potrebno mi je zrno razuma

Simpaticno je sto si se na jednom mestu pitala da li je on "igrac"... Oboje ste samo amatersko pozoriste, da se tako izrazim. Da je on pravi igrac, ne bi znala sta te je snaslo, ovako je upao u ulogu, koji muskarci obicno mastaju, sto ne znaci, nuzno da je ista za njih.
pa ja znam da nisam bas neka igracica ali barem sam znala sto zelim... nekakav neobvezniji ali redoviti odnos, no eto vidim da sam se ocito uhvatila tipa koji se ne moze maknuti od zene, sve vise mi se to cini kao istina, znaci lagao je i muljao, uvjeravao me u pocetku da je vrlo samostalan i ima svu slobodu kretanja, meni je odgovaralo jer sam imala garant da nece htjeti velike obaveze, no eto, ispalo je da se vrijedja ako mu jedan dan ne saljem poljupce i poruke... ne razumijem iskreno kakav je to covjek, ocito amater (koji me dobro izlagao u pocetku a ja mu povjerovala nazalost), imas pravo, a i ja sam ispala amater. nema veze zivot ide dalje.
i istina je ovo sto kazes, ja isto mastam pravom muskarcu, samosvjesnom, sigurnom, koji zna zadovoljiti zenu i odmjereno otici, koji nije nesiguran da svaki dan porukama mora provjeravati nju i odrzavati svoj ego, ali eto, ocito previse trazim, ocito vecina to ne moze. a oni i koji mogu su u velikoj manjini.

Back