Povez preko ociju...

• Začetnik teme Začetnik teme Mako
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja to radim partnerkama......mislim da uzivaju vise nego u obicnom sexu......samo treba imati i iskustva u tome ili pa`k dovoljno dobru mastu.....

i naravno bez obzira sto povez skoro uvek ide na ista mesta.....njenu mastu i nacin razmisljanja trebate svaki put preokrenuti.....il skraceno receno.....svaki put partnerka treba imati drugaciji dozivljaj....al treba to i da umete da odradite.....

nije fazon uvek isto raditi....a primecujem da ih najviser pali dok su tako vezane,kad nastane neka tisina od par minuta......onda pocinju maltene panicno da zovu moje ime ili tako....mislim to je strava stvar,bar po njima......

mene vezati..nikako :) divljakusha sam ..pa to ne bi dugo trajalo..pokidalo bi se..ili bih ruku otkinula..ebiga :) a vezivala jesam ..mozda 2 puta, a jednom je bilo ufff za pamcenje..ochi i ruke i on je tako cvileo posle..to je tako bilo..iznenadjujuce :)

Joya!:
Ja zaludna veceras, pa dizem stare topice..

Nego, setila sam se iz one scene iz '9 1/2 nedelja' gde Miki hrani Kim, a njoj vezane oci. Pregledala sam taj film, deset puta kad sam bila klinka...:)
Inace - VOLIM. Uzasno je uzbudljivo da cas osetis dodir na vratu, pa na stomaku, pa....
A, volim i njega da izludim na taj nacin...Lagana predigra - zestok sex..:)

sad sam kao homer kad vidi hranu mmmmmmmmmmmmmm.........(idu bale na usta) :lol:

Ja sam gledao jedan nićpor sa mumijom. Kao neki arheolozi nalaze mumiju, i jedna od članova ekspedicije ostane da prostudira ostatke i čudnu izbočinu u predelu mumijinih prepona. Prvo je odmota, pa iskoči ćuna.... a onda mumija oživi...

Back