Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Većina nas ovde zna da je sve ovo što pričamo suviše uopšteno, ponekad čak i pogrešno, suviše odokativno, ali ipak nam je zanuimljivo da upoređujemo iskustva. :wink:
Takođe znamo da čovek ne može da se vrednuje na osnovu znaka i podznaka, nego da je u pitanju čitav niz (ne)poklapanja planeta u natalnoj karti, pa dodajmo na to još i tranzite...
Kako bilo, astrologija, bar po meni, nije konačan odgovor na naše pitanje KO SAM i ŠTA SAM. Jer, SVAKO JE KOVAČ SVOJE SREĆE :wink:
Ne zna ni Bog jer sami biramo svoj put. Bog nam je samo dao život i pokazao nam put, a na nama je da ga sledimo ili da skrenemo s njega.
Ali, da se ne pretvori ovo u diskusiju o religiji, htedoh reći da ne sudim na osnovu horoskopa nikome i ničemu, prvo upoznam osobu, pa tek posle eventualno pitam za znak.
Što se moje veze tiče, zadovoljna sam, možda i više od toga Ali znam da od nas dvoje zavisi da li ćemo nastaviti tim putem ili ne.