Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.935
To ne znam, ali znam šta pišu toksično antisrpski mediji. Ovakve stvari samo pomažu vladajućim lopovima, baš ništa drugo.Koje je to "odredjeno lice".
Gruhonjićev medij o CG:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ne znam, ali znam šta pišu toksično antisrpski mediji. Ovakve stvari samo pomažu vladajućim lopovima, baš ništa drugo.Koje je to "odredjeno lice".
DIREKTOR Vojnobezbednosne agencije Đuro Jovanić obratio se povodom napada na pripadnike Vojske Srbije u Novom Sadu.
- Došlo je do napada na pripadnike Vojske Srbije. Napadnute su Kobre koje su izvršavale zadatke na obezbeđenju određenog lica. Napadnut bakljama, palicama, povređeno je 7 pripadnika Vojske Srbije, 4 imaju teške telesne povrede. Pripadnici Vojske Srbije su grupi nepoznatih lica i napadača u više navrata izdali upozorenje da su ovlašćena lica i da su pripadnici Vojske, ali su oni nastavili sa napadima. Pripadnici Vojske su Navodi da su procenili da su ugroženi životi pripadnika Vojske, ovlašćeno službeno lice je pucalo u vazduh, nakon čega su se napadači udaljili.
- Postupak pripadnika Vojske bio je apsolutno u skladu sa pravilima i propisima, a procenjujemo da to nije urađeno da bi životi pripadnika Vojske bili ugroženi. Radnjom pucanja u vazduh nije ugrožen život, već je spašen. Da se nije tako postupilo, posledice bi bile daleko teže - kaže on.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...akljama-novom-sadu-napadnuti-pripadnici-kobri
Dakle:
1. Kobre rade na zaštiti posebnih lica... kojih nema!
2. Na tom poslu, udružuju se s plaćenim lojalistima, sve bandit do bandita, kriminalci na slobodi i slično... Pandur se združio s lopovom!![]()
3. U sledećem trenutku, lojalista-kriminalac-lopov nasrne na onog s kim se združeno bori... protiv koga, podsetite nas?... Lopovi proceni da je slobodno makljati pandure!
4. Panduri uzvrate istom merom po lopovima, ali još grđe prema slučajnim prolaznicima i posmatračima, tzv. "blokaderima"... Polome ih i pošalju ih desetine u klinički centar....
i posle toga kukaju da su oni premlaćeni, a ne ovi koje su oni u neskromnom broju poslali u bolnicu...![]()
Jel ovo srpska verzija Monti Pajtona?...(komad sa "sviranjem klavira" i pucanjem...)
Ovde sam gledao kako federalni SWAT tim bukvalno prazni grad za minut: isto tako je počeo opšti napad BLM na demoralisanu lokalnu policiju koja nije pružala otpor, a onda je počela rafalna paljba i rešetanje plastičnim mecima. Da si samo videla kako su moja devojka i naše feminističke drugarice hrabro pobegle s bojnog polja, a par minuta pre toga su mi sve tri pretile da sam prvi na redu za dovođenje u red, čim im uspe revolucija.Cek', cek'...jesu li to one kobre koje su najavljene kako mogu da razbacaju pola Srbije za par minuta ali nas dobri predsednik ih drzi u cupu dok im licno ne naredi ples?
E pa, sada je svevisnji naredio, podigao poklopac cupa i kobre su hrabro zaigrale...i zakmecale nakon dva sata.
Jaoj, jaoj, ko se laca mati...ne valjaju mu posla i ne treba da se mati da ga ne bi oni koje provocira matirali.
Lac u futrolu pa na izbore, da se prebrojimo.
Neverovatna stvar, stoje dve neprijateljske grupe jedna protiv druge, i velike tenzije, i između policija kordon, i jedna grupa napada i gađa drugu grupu svim i svačim i pirotehnikom i može doći i do krvoprolića, i policija ne reaguje, bar da smire ovu grupu koja napada, znamo da imaju naređenje da ih uopšte ne diraju, ni dlaka da im padne sa glave, i oni bar onako normalno da neki komandir reaguje i kaže im da prestanu sa napadom i provokacijama jer sve može da se otrgne kontroli, i, eto, otrglo se na kraju kada je ova druga grupa nekako prišla ovoj prvoj i krenula je osveta.Da li zaista obavljaju svoj posao ako okreću glavu od maskiranih likova sa maskama, i ne reaguju kada isti ti likovi gađaju pirotehnikom građane?
Retoričko je pitanje...
