Povezivanje nicka i osobe u RL ?

E ja baš imam neki 'trip' da ću te sresti. :lol: Jednom sam putovala sa tvojom sestrom taxijem iz NSa. Baš htedoh da joj kažem da te pozdravi al mi bilo nešto glupo da joj kažem: ej pozdravi Hellen (sa dva L), jer ti ne znam ime. :lol: A odakle znam da ti je to sestra, nemam pojma. :?

bug.gif

Aко нија заклапала уста - онда јесте! :lol:

Ovaj covek i dalje placa alimentaciju i podneo je zalbe i cuda nekim sluzbama, sa sve saznanjem gde je ona i kako je to saznao :roll:
eto, bar su slicni po tome sto savete traze na forumima... mada, prica je morbidna.

ne znam... mene grize savest sto san napisala nest licno o svojoj dobroj priajteljici... mozda cu to da obrisem, iako nije nista lose. nekako, odavati bilo sta licno ljudi koje volim - ja to ne mogu da radim... a za tralala price i stavove o higijeni ili svekrvama, bas me briga

e ovakoc, neka cica imala ljubavnih problema, težak raskid, ona pati, još ga voli, ali moralo je tako biti lalala. onda se pojavljuje on, pa sve nešto, a jel bilo tako il ovako?, a što nisi ovo ili ono, dok svi osim nje nisu ukapirali da je to taj njen bivši. e posle je i ona ukapirala. pa je krenulo nastrašnije prepucavanje, pa je ona pogodila njegovu šifru, jer su se taaaaako dobro poznavali, pa mu je izmenila postove (i šifru), pa je onda mod vrato prvobitne poruka na radost forumske populacije.
e, a šta je bilo: njeni misle da je on cigan, i to im smeta, a ona je njih poslušala, pa raskinula, a živi negde u inostranstvu. on se razočarao. oboje se vole, ali se i ne vole. neće da budu zajedno ali pate na svakoj bogovetnoj temi tih meseci. i ne znam šta je do kraja bilo.

Eee, kako je Forum bio nekad mesto avangarde, tre šika i ludog provoda. Na šta smo se sad sveli!!! kezzz

@TEMA Meni iskreno sumnjiv jedan komšija za koga sam skoro saznala (od njegove žene) da non stop visi na netu i "na nekakvim forumima". Kao- oće da nadoknadi propuštenu mlados' pa se kaže, dopisuje sa nekima (??!:lol:).A ženi dosadno, deca velika, on visi na netu a ona nosa litije po komšiluku.Probala i meni da se uvali al' ja i dalje ostadoh "ona uobražena doktorka":lol::lol::lol:

Hani....cmok!

e ovakoc, neka cica imala ljubavnih problema, težak raskid, ona pati, još ga voli, ali moralo je tako biti lalala. onda se pojavljuje on, pa sve nešto, a jel bilo tako il ovako?, a što nisi ovo ili ono, dok svi osim nje nisu ukapirali da je to taj njen bivši. e posle je i ona ukapirala. pa je krenulo nastrašnije prepucavanje, pa je ona pogodila njegovu šifru, jer su se taaaaako dobro poznavali, pa mu je izmenila postove (i šifru), pa je onda mod vrato prvobitne poruka na radost forumske populacije.
e, a šta je bilo: njeni misle da je on cigan, i to im smeta, a ona je njih poslušala, pa raskinula, a živi negde u inostranstvu. on se razočarao. oboje se vole, ali se i ne vole. neće da budu zajedno ali pate na svakoj bogovetnoj temi tih meseci. i ne znam šta je do kraja bilo.
Jao parka kud izvuče ovo iz malog mozga???? :lol:
Sad moram da pročitam celu temu da se prisetim, a samo sam svratila da vidim šta pričate pa da nastavim da radim.

bug.gif

E a je l se seća neko one priče sa foruma gde su onoj devojci stizala neka pisma određenih dimenzija pa je išla u neku trafiku po ključ...? Baš je davno bilo a ne sećam se kako se završilo. Samo imam u glavi da joj je nick bio nešto nina... Ne mogu da pronađem.

bug.gif

E a je l se seća neko one priče sa foruma gde su onoj devojci stizala neka pisma određenih dimenzija pa je išla u neku trafiku po ključ...? Baš je davno bilo a ne sećam se kako se završilo. Samo imam u glavi da joj je nick bio nešto nina... Ne mogu da pronađem.

bug.gif
meni ovo ne zvuči ama baš ni malo smisleno..
il ja slabo kapiram, il je devojka jela neke čudne pečurke..

Back