Ovo mi se cini kao jako stimulativna stvar... Da li ste nekad probali i ako da, da li vam je vise prijalo kada su vama oci vezane ili partneru/ki i zasto ?
Ako ne, da li bi probali ?
Ako ne, da li bi probali ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gazdarice jel ima neshto shto nisi probala..?Gazdarica:Probala, probala... I preko ociju, a i vezanje ruku, nogu i sl...
Vise mi se dopada kad sam ja vezana... Uzbudjujuce je biti tako bespomocan, ne znati sta ce on u sljedecem trenutku uciniti...
Nisam probala grupni, lezbo, niti zoo seks... Takodje, nisam probala skatofiliju...Margott:gazdarice jel ima neshto shto nisi probala..?Gazdarica:Probala, probala... I preko ociju, a i vezanje ruku, nogu i sl...
Vise mi se dopada kad sam ja vezana... Uzbudjujuce je biti tako bespomocan, ne znati sta ce on u sljedecem trenutku uciniti...
Ne pali me draga...Gazdarica:Jao, Princezo, probaj ovo... Ne mogu da ti opisem kako srce lupa u tim trenucima, a uzbudjenje raste, raste, raste...
Bem ti, pascu sad u jos vecu depresiju...
Gazdarica:Nisam probala grupni, lezbo, niti zoo seks... Takodje, nisam probala skatofiliju...Margott:gazdarice jel ima neshto shto nisi probala..?Gazdarica:Probala, probala... I preko ociju, a i vezanje ruku, nogu i sl...
kosmopolit:masta ne zna za granice ?
sta ako neka strana ode predaleko ?
Mako:kosmopolit:masta ne zna za granice ?
To je vec subjektivan problem ! Ako neko nema potpuno poverenje u svog partnera, ne treba da se upusta u isprobavanje i gotovo !
Mako:kosmopolit:masta ne zna za granice ?
To je vec subjektivan problem ! Ako neko nema potpuno poverenje u svog partnera, ne treba da se upusta u isprobavanje i gotovo !
Tako je,Mako,povez preko ociju i nece imati pojma sta ju je snaslo.Mako:Ja sam se dogovorio sa partnerkom da ovo obavezno probamo sledeci put kad se vidimo, jedva cekam... :wink:
E, vezanih nogu?Gazdarica:Probala, probala... I preko ociju, a i vezanje ruku, nogu i sl...
JOS NISI PROBALA sad da dodjes ovde odma da te vezem i ***** to je jedna od najinteresantnijih (ako ne i najinteresantnija) sex igricarecepcionerka:mmm....nisam probala sa vezivanjem,znam kako je u totalnom mraku,ali vezivanje,pa mogla bih i to da probam...bash super zvuchi!!!
ja bih rekao da je od sexa u totalnom mraku do sexa sa povezom na ocima dugacak, dugacak puticrecepcionerka:mmm....nisam probala sa vezivanjem,znam kako je u totalnom mraku,ali vezivanje,pa mogla bih i to da probam...bash super zvuchi!!!