Evo i ja da prijavim...uradih nesto. Tamo sam u opcijama namestio da se slika prikazuje samo preko tv (imao sam malo muke da podesim rezoluciju, ali sad je ok), a ovo za preklop ima takodje u opcijama za napajanje da se izabere sta se desava kad se preklopi ekran (da se gasi, ide u stendbaj i nista). Ja izabrao nista i koliko sam proverio na brzinu to je to sto meni treba. Jedino sam primetio jedan bag ili mozda tako treba, ali me nervira i ako moze da se i to negde dodatno podesi. Naime ukljucim laptop, na njemu se ne prikazuje nista, slika odmah ide na tv, laptop odmah preklopim, takodje sve po planu (ne gasi se, ne ide u stend baj), jedino ako ponovo otklopim laptop onda se aktivira i displej na laptopu i prebaci se u onaj kontinualni mod sadva ekrana (ne znam tacno kako se to strucno zove, ja to malo ovako opisno). Ne znam zasto to tako radi sam od sebe. Ono stoji da ja verovatno kad ga jednom zaklopim necu ga vise otklapati jer ovaj air mouse sto sam porucio ima ugradjenu i tastaturicu neku, pa sve mogu preko njega, ali eto, sta znam, mozda bude bilo potrebe i da se nekad otklopi laptop pa da me ne vraca opet na pocetak pa da podesavam sve iznova...ako ima neko resenje. Mada iovako sam zadovoljan...ispunjava 90% zahteva.