- Poruka
- 9.451
Napisao sam jos jedan postNevjerojatno mi je koliko ste svi napadni u komentarima i puni samopouzdanja.
Da, profesionalni sam sportaš i nisam došao po znanje koje bi meni koristilo, već volim razgovarati na ovu temu i čuti druga iskustva - jer kada su u pitanju prirodni načini na ovom polju, uglavnom se radi o anegdotalnim dokazima i pokojim istraživanjima koja svakako nisu dovoljna.
Dakle, ne treba mi ničije savjetovanje niti sam to tražio. Jako dobro znam kako trenirati, što jesti, koje suplemente koristiti itd.
pa ne znam , pricas stvari koje ne kontam.Ti bi da dignes testosteron zarad kog vida oporavka?
Razumem tek sad da pitas za iskustva i vidim zasto si napisao da imas osecaj da te svi napadaju
Ali ne razumem sta zelis da sprecis ?
upalu misica, to se leci kondocijom, mada ima par stvari koje pomazu ili eliminisu cak.
Ne znam kojim se sportom bavis pa mi je glupo da pricam o misicnoj pumpi i slicno.
Kazem ne znam u kojim si godinama, ali dizanje testosterona prirodno nije bas moguce, medicinski dokazano. Niti je potrebno, e sad ja prvi i jos par drugara razmisljamo o zameni testosterona kad predjemo 40, 45 … i to obicno filozofiramo iz pivo