Pouke iz bivsih veza?

Svaki čovek je priča za sebe... i svaka veza je obično priča za sebe. Da li izvlačite pouke iz bivših veza ili ih jednostavno posmatrate kao nešto što je bilo, prošlo, i na šta se apsolutno ne osvrćete? I ako ste došli do nekih zaključaka, koji su to?

Pouku izvucem tek kada se opecem...ali,ako se osvrnem,ne zalim,jer bi zakljucak bio da ne treba voleti i biti iskren...a to ne moze.

Ja uvek ispocetka, sve Jovo nanovo, iste greske .. :)
Ok nije bas tako, ali volim da ne vucem repove iz proslih veza, jer ljudi ponekad kad su alergicni na nesto sto im je smetalo u bivsoj vezi, pa vide naznake toga u vezi u kojoj su izdrame bez preke potrebe..posto je svako osoba za sebe i ne znaci da ce im se ponoviti isti problem, najverovatnije ce naici na druge sasvim nove probleme.

1. Ako neko ima loshu reputaciju, nije,NIJE dobar. Ako vladaju predrasude u vezi njega-najverovatnije nisu tamo bez razloga. Zashto bih ja dala sansu nekom strancu za koga ionako pricaju da je olosh? kakve ja koristi imam od toga?
2. Kroz jedno uvo udje, na drugo izadje. Ne uzimaj nishta zdravo za gotovo shto ti pricaju,najverovatnije ima back plan u glavi za svaku proracunatu rech shto ti kaze. Bluffing untill proven truthfull.
3.A za ljubomorno/posesivna jesam,samo to nikada ne pokazujem jer
a} one koje me pokusavaju uciniti ljubomornom bi pomislile da su zapravo i bitne toliko da obratim paznju na njih
b} prvi nacin da izgubish nekog jeste da ga stezes,ne volim ni kad to rade meni so...

mnogo sam naucila i promenila se, za sebe i moje voljene....jer sam u pokusajima da se zblizim upoznavala njihove osobine koje su mi se i dopadale i naucila ih,preuzimala ih...ali, jedno sam shvatila,najzad....da se toliko ne unosim u vezu, jer ne vredi.....to je trosenje uzalud....za kvalitetnu vezu obe strane treba da se potrude, a tada je trud bez prevelikih napora......

Svaki čovek je priča za sebe... i svaka veza je obično priča za sebe. Da li izvlačite pouke iz bivših veza ili ih jednostavno posmatrate kao nešto što je bilo, prošlo, i na šta se apsolutno ne osvrćete? I ako ste došli do nekih zaključaka, koji su to?

ne izvlacim pouke iz bivsih veza, svaka je bila pricha za sebe, period mog zivota koji je prosao, i muskarac koga sam manje, ili vise volela, a i nisam imala neka losa iskustva, pa da sad sebi kazem "e, pazi se sledeci put"....samo iskoristim to sto sam sa svakok vezom drugacija i iskusnija osoba, smatram korisnim sve sto sam kroz te veze dobila/izgubila, jer su me one oblikovale, da budem takava kakva jesam...

Back