Повлачим се из политике и коментарисања исте

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Након великих разочарања у део мог народа ког сам уистину доживљавао својим, братским, одлучио сам да учиним оно што је иоле нормално и могуће, а то је да се повучем из коментарисања политике и политичких тема

Ја као јединка, све и да су моји ставови најбољи и најчистији, немам никакву моћ да утичем на остале, нити на политику, нити на спас и опстанак мог народа где год он живео.

Могу да делујем ћутке, да покушам да окупим добре људе да помажемо у хуманитарне организације да се помаже наш народ, али из коментарисања политике изистински желим да се за сва времена повучем

Доста су ме разочарале статистике јавног мњења, од питања унутрашње све до спољне политике, па и из личног искуства ставови великог броја Срба. А ја могу само да се нервирам.

Бирам да се не нервирам и да будем Србин за себе, ћутке, да ако могу помажем у свој народ, опет, ћутке, због своје потребе и да филозофски дођем до решења каква је то политика коју бих ја као јединка требао да следим

Након великих разочарања у део мог народа ког сам уистину доживљавао својим, братским, одлучио сам да учиним оно што је иоле нормално и могуће, а то је да се повучем из коментарисања политике и политичких тема

Ја као јединка, све и да су моји ставови најбољи и најчистији, немам никакву моћ да утичем на остале, нити на политику, нити на спас и опстанак мог народа где год он живео.

Могу да делујем ћутке, да покушам да окупим добре људе да помажемо у хуманитарне организације да се помаже наш народ, али из коментарисања политике изистински желим да се за сва времена повучем

Доста су ме разочарале статистике јавног мњења, од питања унутрашње све до спољне политике, па и из личног искуства ставови великог броја Срба. А ја могу само да се нервирам.

Бирам да се не нервирам и да будем Србин за себе, ћутке, да ако могу помажем у свој народ, опет, ћутке, због своје потребе и да филозофски дођем до решења каква је то политика коју бих ја као јединка требао да следим

Одлично!!!

Још један напредњак мање.

Одлично!!!

Још један напредњак мање.
Ја никада нисам био напредњак, нити је моја фамилија икада била ни претежно за вучића(сем јединки)... Него чим не пљујеш по вучићу одма си сендвичар

Увек где сам мислио да греши, ја сам то и коментарисао и јавно говорио, и увек сам говорио да не подржавам ни њега, а ни маринику и екипу

Највише подржавам коалицију НАДА, Двери и њих, мада можда и грешим

Ја никада нисам био напредњак, нити је моја фамилија икада била ни претежно за вучића(сем јединки)... Него чим не пљујеш по вучићу одма си сендвичар

Увек где сам мислио да греши, ја сам то и коментарисао и јавно говорио, и увек сам говорио да не подржавам ни њега, а ни маринику и екипу

Provokacija,tipicno za srbijance.U kafani ili bilo gde pred dva srbijanca stavi flasu rakije na pola flase sto je popiju ce se posvadjati a kad je isprazne pobice se,takav narod.

Ја нисам разочаран у србијанце него људе који су Срби, а заправо нису Срби
To nije vidjelo srbina niti coveka (u vecini srbijanci) gledaj samo sta se desava u Beogradu, da im podelis oruzje pobili bi se izmedju sebe neprijatelj im nije potreban dovoljni su sami sebi.Rdjav narod do qurzza.Da im postavis pitanje jednima i drugima sta oni u stvari hoce od drzave nece znati nijedan da bekne.

pola mozga ti treba da vidis da je moralna obligacija svakog normalnog socijalno odgovornog coveka da pljuje po vucicu

нити на спас и опстанак мог народа где год он живео.
Problem je što svako (misli da?) radi za "spas svog naroda"....

I onaj sirotan što je došao u Beograd da za bednu nadnicu kisne ispred Skupštine, i onaj koji radi po 26 sati dnevno i izvlači zaglavljenu decu iz smetova dok ga snima TV kamera, i onaj koji daje sve što ima da gura Srbiju ka Evropskoj uniji, i onaj koji drži Putinovu sliku na televizoru, i ona što protestuje u koloni žena obučenih u crno...

Svi su oni ubeđeni da sve rade za spas svoga naroda.

Svi su oni ubeđeni da su progutali crvenu pilulu.

I svako od njih misli da su svi ostali u krivu.

Nemoj da se uzbuđuješ, pola tih forumaša zbog kojih se kao nerviraš su verovatno klon nalozi pojedinih komšija.
Ne bi me čudilo da imaju i po deset i više naloga.
Nemaju nikakve veza sa Srbima i Srbijom sem hejta svega Srpskog.

Poslednja izmena:
Problem je što svako (misli da?) radi za "spas svog naroda"....

I onaj sirotan što je došao u Beograd da za bednu nadnicu kisne ispred Skupštine, i onaj koji radi po 26 sati dnevno i izvlači zaglavljenu decu iz smetova dok ga snima TV kamera, i onaj koji daje sve što ima da gura Srbiju ka Evropskoj uniji, i onaj koji drži Putinovu sliku na televizoru, i ona što protestuje u koloni žena obučenih u crno...

Svi su oni ubeđeni da sve rade za spas svoga naroda.

Svi su oni ubeđeni da su progutali crvenu pilulu.

I svako od njih misli da su svi ostali u krivu.
Gresis,zene u crnom ne rade za spas ovog naroda oni bi da ga sahrane zato su u crnom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back