mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.576
To prvo flešuju prevaranti hHaha imam redmi 6 koji radi fenomenalno a kršomi 9 i 12 raspad živi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik negde kupio očigledno izgubljen ili ukraden Xiaomi 11T (Mediatek Dimensity 1200) , full zaključan, PIN Google lock, Google FRP protection kad ga resetuješ ne vredi, zaključan a nema SIM. Razvalio sam ga ko zvečku za 15 minuta bez flesha, rutovanja i sličnoTo prvo flešuju prevaranti hHaha imam redmi 6 koji radi fenomenalno a kršomi 9 i 12 raspad živi
Iskreno, ne kužim se toliko u elektroniku, ali kod Kršomija sam doslovno dobio nikakav proizvod za nikakve pare.Imao sam već 3 generacije, pisao sam već svi kršomiji od 2021. - 2022. Koji su na Mediatek čipovima ne mogu da se porede sa Xiaomi na Snapdragon-u, nebo i zemlja. Još uvek koristim uporedo "žaomija" kojeg sam kupio još 2021. (Snapdragon)
Koji god marku telefona da uzmeš a da je na Mediatek čipu pljuvaćeš ga pre ili kasnije![]()
Бркаш, као и већина, Xiaomi и Redmi телефоне. Разлика је као између теолога и геолога, односно небо и земљаIskreno, ne kužim se toliko u elektroniku, ali kod Kršomija sam doslovno dobio nikakav proizvod za nikakve pare.
Meni iza piše Redmi i po karakteristikama je teški Kršomi.Бркаш, као и већина, Xiaomi и Redmi телефоне. Разлика је као између теолога и геолога, односно небо и земља![]()
Редми је колико пара толико музике, док су Xiaomi модели врхунски телефони у рангу са Samsung S серијом и iPhone-ом.Meni iza piše Redmi i po karakteristikama je teški Kršomi.
![]()
Nekako mi je ovo teško povjerovati.Редми је колико пара толико музике, док су Xiaomi модели врхунски телефони у рангу са Samsung S серијом и iPhone-ом.
Схватам, али ако видиш са је и ценовно у рангу са њима, признаћеш да има неки разлог за тоNekako mi je ovo teško povjerovati.
ako nisi znao redmi je krsomiTo prvo flešuju prevaranti hHaha imam redmi 6 koji radi fenomenalno a kršomi 9 i 12 raspad živi
jedino ultra..Редми је колико пара толико музике, док су Xiaomi модели врхунски телефони у рангу са Samsung S серијом и iPhone-ом.
samo da znas..redmi spada u budzet friendly telefone dok krsomi pravi kvalitetnije telefone.To prvo flešuju prevaranti hHaha imam redmi 6 koji radi fenomenalno a kršomi 9 i 12 raspad živi
znam jer si ovde kacio listu programa i znam da ih imas zilion, vise nego ja u samsungu s21+ koji moze da sazvace po snazi tog tvog.Otkud ti znaš kako ja sa 50 godina koristim svoj telefon sem što imaš zlonamerne komentare? Očekujem da bilo kakav telefon radi 2-3 godine kolika mu je garancija. Ne da me vozi na mars nego da prima pozive i da radi internet. To xiaomi ne može.
Ima samsung nov za 200 evra koji radi bez problema što znači da je kršomi prevara.
Koristim jedino pretraživač i pozive,