Povredjena sujeta

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja uopste, ako vi meni verujete, nikad nemam taj neki osvetnicki plan, ja cak i kad zapretim nekome ja pojma nemam sta ja toj osobi da radim, sta da joj kazem pa da ostvarim tu pretnju. Meni se sve samo poklapa, povredim tacno onog koga treba da povredim ali to dolazi samo od sebe, ja kao da nemam nista sa tim. Kazem nesto i ponekad i ne obracam paznju da li sam nekog povredila. Ali kad premotam film vidim da je povredjena osoba koja je i trebalo da bude povredjena. Eto, tako funkcionise inteligencija na visem nivou.

Uff
Sujeta mi nekako uvek proradi autogeno,kada mene neka sutne (bile su dve do kojih mi je bilo stalo),nikada ih nisam jurio,olajavao,cimao,ali sam sebe krivio zbog ispadanja magarca i voline glupe,dodje mi ponekada zuta minuta kada mislim da mrzim i da bih uradio ovo-ono
ali uglavnom to zavisi od raspolozenja,mislim da ih na neki nacin i dalje volim,ali da vise ne bih mogao da budem ni da jednom od njih,jer ako ako nekoga volim samo kada on mene voli onda sam najobicinji trgovac osecanjima...

Dragi forumasi,

kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku? Da li se svetite i kako? :lol:
Ili ste tip koji ima kontrolu nad sobom? Da li vam se desilo da se pokajete zbog svojih niskih strasti?:razz:

draga tetka, zar ja da ti pisem o tome...i sama znas da mi je povredjena sujeta napravila mnogo zayeba u poslednje vreme, a sta sam bila u stanju da ucinim...bolje da ne pominjem...objava rata, gazi samo, pa ko ziv, ko mrtav....a najgore je to sto sam se ja posle tih "napada" jako lose osecala i sve mi se vracalo ko bumerang...kada ti neko povredi sujetu, a ti si u losoj fazi ili/i hipersenzibilan, nema samokontrole...milion puta sam to gledala svojim ocima i osetila na sopstvenoj kozi....zbog toga se ruse prijateljstva, brakovi, prekidaju poslovni odnosi, zapocinju ratovi....ko ima kontrolu nad sobom? ja takvu osobu srela nisam...mozda ce da iscoolira pred javnoscu, a ima da se pozdere u cetiri zida...treba mnogo da radis na sebi, da se samoanaliziras dugo i objektivno i da zaista u kriticnim situacijama odreagujes razumom, a ne emotivno...najgori su oni koji misle da su sve to postigli, a njihovi postupci nesvesno "govore" iz njih....
da, pokajala sam se! i svecano obecala sebi da necu reagovati sujetom, barem kada su gluposti u pitanju....super topic, inace....:)

Dragi forumasi,

kad vam neko povredi sujetu, u ljubavnim ili prijateljskim odnosima, kako reagujete i dokle ste u stanju da terate inat? Da li vam se desilo da kad vam neko povredi sujetu izgubite razum i potpuno se nekontrolisano ponasate na sopstvenu sramotu i bruku? Da li se svetite i kako? :lol:
Ili ste tip koji ima kontrolu nad sobom? Da li vam se desilo da se pokajete zbog svojih niskih strasti?:razz:

...da, da, da!!!....teram inat dok ne upropastim sve shto se moglo upropastiti...
...povredim i druge i sebe...uvek se pokajem(nikad to ne priznam) i nikad se ne popravim....
...jedino me vadi to shto sam inache bash divna prema dragim ljudima, pa mi lako prashtaju ispade; valjda po principu da niko nije savrshen?!....
...bash glupo....:oops:

Dragi forumasi,

Ja sam sujetan u granicama normale i jedino $to mi se ne svidja na Krsti je da mi kolege foruma$i non stop skidaju forumissice ispred nosa. Sve lepo odradim & pripremim i dok odem do kupatila da uzmem kondome iz kutijice, vec se kre$e sa drugim. Dajte neki, ali koristan savet

pa trudim se da ne dolazim u situacije de ce da mi "cackaju sujetu" bolje i meni i njima. mada en znam jos koliko :evil:

e divlja a je l si ti raskinula sa mladicem ako sumnjas da ce on da se smuva s drugaricom, znaci 101% oni nisu nista radili u smislu vatali se, to znas ali kao ima tu nesto i nisi opustena kad on ide da se vidi s njom i ortakom, el si raskinula tada i da li si i pored svega zavrsila domaci? i da li si googlala da vidis njegove bivse simpatije i devojke i bilo ti je zao sto nemaju vise slika is ajtova

ajde pa ti vidi

da a kad mu to pomenes on ti kaze da si blesava i dao n voli tebe i da je s tobom a ne snjom i da su oni ortaci i da ti mnogo izmisljas neosnovano

i da li si ikad razmisljala da je ipak mozda glupo placati mail na eunetu ali nesto ipak ti je to draze od ovih dzabaka, al 150 po 150..

i de si sada da odgovoris, el si otisla to na koncert filharmonije, malo da osetish paganstvo danas je to na programu stravinski ali ne znam ja to toliko meni su cesto nabijali da slusam klasiku u stvari je ne poznajem toliko ne zelim da zamaram mozajk, mozda je to lose, ali nema veze hocu jednom

moja sujeta je moj problem i trudim se da ne bude tudji.
ne svetim se nikada zbog sujete.
vracam milo za drago zbog principa (na primer na bezobrazluk cu uvek da reagujem gadno i jako)... ali to nema veze sa ovom temom...
spamovanje foruma jer ti je neko rekao da si dosadan? boli me uvo da tako nesto radim.
ili, jos gluplje, otvaranje teme jer me je neki forumas u drugoj uvredio ili sta vec... tek me za to boli uvo... zaboravljam uvrede, lose stvari...

Dragi forumasi,

U stanju sam da teram inat do beskonachnosti narochito ako taj neko nije imao ni mere ni takta.Desi mi se da zaboravim tacan razlog zbog chega sam sa nekim u loshim odnosima , ali teram po svome .Ako ne daj Boze pokushaju to da "izglade", josh sam gora ....Izgleda da sam namcor shto se toga tiche

Dragi forumasi,

Hmm... Ne znam, mislim da nisam sujetna, mada su mi neki rekli da jesam... Nisam se nikada svetila, svasta zamisljam, ali nikad to ne radim... Ubedim sebe da mi je nebitno, pa nema ni potrebe da se svetim ili bilo sta slicno...

izbjegavam da budem povrijedjen, a ka d se desi to rijesim sam sa sobom...ili ako je prijatelj kazem mu sve sto mislim(da je malouman-na, da ide da se lijeci i slicno)..zato me i zovu nakon toga...cijene to ljudi...rijetko je neko spreman izgovoriti takve bljuvotine na neciji racun.

Back