Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studenti paori?Totalna blokada Novog Sada ptica ne može da proleti![]()
![]()
![]()
Pogledajte prilog 1784873 Pogledajte prilog 1784874
Studenti paori?
Probaj pa ćeš da vidiš šta te čekane daj boze da se na nekom traktoru izbusi guma. krenuce kmeknjava da fantomske sns falange unistavaju traktore
ovi nobelovci su geniji
ne pada mi na pamet. ne krivim ja tog kolegu seljaka jel mu je lose. pa losa je situacija generalno.Probaj pa ćeš da vidiš šta te čeka![]()
na osnovu snimka lica, tablica i svega, slobodno mogu ocekivati postara sa svezim kaznama za sve prekrsaje koje su zabelezene kamerom.
Onda mogu slobodno odmah da zatvore policijske stanicena osnovu snimka lica, tablica i svega, slobodno mogu ocekivati postara sa svezim kaznama za sve prekrsaje koje su zabelezene kamerom.
pa neka racuna koliko kila kukuruza po 25 dinara treba da proda da bi platio kaznu za ovakvu koorcenje po gradu?
a ova bagra sto ustaje u podne ce da ih potpaljuje i lajka po mrezama
nema tu pomoci![]()
U hrvatskoj se prodaje plavi dizel za poljoprivredu litar je oko 75 dinara.
ne pada mi na pamet. ne krivim ja tog kolegu seljaka jel mu je lose. pa losa je situacija generalno.
ali mi ga zao da bude topovsko meso nekom sabanu koji ustaje u podne.
kapiras?
ne pada mi na pamet. ne krivim ja tog kolegu seljaka j..
kapiras?
Da, jede suši sa japanskim cerem...Gotov je
Nogama napredDa, jede suši sa japanskim cerem...
Samo vas blagost i sazaljivost Vucica cuva. Inace bi okrenuli vam NS naopako.Vucicu ceka te NS da prosetas samo povedi 500 kobri... Ipak si ti hrabrisa