dellns
Iskusan
- Poruka
- 5.892
27E Nemoj više tako argumentovano... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velja nameracio da napusti politiku i baci se na biznis...
Biće to veliki gubitak ako ode iz politike...![]()
Samo da ne ode u diplomatiju...![]()
Vreme je da kod Velje pošalješ ugrožene stranačke koleginice a možeš i ti da ga posetiš kad ti je toliko prirastao za srce.Bio bi on super diplomata....ja bih ga poslao u USA...pre par godina se sam nudio da opici Olbrajtovu,sada bi mogao da skomata babu Hilari...mozda bi bila bolja prema nama, da je Velja malo ispandrci...covek pravi Srbin i "patriota"...zrtvovao bi se on za Srbiju.......izgleda ,voli on te malo elegantno popunjene....
![]()
Bio bi on super diplomata....ja bih ga poslao u USA...pre par godina se sam nudio da opici Olbrajtovu,sada bi mogao da skomata babu Hilari...mozda bi bila bolja prema nama, da je Velja malo ispandrci...covek pravi Srbin i "patriota"...zrtvovao bi se on za Srbiju.......izgleda ,voli on te malo elegantno popunjene....
Velja je toliko nebitan lik da bi samo poreska služba trebala da se pozabavi njime.Ali prvo da odradi doktorat, pa onda može, bar mu jezik nije problem....![]()
Vreme je da kod Velje pošalješ ugrožene stranačke koleginice a možeš i ti da ga posetiš kad ti je toliko prirastao za srce.
mora da je jevrej
Velja je toliko nebitan lik da bi samo poreska služba trebala da se pozabavi njime.
Pa ti si jedini ovde koga zanima Velja.Poseti ga ima čovek kliniku pa može da te izleči.Nemam stranackih koleginica,jer nemam ni stranke.....on je vas, pravi "patriota",red je da ga ti-vi posetite i upitate za junacko zdravlje,a mozete i da mu se naguz......![]()
Интервју: Војислав Коштуница, председник ДСС-а
Гостујући у емисији “Сведок” Коштуница рекао су нови избори неопходни јер Влада није испунила предизборна обећања. Лидер ДСС-а за сарадњу са странкама са којима постоји политичка подударност.
Одговарајући на питање водитеља "Сведока", Главног и одговорног уредника информативног програма РТС-а Ненада Љ. Стефановића, о потреби расписивања нових избора, председник ДСС-а каже:
"Морамо се, најпре, запитати о приликама у земљи и подвући црту.
Председник ДСС-а о изборима
После пола године од када је формирана Влада под геслом "Европа нема алтернативу", видимо какви су резултати. Није примењен ССП. Бели Шенген се одлаже из године у годину. Видимо да је све то права Одисеја у последњих шест месеци, рецимо на примеру Фијата.
Даљe, Еулекс је легализован. И примењује законе Косова! Формирана је војска Косова.
Напокон, Европски парламент нас је "усрећио" резолуцијом којом се тражи признање Косова и од оних неколико земаља које га нису признале.
Ceo tekst je na ovoj adresi: http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...ју:+Војислав+Коштуница,+председник+ДСС-а.html
Nego, ovde je izostavljeno, a bitno je da se pomene, gore imenovani je pomenuo i sabotranje investicije gradnje autoputa sa deset, a možda i dvadeset traka....(ko je gledao emisiju zna o čemu pričam)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da li je pamet toliko kratka, i da li će mu opet poverovati da je on spas...
A drugo pitanje je da li je ova aktuelicacija vojvodine, Čanak, crkva, samo uvertira za njegov povratak na scenu...
Pa ti si jedini ovde koga zanima Velja.Poseti ga ima čovek kliniku pa može da te izleči.
Ima.Ti jedini boluješ od opsednutosti Veljom.Egzorcizam ti ne gine.Nema od cega da me leci,za razliku od vas "patriota" ,ali moracete jos sacekati da je zavrsi i pocne da prima pacijente...bolje se na vreme upisi na listu za cekanje.....![]()
Па Коштуница Рулл....чим сте почели хајку ... изгледа да се враћа!
![]()
Ništa od toga dok Dana ne dođe na čelo BIA-e.Ovako je opasan teren,može da se nađe na putu lovcima.Još da Vuk da izleti...![]()
Ništa od toga dok Dana ne dođe na čelo BIA-e.Ovako je opasan teren,može da se nađe na putu lovcima.
Još da Vuk da izleti...![]()
Pa ni DSS nema nameru da bleji u opoziciji do narednih izbora,i radi,dogovara,kombinuje da sruši vladajuću koaliciju.Sinoć na RTS-u je bila rasprava i odavno nisam video Aligrudića nervoznog i napadnog u okršaju sa Ružićem iz SPS-a,kada je čak Čanak ostao po strani i kulirao.
Zanimljivi su ti žestoki napadi iz DSS-a na SPS,a ranije su uvek bili korektni.Verovatno borba za glasače između ove dve stranke.
mene ne moras da postujes, ja vas ne postujem, naprotiv.ali postujem drzavu srbiju i drzavnu silu.
i sve nesto cekam da dodje demokratija, pa da se malo promene na vlasti...daj boze zauvek
a razloge protiv rezima, dal ti imas neku tesku politicku dioptriju kad za ovo mislis da nema razloga protiv, pa potcenjujes skoro celu srbiju i njen u pamet
i mani me se pametovanja, nabijem vas kad god hocu, mogu i sad, ali mi interesantno kako se koprcate
Baš je lepo biti optimista ali mi nije jasno odakle crpiš optimizam kada kažeš da tje nova vlast doneti deemokratiju koje do sada valjda nije bilo.
U Srbiji važi princip rotacije na vlasti pa ko god da dođe već smo ga videli.
Rezime- ništa novo![]()
Па они немају додирних гласача...СРС углавно атакује на СПС гласаче!
ДСС..удара на СРС и ДС-ове..који су десничари...а неће да буду аут....