Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.472
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko platite da vam sredim drzavu da lici na nesta?Tebi je sad najveći problem, a posle Rimljana i Otomana, nać Novog Gazdu jer Amerika ode u krasni on the long run...
Došlo je nažalost vreme da plaćamo cenu ideoloških zabluda.Након великих разочарања у део мог народа ког сам уистину доживљавао својим, братским, одлучио сам да учиним оно што је иоле нормално и могуће, а то је да се повучем из коментарисања политике и политичких тема
Ја као јединка, све и да су моји ставови најбољи и најчистији, немам никакву моћ да утичем на остале, нити на политику, нити на спас и опстанак мог народа где год он живео.
Могу да делујем ћутке, да покушам да окупим добре људе да помажемо у хуманитарне организације да се помаже наш народ, али из коментарисања политике изистински желим да се за сва времена повучем
Доста су ме разочарале статистике јавног мњења, од питања унутрашње све до спољне политике, па и из личног искуства ставови великог броја Срба. А ја могу само да се нервирам.
Бирам да се не нервирам и да будем Србин за себе, ћутке, да ако могу помажем у свој народ, опет, ћутке, због своје потребе и да филозофски дођем до решења каква је то политика коју бих ја као јединка требао да следим
Знам али каква је моја политичка моћ?Kada to uradis i povuces se neprijatelji su te pobijedili.
Ne vredi, imaš rupu...Koliko platite da vam sredim drzavu da lici na nesta?
Da vidimo ODAKLE tačnije OKLEN su "geo-političke" perjanice koje nas povedoše za Njemač... EU?Србија је имала грађански законик 1844, а ви сте стигли срупом у мозгу од 100г.,
Siptari napravise jos jednu drzavu a vi?Toliko o mozgu.
Баш као што су и његови идеолошки оци из удбе користили јединице из различитих географских предела да врше покоље међу србима и на тај начин производе анимозитете и поделе међу србима.Jesi li ikada cuo za pohod proleterskih brigada koje su iskljucivo bile sastavljene od sumadinaca i srbijanskih partizana na zapadnu Bosnu
Ja sam od starijih cuo da su srbijanski partizani napravili vece zlocine nego ustase i posijali zlo sjeme izmedju tamosnjih cetnika i partizana
Dosta srpskih sela je popaljeno a zauzeli su i popalili sam gradic Grahovo koga ni ustase nisu 4 godine rata mogle uzeti
Broz je namjerno doveo srbijance da pale i kolju po srpskim prostorima zapadne Bosne
Pohod proleterskih brigada u Bosansku krajinu
https://sh.wikipedia.org/wiki/Pohod_proleterskih_brigada_u_Bosansku_krajinu
Прва пролетерска народно-ослободилачка ударна бригада имала је шест батаљона (четири из Србије и два из Црне Горе) укупне јачине 1.200 бораца.
Друга пролетерска народно-ослободилачка ударна бригада од бораца Ужичког, Чачанског и Другог шумадијског партизанског одреда.
Трећа пролетерска санџачка народно-ослободилачка ударна бригада била је бригада Народноослободилачке војске Југославије (НОВЈ) формирана од бораца Пљеваљског и Бијелопољског партизанског одреда,Златарског батаљона и Милешевске чете
Не пецај се, само му идеш у прилог са његовим поделама
https://sh.wikipedia.org/wiki/SrbijanciМа и мене иритира то србијанци
Нисам ни ја србијанац, србин из ЦГ, бањанин, али не могу више то да слушам. Исти су ми сви срби, и моји бањани и остали...
Баш као што су и његови идеолошки оци из удбе користили јединице из различитих географских предела да врше покоље међу србима и на тај начин производе анимозитете и поделе међу србима.
У источној босни покоље су вршиле јединице попуњене србима из срема нпр.
По шумадији дивљали личани и цг. међеди итд.
Свако са грамом мозга у лобањи приликом проучавања оперативног рада удбе могао је недвосмислено да закључи о којој стратегији и дугпрочном стратешком плану се ради.
Вики чланак не оправдава твоју мржњу према србијанцима
Ne mrzim ja vas, sazaljevam slucaj.Вики чланак не оправдава твоју мржњу према србијанцима
Srbijanac je negativna konotacija, isto kao kada se kaze za Srbina koji zivi u Bosni da je Bosanac.Вики чланак не оправдава твоју мржњу према србијанцима
Danas opet vlada diktator.Jel moze ovako, ja kazem da je Vucic kriv sto je pozvao da srbi ne izadju na izbore na Kosovu i Metohiji da ih bojkotuju pa imamo ovo mucenje onog preostalog naseg naroda dole, ko me ubedi da nije dobrovoljno se povlacim sa ovog Foruma nema me vise.Једино тако и данас владају.
ДБ
Зато је права српска елита истребљена
Pa to su uz druge, pretendenti na "presto" koji u ovom momentu zauzima Vučić.Neće posle Vučićevog odlaska "presto" ostati upražnjen nego će se useliti neka druga njuška koja će takođe za značajan deo populacijie biti antipatična i iritantna kao što je i Vučićeva i kao što je bila i Tadićeva i kao što su bile i druge njuške koje su se nalazile na mestu vrhovnih upravljača.ko je pominjao mariniku cutu balsu i druge ?
"SH" vikipedija
zbiljaPa to su uz druge, pretendenti na "presto" koji u ovom momentu zauzima Vučić.Neće posle Vučićevog odlaska "presto" ostati upražnjen nego će se useliti neka druga njuška koja će takođe za značajan deo populacijie biti antipatična i iritantna kao što je i Vučićeva i kao što je bila i Tadićeva i kao što su bile i druge njuške koje su se nalazile na mestu vrhovnih upravljača.
Obnovljeni politički pluralizam i višestranačje u Srbiji postoje sad već oko 33 godine.Stranačka ostrašćenost i isključivost bili su razumljivi u počecima pluralizma ali posle 33 godine za očekivati bi bilo da toga ima manje.Nije teško sagledati činjenicu da sve vlade u Srbiji vode manje više istu poltiku i da su promene vlada odnosno promene vladajućih struktura uglavnom ograničene na personalne promene.
Ili u nakraćem ne vidim valjan razlog da se one jedinki čiji lični interesi nisu povezani sa pozicijom političkih stranaka uzbuđuju oko pitanja da li je na vlasti ovaj ili onaj.
Poltičari su nužno zlo ali oni sve što rade rade zbog sebe a ne zbog stanovništva.
Бернардо ипак није тип који се предаје. Могу само да нас мрзе они што нас не воле!Након великих разочарања у део мог народа ког сам уистину доживљавао својим, братским, одлучио сам да учиним оно што је иоле нормално и могуће, а то је да се повучем из коментарисања политике и политичких тема
Ја као јединка, све и да су моји ставови најбољи и најчистији, немам никакву моћ да утичем на остале, нити на политику, нити на спас и опстанак мог народа где год он живео.
Могу да делујем ћутке, да покушам да окупим добре људе да помажемо у хуманитарне организације да се помаже наш народ, али из коментарисања политике изистински желим да се за сва времена повучем
Доста су ме разочарале статистике јавног мњења, од питања унутрашње све до спољне политике, па и из личног искуства ставови великог броја Срба. А ја могу само да се нервирам.
Бирам да се не нервирам и да будем Србин за себе, ћутке, да ако могу помажем у свој народ, опет, ћутке, због своје потребе и да филозофски дођем до решења каква је то политика коју бих ја као јединка требао да следим
Није то лоше али ипак нисам тип који се предајеPovlačiš se iz politike i okrećeš se porodici i voćnjaku.