radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Beogradski pasaluk,mozda.Много тога...Шумадинац ће опет направити државу, ви од 1944. Никада, можда и касније
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beogradski pasaluk,mozda.Много тога...Шумадинац ће опет направити државу, ви од 1944. Никада, можда и касније
Problem je što svako (misli da?) radi za "spas svog naroda"....
I onaj sirotan što je došao u Beograd da za bednu nadnicu kisne ispred Skupštine, i onaj koji radi po 26 sati dnevno i izvlači zaglavljenu decu iz smetova dok ga snima TV kamera, i onaj koji daje sve što ima da gura Srbiju ka Evropskoj uniji, i onaj koji drži Putinovu sliku na televizoru, i ona što protestuje u koloni žena obučenih u crno...
Svi su oni ubeđeni da sve rade za spas svoga naroda.
Svi su oni ubeđeni da su progutali crvenu pilulu.
I svako od njih misli da su svi ostali u krivu.
Beogradski pasaluk,mozda.
Daj boze ali ovako podeljena i sa ovakvim ludacima koji je vode neka joj je Bog na pomoci.
Ne podmeci,vi srbijanci ste sluzili od Tita do Vucica mene preskoci.Ту поделу су твоје дијаболе направиле 1945.г.
Ne podmeci,vi srbijanci ste sluzili od Tita do Vucica mene preskoci.
Boli te stojko, ti si sve razotkrio.То је лепо, па да последњи КрезубоСрбијанац убије последњег ДругоСрбијанца...
Мало да се одморимо од великих сила и дилеја које их подржавају...
Boli te stojko, ti si sve razotkrio.
Nema tajni za đeda!
ko je pominjao mariniku cutu balsu i druge ?Da,baš bi se usrećili sa Marinkom,Ćutom,Balšom i drugima.Oni nisu kao Vučić,Njima je javni interes,njima je Srbija na prvom mestu.Srbija ispred i iznad svega.
ko je pominjao mariniku cutu balsu i druge ?
Jesi li ikada cuo za pohod proleterskih brigada koje su iskljucivo bile sastavljene od sumadinaca i srbijanskih partizana na zapadnu BosnuДошли сте 1944 и стрељали сте по Србији, одузимали имовину, па онда писали решења...
Отели сте и државу и друштво, а ваша деца комунизма, тј земљаци и даље не знате да направите републику.
Имате проклетство, Шумадинац је чист и без проклетства
Kada to uradis i povuces se neprijatelji su te pobijedili.Након великих разочарања у део мог народа ког сам уистину доживљавао својим, братским, одлучио сам да учиним оно што је иоле нормално и могуће, а то је да се повучем из коментарисања политике и политичких тема
Ја као јединка, све и да су моји ставови најбољи и најчистији, немам никакву моћ да утичем на остале, нити на политику, нити на спас и опстанак мог народа где год он живео.
Могу да делујем ћутке, да покушам да окупим добре људе да помажемо у хуманитарне организације да се помаже наш народ, али из коментарисања политике изистински желим да се за сва времена повучем
Доста су ме разочарале статистике јавног мњења, од питања унутрашње све до спољне политике, па и из личног искуства ставови великог броја Срба. А ја могу само да се нервирам.
Бирам да се не нервирам и да будем Србин за себе, ћутке, да ако могу помажем у свој народ, опет, ћутке, због своје потребе и да филозофски дођем до решења каква је то политика коју бих ја као јединка требао да следим
I Radu Trajkovic, Vucicu je ona trn u oku...Вучић и напредњаци, као и форумашки ботови, разни сендвичари и остали стално помињу Маринику, Ћуту, Балшу и остале.
