Potrebna mi je pomoc!!!

DarkAngel_

Početnik
Poruka
20
Ljudi, molim vas, pomozite mi! Kada sam pokusala da instaliram Microsoft Office 2007, prijavio mi je gresku. Medjutim, sada ne mogu da otvorim ni Microsoft Office 2003 koji je vec bio instaliran. Kada hocu da otvorim neki dokument, trazi mi instalacioni disk koji nemam. Da li bih mogla sa neta da ga skinem i ponovo pokusam da instaliram Microsft Office 2003? Unapred zahvalna.

Pa kad hocu da otvorim 2003, izbacuje mi prozorce gde pise Installation Error: File not Found, A required installation file SKU011.CAB could not be found.
Da li bih mogla da Microsoft Office 2003 skinem sa Microsoftovog sajta i ponovo ga instaliram ili kako?

obrisi skroz 2003 - deinstaliraj ga. Koji će ti đavo, to je bajat program. Office 2007 je znatno unapređen, bolji, jednostavniji za rukovanje, itd.

Dakle:

Deinstaliraj stari Office, skini instalaciju za Office 2007 ili čak Office 2010 i lepo ga instaliraj. Sve će da radi kako treba.

tu nema da se brines. Bez problema word 2007 otvara dokummenta iz predhodne verzijje cak imas u podesavanjima za 2007-icu da podesis Save As... za *.doc, tako da onda mozes otvarati i *.docx i *.doc fajove i snimati ih u *.doc ako ti zatreba

скини и инсталирај LibreOffice 3.4.2 ради са свим Мајкрософтовим фајловима али и свим отвореним форматима... Можда неће све функције бити на оном месту на ком си навикла али уз мало пажње урадићеш све што ти треба...
И заборави на разноразне крекове, кључеве, шифре.....

скини и инсталирај LibreOffice 3.4.2 ради са свим Мајкрософтовим фајловима али и свим отвореним форматима... Можда неће све функције бити на оном месту на ком си навикла али уз мало пажње урадићеш све што ти треба...
И заборави на разноразне крекове, кључеве, шифре.....

Pokusacu i to... Hvala

Juce mi je dala drugarica laptop da pokusam da joj sredim office 2007. Bukvalno mu treba 3 minuta da otvori bilokoji word dokument. A kada zelim da napravim novi dokument, onda se Word podigne za par sekundi. Probao sam sa reinstalacijom office-a, ali opet se isto ponasa. Sta bi mogao da bude problem?

Dodatne informacije:
svi programi rade normalnom brzinom, ima instaliranu Vistu, procesor sa dva jezgra, 2 GB rama, Alvira nije nasla viruse ...

Back