Kupnja novog mobitela - prijedlozi

To prvo flešuju prevaranti hHaha imam redmi 6 koji radi fenomenalno a kršomi 9 i 12 raspad živi
Lik negde kupio očigledno izgubljen ili ukraden Xiaomi 11T (Mediatek Dimensity 1200) , full zaključan, PIN Google lock, Google FRP protection kad ga resetuješ ne vredi, zaključan a nema SIM. Razvalio sam ga ko zvečku za 15 minuta bez flesha, rutovanja i slično 😛. Doduše tu je krivac Mediatek jer sam CPU ima (bootrom) falinku ali u suštini Xiaomi sa njihovim procesorima su igračke, ali ovi sa snapdragonom su uvek bili ozbiljna priča tu se baš ozbiljno takmiče sa Samsungom, nemaju više pravog konkurenta osim njih ako izuzmemo Apple 😛 sad su dostigli nivo kao nekad Huawei

Imao sam već 3 generacije 😛, pisao sam već svi kršomiji od 2021. - 2022. Koji su na Mediatek čipovima ne mogu da se porede sa Xiaomi na Snapdragon-u, nebo i zemlja. Još uvek koristim uporedo "žaomija" kojeg sam kupio još 2021. (Snapdragon)

Koji god marku telefona da uzmeš a da je na Mediatek čipu pljuvaćeš ga pre ili kasnije 😛
Iskreno, ne kužim se toliko u elektroniku, ali kod Kršomija sam doslovno dobio nikakav proizvod za nikakve pare.

Posle x godina sa Samsungom odlucim da dam šansu Kinezima tacnije OnePlus 13 .. .Odličan telefon mada imam taj neki filing da je malo lošije napravljen od samsungove Ultra serije ali su im hardver i baterija top ..Lomio sam se između njega i Ultra 25 ..
OP 13 sam platio 670€ sa pdv
Samsung S25 ultra oko 1090€ sa pdv

Da li je vredelo platiti tu razliku od 420€

Редми је колико пара толико музике, док су Xiaomi модели врхунски телефони у рангу са Samsung S серијом и iPhone-ом.
jedino ultra..
premda iskreno ona se tek pojavila..pricacemo za par godina koliko je zaista dobra.

iphone i samsung su se u klasi flagship telefona dokazali.

ali kako god okrenemo nikad ne bih dao toliko para za xiaomi ultru
xiaomi je nizi rang brenda od apple i samsunga i moraju jos dosta godina da furaju kvalitet da bi opravdali cenu koja je u nivou top modela appla i samusnga.

ma kakav bio kvalitet samog telefona nemaju softversku podrsku i kvalitet koji pruza jedan apple i samsung

To prvo flešuju prevaranti hHaha imam redmi 6 koji radi fenomenalno a kršomi 9 i 12 raspad živi
samo da znas..redmi spada u budzet friendly telefone dok krsomi pravi kvalitetnije telefone.

po obicaju si se opet proso.

vidi, slazem se da ne treba covek da kupuje najskuplje, svako uzima ono sta mu odgovara, ali brate kad kupis najjeftiniji ne kukaj sto ne radi uvek kako treba pogotovo sto mu ti dusu izvlacis ogromnim brojem apliakcija i pozadinskih radova.. budi svestan sta si uzeo i koristi ga ograniceno u zdravlju i veselju i radice ti odlicno.

postoji razlog zasto je neki telefon 200 evra a drugi 1000 evra..

ne mozes od onog od 200 ocekivati da radi kao ovaj od 1000 a ti upravo to radis.

Otkud ti znaš kako ja sa 50 godina koristim svoj telefon sem što imaš zlonamerne komentare? Očekujem da bilo kakav telefon radi 2-3 godine kolika mu je garancija. Ne da me vozi na mars nego da prima pozive i da radi internet. To xiaomi ne može.

Ima samsung nov za 200 evra koji radi bez problema što znači da je kršomi prevara.

Otkud ti znaš kako ja sa 50 godina koristim svoj telefon sem što imaš zlonamerne komentare? Očekujem da bilo kakav telefon radi 2-3 godine kolika mu je garancija. Ne da me vozi na mars nego da prima pozive i da radi internet. To xiaomi ne može.

Ima samsung nov za 200 evra koji radi bez problema što znači da je kršomi prevara.
znam jer si ovde kacio listu programa i znam da ih imas zilion, vise nego ja u samsungu s21+ koji moze da sazvace po snazi tog tvog.

xiaomi telefon ja licno ne bih kupovao ali ne mozes reci da je los..ja licno nemam poverenja u taj brand ali to nije osnovana prica vec moj licni utisak.. koji ne mora da ima veze sa realnoscu.

reci da nemas u telefonu booking, airbnb, lidl, maxi, addbloker i da ne nabrajam dalje..ovo je ono sta mi je ostalo u secanju... secam se da sam se zapanjio kad sam video koliko aplikacija ti imas instaliranih..
tako da uopste ne stoji prica koju si proso malopre.. opet lazes :mrgreen:
Koristim jedino pretraživač i pozive,

To je bilo na kršomi 9 i sve to je bez problema radilo na kršomi 6! I radi i dan danas na kršomiju 6! Dakle ta tvoja priča ne drži vodu. Ksiaomi telefoni su teška prevara.

Evo pre neki dan mi se žali prijatelj ima neki skuplji ksiaomi i ne radi mu vajber! Prestao da ga koristi zbog toga!

Back