parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
no vej pedro
=o
=o
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, pisala tik ispod tebe, valjda sam na tebe mislila.
P.S. sad će ove tračare ženske da iskoče sa komentarima...:razz:
Lako je povezati ko je ko, naročito kada pogledaš temu slike forumašica na LJiS.
A onda opleteš po istoriji.
Što se mene tiče nisam nikoga prepoznao, nit' su mene prepoznali, i bolje mi je tako.![]()
e ovakoc, neka cica imala ljubavnih problema, težak raskid, ona pati, još ga voli, ali moralo je tako biti lalala. onda se pojavljuje on, pa sve nešto, a jel bilo tako il ovako?, a što nisi ovo ili ono, dok svi osim nje nisu ukapirali da je to taj njen bivši. e posle je i ona ukapirala. pa je krenulo nastrašnije prepucavanje, pa je ona pogodila njegovu šifru, jer su se taaaaako dobro poznavali, pa mu je izmenila postove (i šifru), pa je onda mod vrato prvobitne poruka na radost forumske populacije.
e, a šta je bilo: njeni misle da je on cigan, i to im smeta, a ona je njih poslušala, pa raskinula, a živi negde u inostranstvu. on se razočarao. oboje se vole, ali se i ne vole. neće da budu zajedno ali pate na svakoj bogovetnoj temi tih meseci. i ne znam šta je do kraja bilo.
sto da brisem,sad si me zainteresovala,koji su bre ti?neki nasi?e sad moram da ostavim ovo ovde za buduća pokolenja
ona se udala za nedraga? i sad je u drugom mesecu trudnoće
ali su poslednji put oproštajno spavali 1. decembra.
on ima novu devojku, al za šetenje, ne za yebanje.
hani, nemoj da brišeš, stvarno je poučno.
enivejz, pre neki dan i ja dobijem packu kako se dosta razlikujem u rl i ovde, tj da bih bila potpuno neprepoznatljiva da ne ostavljam slike redom.
mora da sam mnogo tunjava, a ni sama ne provaljujem =(
shto se tebi george vec ne moze desiti...![]()