Potpuna izdaja-Tomislav Nikolić: Izručio bih Ratka Mladića ! ! !

Možda patriotama nije nivo da se prepucava sa devijantnim individuama!
:manikir:

Ma da ,vi imate nivo,pogotovu vi iz stranke radikala bez bedza i bez onog drugog najvaznijeg...;)...cast izuzecima :bye: ovaj vam je do juce lepio plakate po BG Bulevar R.Mladica,a sada bi ga s`merakom spakovao na dugogodisnje guzenje u Hag...jest vam nivo u p.m. :hahaha::rotf:

Tomo judo :evil::per: ma zezaju se Toma grobar i *******i Aca,gde bi oni na djenerala :mrgreen:

Analitičari pozdravljaju najavu Nikolića da bi izručio Mladića Tribunalu
Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić prvi put je javno priznao da bi, da je na vlasti, generala Ratka Mladića izručio Haškom tribunalu! Nikolić je godinama odbijao da se jasno odredi o pitanju saradnje sa Haškim tribunalom.

Evropejac... Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić je za „Blic" rekao da bi, za razliku od Borisa Tadića, koji bi to uradio drage volje, on Mladića izručio „nevoljno"!
- Znam da bi Tadić drage volje uhapsio Mladića. To bi mu bio odlučujući adut da EU potpuno stane na njegovu stranu i više ni ne pominje SNS - rekao je Nikolić, koji je na pitanje da li bi on drage volje uhapsio Mladića rekao: - Ne bih to učinio drage volje, ali bih morao da ispunim obavezu.
Lider SNS-a juče za Press nije želeo da objasni kako je i zašto promenio stav o hapšenju Ratka Mladića, dok njegov zamenik Aleksandar Vučić kaže za Press da „nema govora o promeni stava Tomislava Nikolića".
- Ovde se ne radi se o promeni stava. Mi smo i pre dve godine govorili isto, a to je da moramo da ispunjavamo međunarodne obaveze - kaže Vučić.

S druge strane, politički analitičari smatraju da je Nikolić izjavom o Mladiću promenio politički kurs i pozdravljaju takvu odluku.
- Ovo jeste promena! SNS na ovaj način pokazuje da ide u smeru koji je povoljan za Srbiju, a ovaj potez se može tumačiti i da SNS želi da se približi DS-u, što je dobro i korisno za političku scenu Srbije posle svih podela i svađa! Nikolić mudro i polako priprema svoje glasače na ono što je neminovnost, da se obaveze prema Hagu moraju poštovati. I on to radi vrlo mudro - kaže Zoran Lučić iz CeSID-a. Direktor Centra za proučavanje alternativa Milan Nikolić smatra da je lider SNS-a bio vrlo iskren kad je rekao da bi izručio Mladića i da mu se nema šta zameriti.
- Siguran sam da Nikolić nakon ove izjave neće izgubiti rejting, jer sva istraživanja pokazuju da građani sve više misle da Mladić treba da ode u Hag i tamo se brani za ono za šta ga optužuju - kaže Nikolić.

x36224189392426711896.jpg

Ovde se ne radi se o promeni stava. Mi smo i pre dve godine govorili isto, a to je da moramo da ispunjavamo međunarodne obaveze - kaže Vučić.

:super::rotf:

Kuku lele,pa ovo patriote bojkotuju ovu temu,osim mog druga paprike niko ni slovca na ovu temu...mora da su p.p. samo picile :per:

Па патриоте с правом бојкотују ову тему!

КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА ГРОБАР СА ПАТРИОТИЗМОМ!?:dontunderstand:

Чудно је што нема "зеленооког"&company да бране ЛИДЕРА:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
и "његове" ставове и идеје! :think::think::think:

- Ovo jeste promena! SNS na ovaj način pokazuje da ide u smeru koji je povoljan za Srbiju, a ovaj potez se može tumačiti i da SNS želi da se približi DS-u, što je dobro i korisno za političku scenu Srbije posle svih podela i svađa! Nikolić mudro i polako priprema svoje glasače na ono što je neminovnost, da se obaveze prema Hagu moraju poštovati. I on to radi vrlo mudro - kaže Zoran Lučić iz CeSID-a. Direktor Centra za proučavanje alternativa Milan Nikolić smatra da je lider SNS-a bio vrlo iskren kad je rekao da bi izručio Mladića i da mu se nema šta zameriti.

