Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.746
Baš sam maloprije čačkao po postavkama, moram još malo bolje pogledati...pa podesi i da ti servisi manje vuku bateriju.
Sve je moguće.Lažna baterija![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš sam maloprije čačkao po postavkama, moram još malo bolje pogledati...pa podesi i da ti servisi manje vuku bateriju.
Sve je moguće.Lažna baterija![]()
Узео си телефон са слабом батеријом.Jesam, Google Pixel 9a, uglavnom sam zadovoljan, s obzirom da ima tek par mjeseci otkako je izašao na tržište.
Bugova ima, ne sumnjam da će update popraviti, ali baterija... punim jednom dnevno.
OK, sustav kaže da ne treba puniti iznad 80%.
Malo sam guglao i ispada da je 12 sati online, normalno.
Pogledajte prilog 1752405
Znači, jednom dnevno moram ukopčati ovo sranje da se puni, a navodno je danas takav standard.
???
Ali upravo trajnost baterije se redovito kod tog modela ističe kao plus.Узео си телефон са слабом батеријом.
11 наводних сати сурфовања у реалности је мање. И недовољно за дан и по.
Једино да искључиш одређене сервисе
Sve što hvale odmah znaš da je krš. Eno na temi lidl ubiše se od hvaljenja voća, em duplo skuplje nego na pijaci em krš plastika.
Znaš da sam ga pregazio autom nakon što je izdahnuo?Kineski telefoni su teška prevara. Tako isto se i meni raspao kršomi odmah po isteku garancije - kinez ti je svesno uništio sistem.
Nije ti ovaj upis trebao!
Прво правило - не питај chatgpt.Ali upravo trajnost baterije se redovito kod tog modela ističe kao plus.
I sad, budi pametan.
Nisam ga ni čitao, već neke recenzije.Прво правило - не питај chatgpt.
Имаш такозване 4g тестове на јутјубу као и остале тестовеNisam ga ni čitao, već neke recenzije.
Kao TerminatorKineski telefoni su teška prevara. Tako isto se i meni raspao kršomi odmah po isteku garancije - kinez ti je svesno uništio sistem.
Navodno ga se može flashati kada se taj natpis pojavi, ali ga nisam želio ponovo oživljavati, kao u onom vicu o Tuđmanu i Židovima.Da unisti sistem sam od sebe, to prvi put vidim na telefonu....
Koji si ti sadista! Znaš li da si povrijedio osjećaje tom mobitelu? Kako bi tebi bilo da netko prijeđe autom preko tebe nekoliko puta? Taj mobitel te služio toliko godina, a ti mu tako vratio? Kako tužno...Znaš da sam ga pregazio autom nakon što je izdahnuo?
Nekoliko puta, išao sam naprijed-nazad, crk'o ako lažem.
Trebalo mi je to, želio sam to, jednostavno sam to morao učiniti.
Začudo, samo je display popucao, pa sam ga nastavio šopati o beton.
Na kraju mi je pošlo za rukom iščupati bateriju i završio je u kanti za smeće.
Zaslužio je koliko mi je živaca pojeo.Koji si ti sadista! Znaš li da si povrijedio osjećaje tom mobitelu? Kako bi tebi bilo da netko prijeđe autom preko tebe nekoliko puta? Taj mobitel te služio toliko godina, a ti mu tako vratio? Kako tužno...
Vjerojatno je znao što osjećaš prema njemu, pa ti je uzvratio istom mjerom!!!Zaslužio je koliko mi je živaca pojeo.
![]()
Ja sam lg smart tukao čekićem i onda se zapalila baterijaZaslužio je koliko mi je živaca pojeo.
![]()