Povezivanje nicka i osobe u RL ?

Neki ljudi preozbiljno shvataju forum.

bug.gif

Nekima je chini mi se forum postao chitav svet. Evo skoro izbi vrlo ljuta svadja medju nekim mojim prijateljima shto zena sate i sate provodi samo chitajuci. Sve je zapostavila.

a pa šta i ako te otkriju?
nije baš ko da si napisala recept za kokakolu il nešto slično =D
svima nam se čini da su naše tajne misli mračne strašne i tajnovite,
a nisu.
i niko od nas nije tako težak za razumevanje i komplikovan ko što veruje.

rileks.

tako sam ja jednom čitala kako se björk fascinirala četovanjem
kao, pričaš sa ljudima a oni pojma nemaju ko si ti..
a ja se mislim, čudna mi čuda.
i tek sam kasnije ukapirala da kad si selebriti to znači nešto sasvim drugo nego kad neki noname ko ja četuje..

kako koji nik.....za neki mislim da je baš takav i u RL..dok bi se za neki zaklela
da je sasvim kontra od onoga što ovde prikazuje da jeste.....ko bi to znao a i što
bih lupala glavu oko toga......neke samo zaobiđem, sa nekima lepo komuniciram
i uglavnom mi je važno da sam to što jesam.....a svako neka vidi kako će......:think:
da se predstavi.....ne može Pero.....zauvek ostati Julijana............:think::think:

:lol:evo sad prodjoh pored jedne devojke iz firme i vidim da je na krsti i da je ulogovana :lol: ali kako sam ocoravela nisam mogla da vidim nik (nije da me zanima :mrgreen:) a glupo mi je bilo da joj se bas unosim u monitor...

a preključe sum vido ovdi kot mene u grackom di poslovođa dejan čita astrologiu na krstaricu
i to ćito savete štoj ik psiholog daje.
mislim se e al će otaj dat prorekne budučnos moj dejane.sam ti njega slušaj
sve če ti ubode ko s prstom u pekmez

a ovi moji ostali kolezi numeju d koristu komputer.tu ne mam plašnju daćda me otkriu.
oni samo seču šumu beru drva i sas oni kišobrani ko švabe u kozari nabadaju kese i papirići

Back