SNS najoštrije osuđuje sve ratne zločine, a ako me pitate za Srebrenicu - najoštrije osuđujemo taj stravičan zločin (Aleksandar Vučić, Blic, 23. januar 2010)

U Srebrenici je počinjen stravičan, jeziv zločin i sramota me je što moram da kažem da ljudi koji su počinili taj zločin pripadaju istom narodu kojem pripadam i ja. (Aleksandar Vučić, Politika, 21. januar 2010.)

vucc.jpg

:hahaha:

Sto znaci da ce stari glasaci SPS da se vrate svojoj stranci i to je to.

A Toma vetrokaz koji je stranku nazvao SNS... sad moze da je preimenuje u Klub ljubitelja Makijavelija... Pa koliko prekljuce sam cuo vest "da ce da postave ultimatum vlasti i ako ne bude prihvacen pocinju demonstracije".
Danas cujem da suska nesto o kraju januara... Ma jeste, dok se publika nagoji 5-10 kila od prasetine i slatkog, a napolju bude -10, baaaas ce da bude voljna za bilo sta... :roll:

Danas Mladic... sutra Kosovo? :per:

x36224189392426711896.jpg

Ovde se ne radi se o promeni stava. Mi smo i pre dve godine govorili isto, a to je da moramo da ispunjavamo međunarodne obaveze - kaže Vučić.

:super::rotf:

SNS najoštrije osuđuje sve ratne zločine, a ako me pitate za Srebrenicu - najoštrije osuđujemo taj stravičan zločin (Aleksandar Vučić, Blic, 23. januar 2010)

U Srebrenici je počinjen stravičan, jeziv zločin i sramota me je što moram da kažem da ljudi koji su počinili taj zločin pripadaju istom narodu kojem pripadam i ja. (Aleksandar Vučić, Politika, 21. januar 2010.)

vucc.jpg

I KOSOVO I MLADIĆ!

Novi slogan naprednjaka:rotf:
TRAAAAAAAAAS!!!
20080808-bonuslink-knock-down-points2.jpg

Ej, cija frula, ovim sorom svira
ej, cija frula, ovim sorom svira
ej, to je fula siromasnig sina
ej, to je fula siromasnig sina

Ej, bogatoga zasvirati nece
ej, bogatoga zasvirati nece
ej, bogat plati pa ga svirac prati
ej, bogat plati pa ga svirac prati

Ej, dodje vreme, sve se preokrene
ej, dodje vreme, sve se preokrene
ej, doslo vreme, sad prate i mene
ej, doslo vreme, sad prate i mene

:rotf:

vucc.jpg

Sta ti je doslednost :hahaha::rotf::hahaha1::hahaha1::bljak:

Zato cu ja svoj glasacki listic od sada pa nadalje da ponesem sa sobom kući i da ga pametno iskoristim!:D
A necu da ga ostavim govnarima da manipulisu s njim i mojim glasom!
I sve tako dok ce da bude koalicija-tj. namenskog udruzivanja da bi neko ostao navlasti sto duze!
Nikad mi njih necemo skinuti sa grbače dok se oni udruzuju!
Možemo jedino pučem ali opet ce isti govnari da dodju na vlast!
Sve vise uvidim da je Tito bio ono sto nama zaista treba!

Па патриоте с правом бојкотују ову тему!

КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА ГРОБАР СА ПАТРИОТИЗМОМ!?:dontunderstand:

Чудно је што нема "зеленооког"&company да бране ЛИДЕРА:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
и "његове" ставове и идеје! :think::think::think:

Paprika druze moj,vidis ti ko se sve naziva "patriota" :evil: da znas,nema nikog od ovih naprednih da nam objasni kako se to on eto malo zeza,pa cak ni mog omiljenog lika sa Krstarice Somija :think::think:da im se nesto nije desili,jeli ih neko video danas na Forumu :sad2:

Back