Izvini, izbori su izmišljeni upravo zbog takvih stvari.Neverovatna stvar, stoje dve neprijateljske grupe jedna protiv druge, i velike tenzije, i između policija kordon, i jedna grupa napada i gađa drugu grupu svim i svačim i pirotehnikom i može doći i do krvoprolića, i policija ne reaguje, bar da smire ovu grupu koja napada, znamo da imaju naređenje da ih uopšte ne diraju, ni dlaka da im padne sa glave, i oni bar onako normalno da neki komandir reaguje i kaže im da prestanu sa napadom i provokacijama jer sve može da se otrgne kontroli, i, eto, otrglo se na kraju kada je ova druga grupa nekako prišla ovoj prvoj i krenula je osveta.
Teško ludilo mozga, ja lično podržavam samo studente i njihovu borbu za pravdu i institucije, sve ovo ostalo opozicija i drugi je katastrofa, ali i ko je pratio Vučka i ima dobro sećanje, taj čovek je nažalost spreman na sve.
I, ima još jedno retoričko pitanje, Vučko je stari zvezdaš sa te neke njihove šipke, bila pre afera kada je pevao neke ružne pesme na nekoj tamo žurci sa tim nekim huliganima i vođama sa severa, severna građevinska firma dobija tendere po Srbiji, pola onih kranova na BG H2O mogu da okače crveno bele zastave, i, njima kao navijačkoj grupi je bukvalno dozvoljeno sve da rade, kao ovima gore što brane SNS, tako isto i ovim huliganima sa severa milicija ništa ne može, jel bila frka sad skoro kada su napali onih par policaja u kordonu i jedva ljudi izvukli živu glavu, i nikom ništa, gde je onaj hitan policijski Vihor kada se dešavaju zločini i pucnjave i slično i da se odmah identifikuju i pohapse napadači, nema, oni su zaštićeni nečijim naređenjem da ih policija ne hapsi, i zato su se osilili i mogu da napadaju koga hoće jer eto znaju da policija posle neće reagovati da pohapsi sve koje procesuira.
Pa svake godine imas takmicenje specijalnih jedinica i dodje preko 30 ekipa, iz rraznih kasarni , eto odakle, ja sam bio na jednom takvom kao gledalac...Ajd ne kenyaj! Kakve specijale u kasarnama?!
Za to su zaslužni naprednjački kriminalcikineska nova godina u sred avgusta, nije ni to dobro.![]()
![]()
Izbori ?Izvini, izbori su izmišljeni upravo zbog takvih stvari.
Mislim da je AV pominjao nešto u tom pravcu. Inače, ishod bi bio daleko izvesniji kad se ne bi dopuštalo da stvar vode anarhisti i razni “jugosloveni”.Izbori ?
Zašto se onda ne raspišu, ovo je kriza koja parališe državu.
Neću sad o tome da li bi bili fer i pošteni (), jel mi već brisana slična poruka.
Ti si samo gledalac i to nisu nikakve specijalne jedinice. Nemaš pojma o vojsci.Pa svake godine imas takmicenje specijalnih jedinica i dodje preko 30 ekipa, iz rraznih kasarni , eto odakle, ja sam bio na jednom takvom kao gledalac...
Тоооооо Маријачи! Напаните сису која не сме ништа, да видимо колико може да прими.
Ех, да нам је шкрбави Тромп, ФСБ или барем брат Си да направе огледало за 15 минута.
"Специјалци" су оних пет хиљада АВ обећаних са платом од две хиљаде евра! Командант 72. им је дао занимљив задатак - треба по називу бригаде да пређу седамдесет и два киломитра под пуном опремом! Сигуран сам да се ниједан ћаци није пријавио. Је*еш две хиљаде евра када може да се ућари и без марша.Ti si samo gledalac i to nisu nikakve specijalne jedinice. Nemaš pojma o vojsci.
Pola tih likova je izgleda tu preko veze. Doslo i takvo vreme hahaha.
Gledam telohranitelja Putina i Xi-a, vidi se koliko su atletski gradjeni i spremni sigurno.
Ovi kada idu iza Vucica i drugih, bar pola neki celavi sredovecni ljudi, gradjeni kao prosecni lik koji zvace kafenu kasicicu u kaficu. Spremni za rashod. Stomaci manje vise, gradjeni bezveze...
Тоооооо Маријачи! Напаните сису која не сме ништа, да видимо колико може да прими.
Koji se q... petljaš..."Специјалци" су оних пет хиљада АВ обећаних са платом од две хиљаде евра! Командант 72. им је дао занимљив задатак - треба по називу бригаде да пређу седамдесет и два киломитра под пуном опремом! Сигуран сам да се ниједан ћаци није пријавио. Је*еш две хиљаде евра када може да се ућари и без марша.