EEEEEEEE, pa moras da probas bas sve...u zivotu.Gazdarica:Nisam probala grupni, lezbo, niti zoo seks... Takodje, nisam probala skatofiliju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EEEEEEEE, pa moras da probas bas sve...u zivotu.Gazdarica:Nisam probala grupni, lezbo, niti zoo seks... Takodje, nisam probala skatofiliju...
Devilishgirl:mene vezati..nikakodivljakusha sam ..pa to ne bi dugo trajalo..pokidalo bi se..ili bih ruku otkinula..ebiga
a vezivala jesam ..mozda 2 puta, a jednom je bilo ufff za pamcenje..ochi i ruke i on je tako cvileo posle..to je tako bilo..iznenadjujuce
![]()
U medjuvremenu, probala sam nesto i od navedenog... Nije zoo...paradizo:EEEEEEEE, pa moras da probas bas sve...u zivotu.
Gazdarica:Probala, probala... I preko ociju, a i vezanje ruku, nogu i sl...
Vise mi se dopada kad sam ja vezana... Uzbudjujuce je biti tako bespomocan, ne znati sta ce on u sljedecem trenutku uciniti...
Pa, nista, onda nemoj to da radis...NatasaNatasa:A ja opet imam fobiju od tih vezanosti i neslobode ....
Joya!:Ja zaludna veceras, pa dizem stare topice..
Nego, setila sam se iz one scene iz '9 1/2 nedelja' gde Miki hrani Kim, a njoj vezane oci. Pregledala sam taj film, deset puta kad sam bila klinka...
Inace - VOLIM. Uzasno je uzbudljivo da cas osetis dodir na vratu, pa na stomaku, pa....
A, volim i njega da izludim na taj nacin...Lagana predigra - zestok sex..![]()
Devilishgirl:mene vezati..nikakodivljakusha sam ..pa to ne bi dugo trajalo..pokidalo bi se..ili bih ruku otkinula..ebiga
a vezivala jesam ..mozda 2 puta, a jednom je bilo ufff za pamcenje..ochi i ruke i on je tako cvileo posle..to je tako bilo..iznenadjujuce
![]()
...lol...Silent Bob:Ja sam gledao jedan nićpor sa mumijom. Kao neki arheolozi nalaze mumiju, i jedna od članova ekspedicije ostane da prostudira ostatke i čudnu izbočinu u predelu mumijinih prepona. Prvo je odmota, pa iskoči ćuna.... a onda mumija oživi....