Potvrđeno: George Bush dolazi

iako o Busu mislim(skoro) sve najlosije, ipak se mora priznati da je njegov posjet RH (Zagrebu i Dubrovniku) veliki uspijeh hrvatske vanjske politike....

Hahahaha nasmeja me do suza.... pa dosao gospodar da mu se poklonite, da kleknete na kolena i da pozdravite silu univerzuma....
uostalom, hrvatima je to u genima, oni su i Hitlerove trupe docekivali sa cvecem.
Hrvatska = banana republika = drzava podguznih muva

Nije ni Srbija daleko od toga, ali borimo se jos uvek, koprcamo se, pa nas zato guze....

Pa mene su vec dva puta trajno banovali, samo zato sto branim srpski narod, sto sam ponosan na to sto sam Srbin, neka me opet banuju registovacu se jos 100 puta..
Demokratsko banovanje neistomisljenika.... Radikal sam pa sta? Necu u "evropu", necu da aplaudiram lopovima i olosu, necu da zmurim pred nepravdom, necu da budem fukara, moj obraz nema cenu...

Pa mene su vec dva puta trajno banovali, samo zato sto branim srpski narod, sto sam ponosan na to sto sam Srbin, neka me opet banuju registovacu se jos 100 puta..
Demokratsko banovanje neistomisljenika.... Radikal sam pa sta? Necu u "evropu", necu da aplaudiram lopovima i olosu, necu da zmurim pred nepravdom, necu da budem fukara, moj obraz nema cenu...

dobro doso u klub.

al' u Hrvatsku

Nakon ranijih najava, Bijela kuća i službeno je potvrdila kako će američki predsjednik posjetiti Hrvatsku nakon sudjelovanja na summitu NATO-a u Bukureštu 2.-4. travnja.

Uoči summita predsjednik George W. Bush posjetit će Ukrajinu.

''On ide u Ukrajinu, Rumunjsku i Hrvatsku'', izjavio je glasnogovornik Vijeća za nacionalnu sigurnost Bijele kuće Gordon Johndroe, prenijeli su američki mediji.

Johndroe je kazao da će putovanje predsjednika Busha trajati od 31. ožujka (MARTA) do 5. travnja (APRILA).

Hina|Net.hr
13.03.2008.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/03/13/0501006.html
...........................
nebi bilo lose, ako ugrabi malo vremena da skokne i do Srbije i tu napravi malu shoping turu i pokupuje ono sto nisu pokupovali rusi. :think:

Добра идеја...Буш небуш у Србији...

Back