Potvrđena smrtna kazna Huseinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da su (Amerikanci ) sa vešanjem Sadama Huseina postigli to što su sada odgovornost sa svojih pleća prebacili na sam narod Iraka , koji je sada ispred dugotrajnog građanskog rata . Od Huseina su napravili sada "Martira" koji je žrtvovan da bi se rat nastavio unutar samoga Iraka. Imaće kome amerikanci i njihova vojna industrija sada da prodaju oružje da bi oni dalje mogli nesmetano da koriste (kradu) Iračku naftu koja je i bila stvarni razlog rata protiv Iraka. Amerikanci će sada još više plašiti sopstveni narod sa pričama oko terorizma (ovaj put sa razlogom) jer sada deo iračkog naroda neće više vikati "Alah Akbar " (alah je veliki) već Sadam Akbar.Tek sada će tamo da bude gadno jer će se sada svi (čak i oni koji dosada nisu) ujediniti prema Džihadu (svetom ratu) i svoj bes usmeriti na ubice .

Sunchaser:
"Суд" је ирачки, отприлике, колико би и суд који би у БГ-у направио ваш другар Чеку био "српски"...
sunceganjach..postajes bezobrazan...kakav moj drugar cheku? o chemu prichas? branis psihopatu koji je nemilosrdno naredio egzekucije stotina hiljada ljudi..tvojoj opchinjenoscu zlochincima nema kraja...sto veci zlochinac,to mu se vishe divish...

serb_pagan:
sunceganjach..postajes bezobrazan...kakav moj drugar cheku? o chemu prichas? branis psihopatu koji je nemilosrdno naredio egzekucije stotina hiljada ljudi..tvojoj opchinjenoscu zlochincima nema kraja...sto veci zlochinac,to mu se vishe divish...

Лакше мало с тим вокабуларом... И докле ћемо с Чекуом? Ја да тражим линк Чединог петинговања с њим у Приштини, па ти игноришеш, па тако стоти пут... Ваш, твој другар, него шта. Коме нудиш Косово? Џерију Адамсу? Не, момчино, него Агиму, који те заузврат подржава на изборима (немој опет да ме питаш о чему причам, подржао вас лепо херојски генерал пре неки дан).

Садам je, actually, окривљен за смрт неколико СТОТИНА (без хиљада) цивила, било на суђењу (и то, чини ми се, у периоду кад се пајтао с Америма, он је једно време тамо био амерички савезник). И не ради се ту о томе ко је био колики злочинац, него шта ће ово дивљачко убисто Садама додатно учинити Ираку. Злочинац је био и Че Гевара, па га данас свако дете 15-17 носи на мајици.

Моја опчињеност злочинима? Важи, кад свратите оним бусом за Приштину, па те дочекају Агим, Рамуш и Хашим, сети се да на форуму постоји један љубитељ злочинаца, па се сликај с њима, чисто да ја попуним своју злочиначку колекцију.

Sunchaser:
Моја опчињеност злочинима? Важи, кад свратите оним бусом за Приштину, па те дочекају Агим, Рамуш и Хашим, сети се да на форуму постоји један љубитељ злочинаца, па се сликај с њима, чисто да ја попуним своју злочиначку колекцију.
opet tracharish...kakav cheku,kakva podrshka,kakvi sastanci...o chemu ti prichas uopshte..sto je babi milo to joj se i snilo...

serb_pagan:
da nije bilo hrabrog americhkog naroda koji je svet oslobodio nacistichke cizme,srbi danas ne bi ni postojali...

Стварно си нешто посебно. 27 милиона Руса је изгинуло (на чему им пошту одају и поменути Американци) да би ти данас просипао ове глупости, уместо да радиш у рурским рудницима. Обашка што би се ти и у нацизму лепо снашао, сећам се твојих надахнутих трактата о "полуљудским циганима" и Чедином аријевству... А то што Срби не би ни постојали... па откад је то злочин, у програму ЛДП-а? Са Србима или без њих, римембр?

