Povezivanje mobitela i kompjutera

Ne. Kako to radi?

A što se tiče USB-a, imam original USB, ali ne mogu tako ući u aplikaciju. Probao sam preko BlueStacks-a, ali previše je sporo i ledi slika.
Slusaj nece svi original USB kablovi od telefona da otvore.Kao sto sam ti rekao prebaci film na memorijsku i udji u taj folder i prebaci film na komp.E sad sve zavisi od brzine tvog neta,koliko ce dugo da traje prebacivanje.Ako ti je los net,onda ne bi bilo lose ako bi imao nekog drugara,ako ti nemas,citac kartica,unodes isto USB i prebacis.Imam jedan kabl,jedan je od starijih USB kablova.Nema marke telefona koji nije otvorio,bez ikakvog programa.Nemam nista protiv ni za predlozeni program.

Telefon i PC poveži preko WiFi neke aplikacije koja će biti na telefonu i računaru, ili preko USB kabla. Ukoliko postoji aplikacija za PC ta tvoja za gledanje filmova (windows, linux) koja je na telefonu onda da možeš je instalirati, možeš probati i u nekom emulatoru. Aplikaciju iz androida u windows nećeš nikad prebaciti osim preko nekoh emulatora, GameLoop za igre, MEmu za aplikacije. Chromecast ima funkciju da primi video signal sa telefona i prebaci kompletnu sliku na TV ili uređaj(monitor) preko HDMI ili drugog podržanog priključka. Ukoliko sliku želite da prebacite na TV a imate WIFi na TV ne treba vam chromecast, nego možete preko telefona koji podržava Wireless display, Wifi Cast i slično.

Koko povezati telefon i TV? Odnosno hteo bih da gledam filmove koje bih na telefonu pustio na Chrome i da prebacim na TV,ili sa BS playera ili nekog slicnog. Hteo bih da izbegnem povezivanje laptopa i TVa,jednostavnije mi je mnogo sa telefonom. Chromecast sam probao ali naravno kopiju i katastrofa mi je,kao prvo jako tesko sam ih povezao a i kada sam nekako uspeo ton je kasnio,slika je bila losa...Para za ORG mi se ne daju jer ni nisam siguran kako ce raditi. Ranije sam imao opciju da sa Chroma kao prebacim na smart TV s tim da tada nije bilo prevoda a sada ni tu opciju nemam.

Koko povezati telefon i TV? Odnosno hteo bih da gledam filmove koje bih na telefonu pustio na Chrome i da prebacim na TV,ili sa BS playera ili nekog slicnog. Hteo bih da izbegnem povezivanje laptopa i TVa,jednostavnije mi je mnogo sa telefonom. Chromecast sam probao ali naravno kopiju i katastrofa mi je,kao prvo jako tesko sam ih povezao a i kada sam nekako uspeo ton je kasnio,slika je bila losa...Para za ORG mi se ne daju jer ni nisam siguran kako ce raditi. Ranije sam imao opciju da sa Chroma kao prebacim na smart TV s tim da tada nije bilo prevoda a sada ni tu opciju nemam.
Ja to sa rutera pustam. TV podrzava upnp protokol a na ruteru ima minidlna server i TV pusta samo tako.

Back