jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Šomi, opasno te prozivaju, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šomi, opasno te prozivaju, a?

Ма опуштено, мисли на Максимову неутемељену прозивку.Ne mislis valjda na mene?
Ja samo POSTIRACM CINJENICE![]()
Ма опуштено, мисли на Максимову неутемељену прозивку.
Уосталом, ако уопште будем изашао на изборе-гласаћу СНС...кажем ако уопште будем излазио...

И још нешто, не можете ви знате шта сам ја говорио пре распада СРС, јер ја тада нисам био корисник Форума.
Узгред, и тада се нисам слагао са неким стварима у СРС, као што ми се ни данас не свиђа баш свака ствар у СНС али сам у оба случају ове странке доживљавао као најмање зло. То је мој став, на који имам право, па макар 1000 пута не одговарало реалности.
Још нешто, не можете ни знати чак ни да ли сам подржавао СРС или не, јер ја тада на форуме нисам свраћао...али ево, рећи ћу и признати да јесам.
И на крају, сви знате да сам навео општину на којој живим, надимак под којим сам у РЛ познат, чини ми се чак и нека мјеста на којима се крећем, тако да, ако ме неко ко ме познаје у РЛ, случајно ухвати у недоследности, био бих у дебелом проблему.
Можда је и грешка што немам анонимно име ника, у смислу да нема везе са мојим личним именом (Милош) и надимком под којим сам познат (Шоми), можда је и грешка што наведох у ком мјесту живим али добро видим ја да ми је највећа мана у животу што сам искрен и неискварен !

A,za koga bi ti to imao da glasas,sem za Tomislava ? Tomislav je jedina nada za opstanak ponizene Srbije,bioloski opstanak Srpskog naroda.Ма опуштено, мисли на Максимову неутемељену прозивку.
Уосталом, ако уопште будем изашао на изборе-гласаћу СНС...кажем ако уопште будем излазио...

Ово сад треба да индиректно укаже на то да сам и ја неког издао ? А кога бих то издао ? Шта бих то издао ? Не разумем заиста ? А и та реч издаја је изгубила сваки смисао, просто ми се окрене реч када чујем ту реч, толико фреквентну и употребљивану у Србском народу.kakva tužna priča, kao general delić kada je plakao za šešeljem kojeg je izdao![]()
И мени исто. Ето тек понекад, добијем жељу да их народски речено "одељем" и покажем колико су мизерни, смијешни и јадни.A ovi sitni provokatori su toliko minorni,meni je ispod casti svaka polemika sa njima![]()

Ја се не бих ни оглашавао да ме нису Максим и антиоксиданс, директно прозвали !Добро бре напредњаци,
ШТА ТО ТОМА ТРЕБА ДА УРАДИ ДА БИ ВАС УВЕРИЛО ДА ЈЕ ФАЛСИФИКАТ ОРИГИНАЛА!?
ИЛИ
ПРЕКО ЧЕГА НЕ БИСТЕ ПРЕШЛИ
ИЛИ
ШТА ТРЕБА ДА УРАДИ ДА БИСТЕ МУ ОТКАЗАЛИ ПОВЕРЕЊЕ И ПОСЛУШНОСТ!?
Ја се не бих ни оглашавао да ме нису Максим и антиоксиданс, директно прозвали, а и мргреен ме је помало спомињао !

Samo da nam bude zdrav,ziv i dosledan sebi,srpskom narodu!Добро бре напредњаци,
ИЛИ
ИЛИ

Samo da nam bude zdrav,ziv i dosledan sebi,srpskom narodu!![]()

Добро бре напредњаци,
ИЛИ
ИЛИ
Хајде, одговрићу крајње искрено, па макар и због тога трпео критике неких.ОДГОВОРИ МИ НА ПИТАЊЕ,
наравно ако хоћеш,
а твоја форумска препуцавања са појединцима ме не занимају!
П.С.
Што мене нису прозивали!?
Mani se te usiljene ijekavice , vis da ti ne ide nikako .Хајде, одговрићу крајње искрено, па макар и због тога трпео критике неких.
Пре њиховог дјеловања на власти-не бих могао да пређем преко уласка у власт са ДС и Г17. Дакле, ограничавам се икључиво на ове двије странке.
Када дођу на власт- у сфјери економије, не бих прешао преко пљачке државног буџета док су на власти или неких потеза који воде погоршању прилика у Србској економији, а за које би били свјесни да томе воде. Е сад шта конкретно, тешко је рећи, јер још нису дио власти.
Што се тиче спољне политике-не бих могао да пређем преко окретања леђа Русији. Ипак је Русија за мене корак ипред осталих.
Што се тиче националне политике-пристајање на независност Рашко-Полимске Области, духовног и историјског седишта Србске државе за вријеме Немањића, пристајање на одвајање Сјеверне Србије (Војводине), за коју су многи србски јунаци и животе дали, било би за мене неприхватљиво.
Такође, евентуално третирање Црне Горе као "тринаесте рупе на свирали", било би за мене неприхватљиво. Уколико би СНС дошао на власт, очекивао бих од њих да раде на приближавању Србије и Црне Горе, као и унапређењу положаја припадника Србског народа у Црној Гори. Шта ћеш, неко ће ме критиковати због овога али све до скоро сам Црну Гору доживљавао као другу Србску државу. Уосталом и сам имам Црногорске крви, а Србин сам по националности.

С обзиром на нетолерантан став дела форумаша према Црногорцима, имам потребу да користим ијекавицу.Mani se te usiljene ijekavice , vis da ti ne ide nikako .![]()
Mani se te usiljene ijekavice , vis da ti ne ide nikako .![]()

С обзиром на нетолерантан став дела форумаша према Црногорцима, имам потребу да користим ијекавицу.

Потребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику ПАПРИКАРИУС.Немој тако,
ни један Србин нема ништа против Црногораца,
али против "милодукљанаца", "*********а", "црвених хрвата", "црногорске мафије" по Србији и сл.....................ЕЕЕЕЕ ТО ЈЕ ВЕЋ ДРУГИ ПАР ОПАНАКА!
П.С.
А на онај пост ћу ти одговорити касније,.................ПАПРИКАРИЈА МЕ ЗОВЕ!![]()
Ово написах искључиво у своје лично име !

Somi, imas moju podrsku, ne padaj na provokacije radikala![]()
A,za koga bi ti to imao da glasas,sem za Tomislava ? Tomislav je jedina nada za opstanak ponizene Srbije,bioloski opstanak Srpskog naroda.
A ovi sitni provokatori su toliko minorni,meni je ispod casti svaka polemika sa njima![]()