Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Nista neka ti ne bude nezgodno..doktoru je to normalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema za to dijagnoze preko neta.Pozdrav, na vrhu desnog testisa sam napipao kuglicu bezbolnu koja je tvrda a za nju je privezana jos jedna mekana loptica malo veca od te, tako mi se cini. Pronasao sam je pre mesec dana iste je velicine od kad sam je otkrio i pokretna je u odnosu na testis. E sad me zanima da li neko sumnja sta to moze biti, inace sutra idem kod urologa pa malo sam guglao i svasta sam nasao ali nisam se uplasio jer sumnjam da je spermatokela jer se nalazi na samom vrhu testisa i pokretna je samo me malo ta tvrdoca pri dnu razuverila inace nemam nikakve simptome osim sto me bole donja ledja ali samo kad se saginjem i ustajem to mi je verovatno od naglog rasta jer sam za godinu dana porastao peko 20cm.
A pretpostavio sam al jbg mora se to proci sta ima veze....Pregled ce biti malo neugodan da te upozorim ali nista strasno..
ma nece, iskreno srecom musko je hahah bilo bi mi dosta neprijatnije da je zenski doktor.Nista neka ti ne bude nezgodno..doktoru je to normalno
javljam kako sam prosaoNema za to dijagnoze preko neta.
Mi možemo da nabrajamo potencijalne probleme, ali samo pregled može da razreši situaciju.
Javi kako si prošao.![]()
Pozdrav, na vrhu desnog testisa sam napipao kuglicu bezbolnu koja je tvrda a za nju je privezana jos jedna mekana loptica malo veca od te, tako mi se cini. Pronasao sam je pre mesec dana iste je velicine od kad sam je otkrio i pokretna je u odnosu na testis. E sad me zanima da li neko sumnja sta to moze biti, inace sutra idem kod urologa pa malo sam guglao i svasta sam nasao ali nisam se uplasio jer sumnjam da je spermatokela jer se nalazi na samom vrhu testisa i pokretna je samo me malo ta tvrdoca pri dnu razuverila inace nemam nikakve simptome osim sto me bole donja ledja ali samo kad se saginjem i ustajem to mi je verovatno od naglog rasta jer sam za godinu dana porastao peko 20cm.