Poverljivi muski razgovori

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Muskarci,
da li ste dok ste bili mladi dobijali savete od starijih muskaraca u porodici...
oca, strica, ujaka - mozda cak i komsije - o zenama ?

To nisu oni prostacki razgovori, vec dobronamerni saveti koji razotkrivaju cud i narav zena...
a imaju za cilj da olaksaju snalazenje, i ucine od tebe pravog muskarca koji ce mozi da zadovolji jednu zenu :mrgreen:

Koje ste savete, dakle, culi ?

Da obrazlozim odakle mi ideja za temu :lol:

Cula sam jednog finog muskarca, dragog i primernog muza,intelektualca i oca dve odrasle cerke da je rekao:
" Muski mozak je jedno, a zenski mozak je blize mozgu ovce , nego muskarca." :rotf:
Naravno da nije mislio nista ruzno, vec da su zene emotivnije, romenticarke itd...

Ja mislim da mi je vilica onako pala do poda, jer se nisam nadala jednoj takvoj recenici od njega....
a onda sam shvatila da to mozda u nekom smislu i jeste tacno, i da muskarci toga treba da budu svesni vec na pocetku...

Muskarci uglavnom pricaju debilizme kada su zene u pitanju.
Glavne stvari se nauce od samih zena.
Sada, otac mi jeste dao par dobrih saveta da budem samoziva skotina koja uvek gleda sebe i da su lepotice najcesce najgora stvar za mladog coveka.

Generalno, muskarci teski debili kada su M/Z odnosi u pitanju, a to se vidi i na forumu.

Poslednja izmena:

Cula sam jednog finog muskarca, dragog i primernog muza,intelektualca i oca dve odrasle cerke da je rekao:
" Muski mozak je jedno, a zenski mozak je blize mozgu ovce , nego muskarca." :rotf:
Naravno da nije mislio nista ruzno, vec da su zene emotivnije, romenticarke itd...

Ja mislim da mi je vilica onako pala do poda, jer se nisam nadala jednoj takvoj recenici od njega....
a onda sam shvatila da to mozda u nekom smislu i jeste tacno, i da muskarci toga treba da budu svesni vec na pocetku...

a kad ja isto kazem zovu me zenomrzac
ja bi voleo da niste ovce ali...zivot demantuje

Muskarci,
da li ste dok ste bili mladi dobijali savete od starijih muskaraca u porodici...
oca, strica, ujaka - mozda cak i komsije - o zenama ?

To nisu oni prostacki razgovori, vec dobronamerni saveti koji razotkrivaju cud i narav zena...
a imaju za cilj da olaksaju snalazenje, i ucine od tebe pravog muskarca koji ce mozi da zadovolji jednu zenu :mrgreen:

Koje ste savete, dakle, culi ?

jesam, nesto tipa ko nije za u kucu nije ni za sa strane, da se zena mora negovati i paziti, cvrstu ruku imati i k. onda je mir u kuci, dobro to je bila starija generacija

najbolje savete sam dobijao od zena, poznanica, sestrica i tako to a s obzirom da sam odraso tako uz njih i slusao dosta price i razgovore naucio sam dosta

samo ti niko nece reci da su sve zene donekle razlicite di da moras sam naci pravi nacin i put ka njihovom zadovoljstvu

]jesam, nesto tipa ko nije za u kucu nije ni za sa strane, da se zena mora negovati i paziti, cvrstu ruku imati i k. onda je mir u kuci, dobro to je bila starija generacija[/B]

najbolje savete sam dobijao od zena, poznanica, sestrica i tako to a s obzirom da sam odraso tako uz njih i slusao dosta price i razgovore naucio sam dosta

samo ti niko nece reci da su sve zene donekle razlicite di da moras sam naci pravi nacin i put ka njihovom zadovoljstvu

Ovo su dobri saveti :ok:

Најбољи савет који сам икада добио јесте од мог друга који је чуо како разговарам са цуром и схватио опасност да постанем дебели папучар. Тада сам схватио да будем ли фин, надрљах. Онда кад сам кренуо д' ударам контру, нисам ни могао да наслутим колико сам био занимљивији и интересантнији цурама.

to je figurativno receno inace ima smisla jer zene su zene komplikuju ponekad previse a copor uvek jedna ovca vodi e ta ovca ako si ti onda si dobio

Ah, ok.

Pa bas lepo od tate.... a kakav je primer on dao ??

U stilu da ti nista ne vrede mnogo lepe devojke, jer su one najcesce mnogo uobrazene i razmazene i svi jure oko njih i da mozda to moze da bude opasno za momke ako se mnogo zaljube.

A secam se da me je jedna u 14 godina ucenjivala necim i rekla mi da vise nece da razgovara sa mnom dok ne uradim nesto, a ja joj odgovorio da ne mora da razgovara vec da moze usta da koristi drugacije. Lepotica, a oboje imali 14 godinica.
Cim mene neko krene da zeza umem da raspalim.

Најбољи савет који сам икада добио јесте од мог друга који је чуо како разговарам са цуром и схватио опасност да постанем дебели папучар. Тада сам схватио да будем ли фин, надрљах. Онда кад сам кренуо д' ударам контру, нисам ни могао да наслутим колико сам био занимљивији и интересантнији цурама.

Drago mi je na tvom iskustvu..ipak, zavisi od zene.

Moj decko je tako dobio isti savet od druga - da treba da bude malo grublji prema meni.

I tako, dogovorimo se da se nadjemo ispred meka. Ja dodjem na Slaviju, on na Terazije.
I krene da mi urla na telefon.... Nasli smo se.. ali sam ja bila zgrozena njegovom reakcijom, i vece je proslo bzvz...
i video je da kod mene to ne pali.

to sam naucio jos ko klinja od brata i par njegovih drugara koji nisu popustali devojkama a one ih jurile bas

Ja sam ih od osme godine zayebavao non-stop i trudio se da im idem na zivce koliko god mogu.

Moj decko je tako dobio isti savet od druga - da treba da bude malo grublji prema meni.

I tako, dogovorimo se da se nadjemo ispred meka. Ja dodjem na Slaviju, on na Terazije.
I krene da mi urla na telefon.... Nasli smo se.. ali sam ja bila zgrozena njegovom reakcijom, i vece je proslo bzvz...

ne radi se ti u startu vec kad se zaljubis onda te dresira :lol:

Ma не тако бона, то је и мени одвратно. Него кад имамо акцију која потиче од нежнијег пола а није примерена уобичајеном карактеру исте, онда следи реакција примерена њеној акцији. Трећи Њутнов закон, тако нешто. ;)

Ma не тако бона, то је и мени одвратно. Него кад имамо акцију која потиче од нежнијег пола а није примерена уобичајеном карактеру исте, онда следи реакција примерена њеној акцији. Трећи Њутнов закон, тако нешто. ;)

A ? :lol:

Back