Povratak otpisanih ! Totalna blokada Novog Sada 15.septembar 2025 god !! Ptica ne može da proleti !! VIDEO

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.554
Totalna blokada Novog Sada ptica ne može da proleti 💪 💪 💪

1000005501.jpg 8ikt.jpg

na osnovu snimka lica, tablica i svega, slobodno mogu ocekivati postara sa svezim kaznama za sve prekrsaje koje su zabelezene kamerom.
pa neka racuna koliko kila kukuruza po 25 dinara treba da proda da bi platio kaznu za ovakvu koorcenje po gradu?

a ova bagra sto ustaje u podne ce da ih potpaljuje i lajka po mrezama

nema tu pomoci :kafa:
Onda mogu slobodno odmah da zatvore policijske stanice :kafa:

ne pada mi na pamet. ne krivim ja tog kolegu seljaka jel mu je lose. pa losa je situacija generalno.
ali mi ga zao da bude topovsko meso nekom sabanu koji ustaje u podne.

kapiras?

"Kad radikali dođu na vlast, nema više izbora "- rekao je Vojin Dimitrijević (nema demokratije...)

Znaš ko je bio on ?

био је српски универзитетски професор, јавни интелектуалац, борац за људска права и један од најугледнијих српских стручњака за међународно право и међународне односе. Професор Димитријевић био је дугогодишњи директор Београдског центра за људска права, члан Института за међународно право (Institut de Droit international), почасни доктор Универзитета Макгил (Монтреал, Канада) и Универзитета Кент (Кентербери, Велика Британија), и носилац француског ордена Легије части.

Back