potrega za srećom

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
okej svi mi tragamo za zgodnim partnerom i srećnim životom u zajednici
ali šta kada ga neko ne nađe nikako
inspirisan sam primerom žene, mada može da bude bilo ko
savršeno uspešna i sve ali u ljubavi se nije skrasila a dete na kraju nije ni želela
2 braka, bezbroj veza, naravno ljubavni život nije završen sa 55 ali nikako da se anđe mr. right
pa se ja pitam, koja je kvaka kod ljudi koji ne pronačaze svoju sreću u partneru ni posle mnogo pokušaja
tok života, nesklonost vezivanju, previsoki ideali, prevelika samookrenutost
mislim nije da ne žele, svako želi, ali sve u fazonu nije se našao pravi
ako ste u sličnoj možda situaciji osetite li se neskrašeno i nedovršeno

Ja ne tragam za zgodnim, vec da ima qrc i stav + humor.
Sto se tice tog traganja - mozda ta osoba odlicno funkcionira u samoci..ali zbog nekakvog pritiska drustvenog stupa misli da ta samoca nije u redu za njega.
Neko uopce ne traga za pravom/pravim. Nekome je i bolje da ostane sam..jer ne zna u paru.

okej svi mi tragamo za zgodnim partnerom i srećnim životom u zajednici
ali šta kada ga neko ne nađe nikako
inspirisan sam primerom žene, mada može da bude bilo ko
savršeno uspešna i sve ali u ljubavi se nije skrasila a dete na kraju nije ni želela
2 braka, bezbroj veza, naravno ljubavni život nije završen sa 55 ali nikako da se anđe mr. right
pa se ja pitam, koja je kvaka kod ljudi koji ne pronačaze svoju sreću u partneru ni posle mnogo pokušaja
tok života, nesklonost vezivanju, previsoki ideali, prevelika samookrenutost
mislim nije da ne žele, svako želi, ali sve u fazonu nije se našao pravi
ako ste u sličnoj možda situaciji osetite li se neskrašeno i nedovršeno

oni tako pokušavaju, pokušavaju, ako pronađu ponešto pa to ispadne neuspešno...sad...da li krivicom njega ili nje, nebitno...pa tako više puta i rodi se prezir...i onda dođu na forum...

Nekako mislim da niko nije ostao sam zato što je to želeo, čak ni oni koji kažu da su tako želeli. Razlozi su brojni, a vrlo verovatno da se takva osoba oseća neostvareno na tom polju. Neke od tih osoba malo se uteše sa sećanjima i uspomenama, a neke nemaju ni to.
Tužno.

Back