Potrebna mi je pomoc!!!

Ajde malo da ...LOKALIZUJEMO KVAR...:think:.

Kako rade ostali programi pod Ofisom 7.....na primer....Excel.....Access....PowerPoint.....??? ( ne otvaranje...nego rad sa nekom aplikacijom..;)..)

Exel, PP i svi ostali programi rade normalno i normalnom brzinom se podizu.

Ima Virus neki ili su osteceni fajlovi u office ..a moguce i na Disku sa kojeg Instaliras :)

Instalicija je dobra jer je koristim vec godinama, a instalirao sam sa USB-a.

Sobzirom da studira nemacki jezik i da ima brdo nekih recnika, najverovatnije je neki recnik koji se integrise u word napravio glupost.

poštomi treba mala pomoć a ovde se bakćemo sa ofisom exelom itd mene bi zanimalo sa kojim bi programom mogao da ažuriram naprimer fudbalske rezultate (naprimer utakmicu da da bodove kome treba i golove pa da poređa tabelu posle kaoko treba na primer po bodovima ) da radi to automatski a ne ručno da prepozna timove i kome da da bod i slično
jesam ga zamrsio ali valjda je neko razumeo
pa ako može pomoć sa kojim bi programom to mogao da radim i neki tutorijal za takve programe
unapred se izvinjavam ima mnogo tema pa bi potrajalo dok ovo nađem ako ima na forumu

poštomi treba mala pomoć a ovde se bakćemo sa ofisom exelom itd mene bi zanimalo sa kojim bi programom mogao da ažuriram naprimer fudbalske rezultate (naprimer utakmicu da da bodove kome treba i golove pa da poređa tabelu posle kaoko treba na primer po bodovima ) da radi to automatski a ne ručno da prepozna timove i kome da da bod i slično
jesam ga zamrsio ali valjda je neko razumeo
pa ako može pomoć sa kojim bi programom to mogao da radim i neki tutorijal za takve programe
unapred se izvinjavam ima mnogo tema pa bi potrajalo dok ovo nađem ako ima na forumu

Ti zezas gotovanu? :hahaha:
Hoces da ti drugi odradi tablicu?:per:
Imas Exel i opis kako se pravi tablica. :per:
A moze i u Wordu :)

Treba ti instalacioni CD, Ali ako već to radiš idi na MS Office Professional 2010 Pro.
To je mlaznjak prema starom office-u
Uslov je Windows XP SP 3, koga isto možeš besplatno skinuti ( to je u stavri Upgrade na SP2)
Ako i ne nadješ šifru za inststalaciju radiće dobro, samo će ti javiti grešku.

Back