kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Ukradite mu sat (ako je kupio novi) !![]()
slavonka mu obezbedila friški "paprikaš"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukradite mu sat (ako je kupio novi) !![]()
Mlada Bosna se mora aktivirati...
iako o Busu mislim(skoro) sve najlosije, ipak se mora priznati da je njegov posjet RH (Zagrebu i Dubrovniku) veliki uspijeh hrvatske vanjske politike....
Pa mene su vec dva puta trajno banovali, samo zato sto branim srpski narod, sto sam ponosan na to sto sam Srbin, neka me opet banuju registovacu se jos 100 puta..
Demokratsko banovanje neistomisljenika.... Radikal sam pa sta? Necu u "evropu", necu da aplaudiram lopovima i olosu, necu da zmurim pred nepravdom, necu da budem fukara, moj obraz nema cenu...
извини што сам обрисао претходни пост па си ти то написао,али има нечега доброг у томе зашто су они у НАТО а ми нисмо и даће бог да никад не будемо
Nemoj nas porediti sa Albancima, jer tolko jadni nismo....Ne smije doć u Srbiju, boji se da ne ostane bez patika.![]()
ti nisi normalan.srbija oma mora u nato . oces i bez vojvodinu da ostanemo za kaznu.
al' u Hrvatsku
Nakon ranijih najava, Bijela kuća i službeno je potvrdila kako će američki predsjednik posjetiti Hrvatsku nakon sudjelovanja na summitu NATO-a u Bukureštu 2.-4. travnja.
Uoči summita predsjednik George W. Bush posjetit će Ukrajinu.
''On ide u Ukrajinu, Rumunjsku i Hrvatsku'', izjavio je glasnogovornik Vijeća za nacionalnu sigurnost Bijele kuće Gordon Johndroe, prenijeli su američki mediji.
Johndroe je kazao da će putovanje predsjednika Busha trajati od 31. ožujka (MARTA) do 5. travnja (APRILA).
Hina|Net.hr
13.03.2008.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/03/13/0501006.html
...........................
nebi bilo lose, ako ugrabi malo vremena da skokne i do Srbije i tu napravi malu shoping turu i pokupuje ono sto nisu pokupovali rusi.![]()
Kad dodje Toma N na vlast , pa kad dodju predsednici Irana i Severne Koreje , pa miting , pa moleban ,
pa spaljivanje ambasada , pa probanje patika , ma to ce biti show program .