Da ja razotkrijem srbijancima sta dalje.Kao narod morate da se slozite zbog buducnosti vase dece i drzave, da razjebete vlast i opoziciju oni vas dele kako bi lakse vladali sa vama.Koliko jos decenija pa i vekova treba da prodje da shvatite gde je resenje vasih nacionalnih i drzavnih problema.Jedan diktator i njegovi prknoduvaci oko njega nisu drzava, narod i teritorija su drzava,njegova bogastva i resursi koje danom gubite zbog ovih izdajnika na vlasti.Upamet se braco srbijanci propasti necete!Boli te stojko, ti si sve razotkrio.
Nema tajni za đeda!
Jesi li ikada cuo za pohod proleterskih brigada koje su iskljucivo bile sastavljene od sumadinaca i srbijanskih partizana na zapadnu Bosnu
Ja sam od starijih cuo da su srbijanski partizani napravili vece zlocine nego ustase i posijali zlo sjeme izmedju tamosnjih cetnika i partizana
Dosta srpskih sela je popaljeno a zauzeli su i popalili sam gradic Grahovo koga ni ustase nisu 4 godine rata mogle uzeti
Broz je namjerno doveo srbijance da pale i kolju po srpskim prostorima zapadne Bosne
Pohod proleterskih brigada u Bosansku krajinu
https://sh.wikipedia.org/wiki/Pohod_proleterskih_brigada_u_Bosansku_krajinu
Прва пролетерска народно-ослободилачка ударна бригада имала је шест батаљона (четири из Србије и два из Црне Горе) укупне јачине 1.200 бораца.
Друга пролетерска народно-ослободилачка ударна бригада од бораца Ужичког, Чачанског и Другог шумадијског партизанског одреда.
Трећа пролетерска санџачка народно-ослободилачка ударна бригада била је бригада Народноослободилачке војске Југославије (НОВЈ) формирана од бораца Пљеваљског и Бијелопољског партизанског одреда,Златарског батаљона и Милешевске чете
Da ja razotkrijem srbijancima sta dalje.Kao narod morate da se slozite zbog buducnosti vase dece i drzave, da razjebete vlast i opoziciju oni vas dele kako bi lakse vladali sa vama.Koliko jos decenija pa i vekova treba da prodje da shvatite gde je resenje vasih nacionalnih i drzavnih problema.Jedan diktator i njegovi prknoduvaci oko njega nisu drzava, narod i teritorija su drzava,njegova bogastva i resursi koje danom gubite zbog ovih izdajnika na vlasti.Upamet se braco srbijanci propasti necete!
Da, ali ako si BOSANAC onda sve prosut...Tek sad vidim koliko me Bog nagradio sto sam srbin a ne srbijanac.Hvala mu do neba.
Nisam ja srbijanac da ne kapiram.Нећеш ти никада укапирати како се прави суверена држава.
Američki model 5% nedodirljivihНећеш ти никада укапирати како се прави суверена држава.
Tebi je sad najveći problem, a posle Rimljana i Otomana, nać Novog Gazdu jer Amerika ode u krasni on the long run...Nisam ja srbijanac da ne kapiram.
Да, али због реалности неко је у праву а неко је у кривуProblem je što svako (misli da?) radi za "spas svog naroda"....
I onaj sirotan što je došao u Beograd da za bednu nadnicu kisne ispred Skupštine, i onaj koji radi po 26 sati dnevno i izvlači zaglavljenu decu iz smetova dok ga snima TV kamera, i onaj koji daje sve što ima da gura Srbiju ka Evropskoj uniji, i onaj koji drži Putinovu sliku na televizoru, i ona što protestuje u koloni žena obučenih u crno...
Svi su oni ubeđeni da sve rade za spas svoga naroda.
Svi su oni ubeđeni da su progutali crvenu pilulu.
I svako od njih misli da su svi ostali u krivu.
Nemoj da se uzbuđuješ, pola tih forumaša zbog kojih se kao nerviraš su verovatno klon nalozi pojedinih komšija.
Ne bi me čudilo da imaju i po deset i više naloga.
Nemaju nikakve veza sa Srbima i Srbijom sem hejta svega Srpskog.
Nisam.Da, ali ako si BOSANAC onda sve prosut...