Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moma bih na lomaču, po Indijskom scenariju a Milo zaslužuje tamnicu na neodredjeno...
Pa da nije bilo te fukare brkate mnogo štošta se nebi moglo ni desit na ovome napaćenom Balkanu, nego on sve ka da neće a iza leđa šuruje sa Slobicom zlobicom...
Ne mogu da griješim dušu ali brate jedno je istina Bog kažnjava tako što ti uzima ono najmilije, tako je bilo i sa Mošom...
Pa znaš kako, svi su Milova nedjela zaboravili onog dana kad je vrato Crnoj Gori državnost. U istoriji će njegovo ime bit upisano zlatnijem slovima... Za Dubrovnik se kao krivci jedino pominju JNA i general Perišić...
Napad na Dubrovnik je nedjelo, evo i ja ti tvrdim. Tadasnji DPS je bio nista drugo no Miloseviceva filijala u Crnoj Gori. Da je DPS takav danas, ja im glasa jednog ne bi dao, a i ne bi bili na vlast sigurno.
Moma bih na lomaču, po Indijskom scenariju a Milo zaslužuje tamnicu na neodredjeno...
Pa da nije bilo te fukare brkate mnogo štošta se nebi moglo ni desit na ovome napaćenom Balkanu, nego on sve ka da neće a iza leđa šuruje sa Slobicom zlobicom... Ne mogu da griješim dušu ali brate jedno je istina Bog kažnjava tako što ti uzima ono najmilije, tako je bilo i sa Mošom...
Napad na Dubrovnik je nedjelo, evo i ja ti tvrdim. Tadasnji DPS je bio nista drugo no Miloseviceva filijala u Crnoj Gori. Da je DPS takav danas, ja im glasa jednog ne bi dao, a i ne bi bili na vlast sigurno.
Pa znaš kako, svi su Milova nedjela zaboravili onog dana kad je vrato Crnoj Gori državnost. U istoriji će njegovo ime bit upisano zlatnijem slovima... Za Dubrovnik se kao krivci jedino pominju JNA i general Perišić...