- Poruka
- 31.029
I ovo sam opisao, ali jbg, ćacilend, diznilend...ENO IH SA BAKLJAMA I KAMENICAMA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovo sam opisao, ali jbg, ćacilend, diznilend...ENO IH SA BAKLJAMA I KAMENICAMA
KO GOD DA JE SPASILI SU MU ZIVOTZnas li ti ko je lik u Novom Sadu koga su obezbedjivale Kobre, i po kom osnovu su Kobre bile na ulici tada?
I mene zanima.
Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ je jedinica neposredno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije namenjena za bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata od posebne važnosti (što u konkretnom slučaju ne stoji).To je regulisano podzakonskim aktima. Krajem 2006. godine formirana je jedinica bataljonskog nivoa pod nazivom Bataljon vojne policije za obezbeđenje „Kobre“, koji se tada nalazi u sastavu Garde. Jedinica 2008. godine menja naziv u Bataljon vojne policije specijalne namene „Kobre“ i postaje neposredno potčinjeni sastav Uprave vojne policije Generalštaba Vojske Srbije. Od kraja 2020. godine jedinica je neposredno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije, a u januaru 2021. godine je preimenovana u Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“.
Pa prica je za penzose za jaoj sta nam rade i za tetke i nepismene...znaci za glasacko telo Srbije..Koga su štitili u Novom Sadu i po kom zakonu? Predsednik i članovi njegove porodice su bili u Beogradu, premijer nije viđen....Vučević je lider stranke i nema pravo na obezbeđenje tog tipa.
Ne znam jel stvarno nisu svesni šta pričaju ili su toliko bahati da misle da neće stići račun...u oba slučaja su se zajebali.
Bravo za Novi Sad kako ih je rešio.
To više nije policija. Izgubili su bilo kakav legitimitet da se tako nazivaju. To su saučesnici kriminalnog režima i tako će biti tretirani.KO GOD DA JE SPASILI SU MU ZIVOT
i kojim god poslom bili kobre sta ti daje legitimitet da ih napadas u pokusaju ubistva?
Ne ne nemoj tako , policija posebno , spec jedinice pri policiji posebno , nemoj da mi mesate redovnu policiju , cak i kad ih vidite na ulicama..To više nije policija. Izgubili su bilo kakav legitimitet da se tako nazivaju. To su saučesnici kriminalnog režima i tako će biti tretirani.
Tek će specijalne jedinice da odgovaraju za nerađenje svog posla.Ne ne nemoj tako , policija posebno , spec jedinice pri policiji posebno , nemoj da mi mesate redovnu policiju , cak i kad ih vidite na ulicama..
Ove SAJ DAJ i ZNAJ ili SIB ili kako se vec zovu , njih gledajte odvojeno..
Tj za rad u call centru , kao i tuzilastvo...Tek će specijalne jedinice da odgovaraju za nerađenje svog posla.
Sledeca generacija, to ti je kob Srba, taman se smiris onemocalog tate, kad te zaskoci sin...podgojen i sa jos manje sivih celija..Ovi kriminalci, da bi imali sto puta veću šansu, činili bi još više zločina i ubijali na Kosovu, u Bosni i u Hrvatskoj.
To su učenici Šešelja, Vučića i ostalih kriminalaca i ratnih zločinaca iz devedesetih.
Ne, ozbiljno, zasto ne kaze koga su to stitile Kobre i po kom osnovu?
Da se utvrdi ko je taj lik, i clan zakona po kojem ima pravo da ga obezbedjuju Kobre.