igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.603
To I ja kazem .. na to oni i prodaju svoja auta ..Za volvo svi kazu da je simol bezbednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To I ja kazem .. na to oni i prodaju svoja auta ..Za volvo svi kazu da je simol bezbednosti.
Vozio sam jedno vreme hjundaija ix35. Rekao bih neka srednja klasa kros overa. Iako je korejac, nije los. Kada vozis po ovim nasim bagljavim rupama onda se klati kao camac. Ali kada je na otvorenom, iznenadjujuce stabilan auto. Udoban, udjes u njega bez savijanja preteranog. Pozadi je mogao da bude malo vislji, tj glavi smetaju sa strane ona plastika, ali ok, malo se mrdnes i cool.Ja sam licno fan Japanaca, ali su nezgodni za odrzavanje. Cene odrzavanja su skoro pa izjednacene, ali nekad da nadjes deo od 20e treba da zoves pola Evrope ili da pregledas milion sajtova.
Fiestu sam kupio slucajno i nisam se pokajao. Planiram da je menjam za mladju, nista drugo.
Ja ti Golfa ne bih preporucio ni da smo se posvadjali, ne volim taj auto nikako. Ni dvojku ni sedmicu )))(nije los on, ali ja ga licno ne volim).
Mada volvo. Izruci kesu pa se klati. Nisam neko ko bi da postaje rob autu. Ali kada je bezbednost u pitanju, izgleda da je tako.To I ja kazem .. na to oni i prodaju svoja auta ..
Kickdown mislim da se zove, i na dosta auta radi pristojno.( Nagazis papucicu gasa do poda on automatski prebacuje u nizu brzinu). Jedino na Solarisu radi kao ferguson, prvo razmisli pa pocne.. Probao sam i na Toyoti Prado, umalo me nije izbacilo iz sedista... Benzin, 4.5l motor, kad povuce samo krila fale.Ne volim automatik baš zbog iznenadnih situacija gde si samo posmatrač nemaš priliku nešto da uradiš. Kod manuelnih menjača ipak možeš da ubaciš u niži prenos i dodatno prilepiš auto za put. Kod automatika možeš samo da vrištiš![]()
Tesla je mlad proizvodjac automobila ,nemaju ni iskustva ni tradiciju .Tesla modeli
Programersko menadžerska posla jbgTesla je mlad proizvodjac automobila ,nemaju ni iskustva ni tradiciju .
Desavalo se i da im branici otpadaju tokom voznje na pojedinim modelima ,njih bih zaobisao u sirokom luku .
Oni imaju dobar marketing ,ali iskustva nemaju i precenjeni su.
Nekoliko puta sam pročitao ovo, i dalje nemam predstavu šta si hteo da pitaš.Cao SUS motirsti.
Koji auto je po vama bezbedan i pouzdan? Auto koji je stabilan u krivinama, pod uslovom da ne chepis na gas, vec normalna voznja. Tesko proklizava. Dobra bezbednost. Auto koji se moze naci povoljno na nasem trzistu. Dakle ne poput Tesle sa vestackom inteligencijom koja sama koci i ata vec.
Koji deo nije jasan?Nekoliko puta sam pročitao ovo, i dalje nemam predstavu šta si hteo da pitaš.
OkApsolutno svaka reč je nejasna.
1. Pitanje, koji auto je bezbedan i pouzdan? Svaki i nijedan.
2. pitanje, svaki auto je stabilan pri normalnoj vožnji.
3. pitanje, svaki auto se može naći povoljno na našem tržištu.
Dakle odgovor na tvoje pitanje, bilo koji auto ispunjava tvoje uslove, odnosno nijedan.
Covek ne zivi u Los Andjelesu nego u Srbiji, a cak i u Los Andjelesu vlasnici cekju po nekoliko nedelja na popravku auta. Ako ti se pokvari u Srbiji opcija za popravku ti je slepovanje do Beca.Tesla modeli