Sunchaser:
Стварно си нешто посебно. 27 милиона Руса је изгинуло (на чему им пошту одају и поменути Американци) да би ти данас просипао ове глупости, уместо да радиш у рурским рудницима. А то што Срби не би ни постојали... па откад је то злочин, у програму ЛДП-а? Са Србима или без њих, римембр?
nisam rekao da ni rusi nisu uchinili dosta u ratu protiv fasizma..ne podmeci mi nesto sto nisam rekao..i gde to pise u programu LDP-a da srbi ne trebaju postojati? prosvetli me sunceganjach...

Alal vera amerikancima u drugi svetski rat su ušli tek onda kada su ih Japanci napali , i trebalo im je dve godine da se povrate od Perl Harbura , tek ubistvom Admirala Jamamota 43 uspeli da okrenu rat na moru na svoju stranu. U špijuniranju im odonda nema premca u svetu

serb_pagan:
nisam rekao da ni rusi nisu uchinili dosta u ratu protiv fasizma..ne podmeci mi nesto sto nisam rekao..i gde to pise u programu LDP-a da srbi ne trebaju postojati? prosvetli me sunceganjach...

Nisi, nego si rekao da su Amerikanci pobedili Hitlera, sto je jos gluplje. Pravilno bi bilo da su i oni (Amerikanci) "dosta ucinili" u toj borbi, ali glavna zasluga je ipak ruska.

I ne znam ja sta pise u vasem programu, citam ovde tebe i Masana, to mi je dovoljno... Ali znam sta je rekao Prokic na vasoj osnivackoj skupstini, a znam i da ste se uredno pajtali sa masovnim ubicama (srpske dece) tokom ovih godina, nemoj da ti opet nabrajam ko, gde i kad, jer ces opet da nestanes volsebno sa teme, kao i uvek. Dakle, od onog sto sam cuo na temu "LDP i Srbi", meni dosta.

@sunchaser,@serb_Pagan...-Mislim da bi bilo najbolje da se ostavite tih tema koliko je kozasluzan u ll sv.ratu za pobedu nad fasizmom.I da ne laprdate kao je Ce Gevara bio bandit i zlocinac,jer su zlocinci oni koje je on ubijao i hvala mu na tome.Svoj zivot je dao u Boliviji i nije nikada tezio luksuzu kao razni ovde monarhisti,feudalci,burzoazija a kasnije i kapitalisti...kroz sve to ste prosli.
Cak nemam ni negativno misljenje o Ratku Mladicu koji nije bio ideoloski obojen vec gerilac slican Ce Gevari...stitio nemocne i slabe,branio ne samo Srpstvo nego slobodu svakog obicnog coveka,a iznad svega bio protiv americkog imperijalizma.

ne podrzavam smrtnu kaznu ni u kom slucaju.

sadam je trebalo da bude optuzen na dozivotnu,sto bi mu mozda bila i gora kazna,ali smrtna kazna u bilo kom obliku i nad bilo kim kod mene izaziva gnusanje.kriv jeste,ali je smrtna kazna klasican varvaluk i primitivizam.

bus je dao tako glupu izjavu da je to tuzno i svakim danom dokazuje koliko mu manjka inteligencije.izjava po sablonu i tupe price o nekoj irackoj demokratiji...vec vidjeno :roll:

BlackMusician73:
Sa ubicama srpske dece, HDZom u istoj organizaciji sedi DSS samo što DSSovci imaju drugačije aršine za sebe a drugačije za druge.

Hitlera su sjebali i Ameri i Rusi. Da je iko od njih zakazao ishod bi možda bio drugačiji prema tome prekinite sa tim detinjastim raspravama.

A koji bi bio cinjenicno releventan dgovor na pricu o "Amerikancima koji su pobedili Hitlera", bez pomena 27 miliona Rusa, o, mudri starce? Gledao Diskaveri? Histori (celih pola sata)? Nekako mi tvoja brodelovska samouverenost odise upravo tako. A o zlim Rujama koji ubijaju premijere po Srbiji (pa neki drugi ambasadori ne smeju ni nos da promole iz svojih rezidencija), nisam strucno kompetentan da komentarisem.

I tako ode tema... Vređanja neistomišljenika su postala standard kod nas izgleda. A sve zato što su jedni negativci obesili drugog negativca... Ne znam da li ste gledali Sadamove govore na mitinzima... Vadio je pištolj, pucao u vis na tim skupovima, jednom je i iz puške pucao sa govornice....

Dosta ovde. Ima slična tema, pa možete nastaviti tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back