- Poruka
- 1.985
pa moj decko sta se kur.cis zenski sada nije tome mesto ovde i sada. to za posao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hm sta da pricam.
pa predvidjam da ce mozda da se smuva s drugaricom i ja se sklonim i provalim da su se smuvali, bicu besna, oni ce da se kresu, ona je riba, e to ce da me nervira, znaci kako da se tu smiri kako da im napakostim?
evo tu temu
nego da se ja srecno udam tako cu im napakostiti, koje uslove treba da ispunim za to
ne samo postovati nego i voleti,Treba poshtovati neprijatelja.
Znaci, decko je potpuno neartikulisan i labilan?![]()
ne teram inat.Dragi forumasi,
kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku? Da li se svetite i kako?
Ili ste tip koji ima kontrolu nad sobom? Da li vam se desilo da se pokajete zbog svojih niskih strasti?:razz:
mozda zato 
ali tema mi je vise topiks junajtid pa mi nekako sve jedno vuce drugo
i tako 
to se ne kaze posten nego osvetoljuviv.Koji chovek?
Tema:Uvek vratim istom merom,zato shto sam poshten i cenim lichnost neprijateljske strane time shto joj "uslugu"nikad ne zaboravim i uvek naplatim.
Ne idem preko iste mere i time dokazujem moralnu i intelektualnu superiornost nad onim koji se drzne.
lepo sam rekla da si potpuno lisen objektivnosti,i drago mi je da si ovde sam to priznao - upravo ovom dramaticno crvenom recenicom.Ma moze da bude 10000% u pravu ako me je povredilo znachi da ja mislim da nije u pravu i sledi kazna.Van kontrole sam jako retko...kad me neko iznervira..a kad mi povredi sujetu to je vishe bolno uvredljivo nego za takvu vrstu besa u afektu...najcheshce se trudim da izgleda kao da sam preko toga preshao"bio vetji chovek"..i kad se zaboravi..i najmanje nada druga strana...tada nastupa uravnotezenje.

pa ne kucam,ali kad si vec predlozio nije lose za reketiranje ovih lenjihbanshee, sigurno kucas studentim seminarske radove
ps.kolko po stranici?![]()

ustvari citace derer jer sam ga isprozivala pa da bi mi vratio
ali sam se pokopao pa mu ne vredi ni da pokusava 

e dobro je ne pisem uzaludNeverovatno ali jesam procitao.... boze, boze...

hari poter je moj dobar drugebote banshee citanija si od dzoan rouling![]()

nacin,a desi se da povisim ton