potreban savett

stojeovo

Početnik
Poruka
26
Pozdrav, na vrhu desnog testisa sam napipao kuglicu bezbolnu koja je tvrda a za nju je privezana jos jedna mekana loptica malo veca od te, tako mi se cini. Pronasao sam je pre mesec dana iste je velicine od kad sam je otkrio i pokretna je u odnosu na testis. E sad me zanima da li neko sumnja sta to moze biti, inace sutra idem kod urologa pa malo sam guglao i svasta sam nasao ali nisam se uplasio jer sumnjam da je spermatokela jer se nalazi na samom vrhu testisa i pokretna je samo me malo ta tvrdoca pri dnu razuverila inace nemam nikakve simptome osim sto me bole donja ledja ali samo kad se saginjem i ustajem to mi je verovatno od naglog rasta jer sam za godinu dana porastao peko 20cm.

Pa to, inace sto se tice tumora testisa jedan je od najizlecivijih i video sam bas dosta primera koji su ga pobedili sto ljudi iz javnog sveta sto obicnih ljudi da ih nazovem tako. Iskreno ne bih se mnogo potresao cak i da je to ali samo me smara to lecenje a sad treba skolu da zavrsim pa faks i sve te gluposti to mi je jedni problem u svemu tome ali otom potom

Pa to, inace sto se tice tumora testisa jedan je od najizlecivijih i video sam bas dosta primera koji su ga pobedili sto ljudi iz javnog sveta sto obicnih ljudi da ih nazovem tako. Iskreno ne bih se mnogo potresao cak i da je to ali samo me smara to lecenje a sad treba skolu da zavrsim pa faks i sve te gluposti to mi je jedni problem u svemu tome ali otom potom
Nije to tumor, videces. Cista je u pitanju po meni a ona je bezopasna

Back