Hajmo ovako..
Sam seks, a to vec znas i sam, ne traje bog zna koliko. Tj, ne traje prodor penisa u vaginu. E sad, ako postoje osecaji, kao sto si sam naveo, jos bolje. Vidis, da bi zena dosla do orgazma ne treba ti cak ni penis. O, super je on kao alatka za finale, ali je bitno ono pre toga..
Dakle, zene pate od jedne stvari poprilicno. Reci. Ne sve, neke su vise za fizikaliju naravno, neke su samo ladne itd.. Ja nisam verovao da zenu mozes sa prstom i recima dovesti do vrhunca, da se ne moze izridati duze vreme, ridanje je vec subjektivna stvar, neke reaguju drugacije..
E tad sam skontao snagu zenskom uma tokom seksa. Mnogo bitna stvar..
Lepota toga je sto nijedan mozak nije isti. Neki mracniji, neki obrnuto, sehi sve u svemu..
To ako menjas partnere, naravski..
Edi, tisina sad

..
Druga stvar je telo. Od zene do zene, ali car i jeste u trazenju tacaka. Recimo nozni prsti, pa to je haos za neke zene. Znaci kada nadjes tacke, pocni ih spajati nekim redom. Krenes prstima, jezikom od jedne pa ka drugoj. Ako znas nesto oko masaze, gotova je..
E sad malo o tebi..
Ako ti padne, imas ti tu neki drugi problem. Mislis na nesto drugo, ne na nju. Pri tome to nesto drugo i nije druga devojka. Ajd ti razmisli sta te muci, jer u tom grmu je zec..
Kapis? Pozabavi se sobom..
Moguce je da je i ambijent, njeni u drugoj sobi i sta znam. Na neke to deluje gadno. Na mene jednom jeste..