DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
pa namiriso čovek da ima dobre izglede na sledećim izborima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

- Milan Beko je moj prijatelj. Godinu dana ga nisam čuo i video jer neću da mu stajem na muku. Znam da sve to prate i prisluškuju i da bi tog dana krenuli potpuno da ga unište.

Kuku lele,pa ovo patriote bojkotuju ovu temu,osim mog druga paprike niko ni slovca na ovu temu...mora da su p.p. samo picile![]()

Možda patriotama nije nivo da se prepucava sa devijantnim individuama!Kuku lele,pa ovo patriote bojkotuju ovu temu,osim mog druga paprike niko ni slovca na ovu temu...mora da su p.p. samo picile![]()

Možda patriotama nije nivo da se prepucava sa devijantnim individuama!
![]()
ovaj vam je do juce lepio plakate po BG Bulevar R.Mladica,a sada bi ga s`merakom spakovao na dugogodisnje guzenje u Hag...jest vam nivo u p.m. 

ma zezaju se Toma grobar i *******i Aca,gde bi oni na djenerala 

Kuku lele,pa ovo patriote bojkotuju ovu temu,osim mog druga paprike niko ni slovca na ovu temu...mora da su p.p. samo picile![]()

Analitičari pozdravljaju najavu Nikolića da bi izručio Mladića Tribunalu
- Ovo jeste promena! SNS na ovaj način pokazuje da ide u smeru koji je povoljan za Srbiju, a ovaj potez se može tumačiti i da SNS želi da se približi DS-u, što je dobro i korisno za političku scenu Srbije posle svih podela i svađa! Nikolić mudro i polako priprema svoje glasače na ono što je neminovnost, da se obaveze prema Hagu moraju poštovati. I on to radi vrlo mudro - kaže Zoran Lučić iz CeSID-a. Direktor Centra za proučavanje alternativa Milan Nikolić smatra da je lider SNS-a bio vrlo iskren kad je rekao da bi izručio Mladića i da mu se nema šta zameriti.

Danas Mladic... sutra Kosovo?![]()

![]()
Ovde se ne radi se o promeni stava. Mi smo i pre dve godine govorili isto, a to je da moramo da ispunjavamo međunarodne obaveze - kaže Vučić.
![]()
SNS najoštrije osuđuje sve ratne zločine, a ako me pitate za Srebrenicu - najoštrije osuđujemo taj stravičan zločin (Aleksandar Vučić, Blic, 23. januar 2010)
U Srebrenici je počinjen stravičan, jeziv zločin i sramota me je što moram da kažem da ljudi koji su počinili taj zločin pripadaju istom narodu kojem pripadam i ja. (Aleksandar Vučić, Politika, 21. januar 2010.)
![]()
![]()
TRAAAAAAAAAS!!!I KOSOVO I MLADIĆ!
Novi slogan naprednjaka![]()
Možda patriotama nije nivo da se prepucava sa devijantnim individuama!
![]()

Treba li da ponovimo proceduru ili ćete bezbolnijim putem, kapitulacijom?Sta da kazem osim da se sprema naredna koalicija DS SNS sto odavno tvrdim znaju oni koji prate ovaj pdf, zalosno.![]()

SNS najoštrije osuđuje sve ratne zločine, a ako me pitate za Srebrenicu - najoštrije osuđujemo taj stravičan zločin (Aleksandar Vučić, Blic, 23. januar 2010)
U Srebrenici je počinjen stravičan, jeziv zločin i sramota me je što moram da kažem da ljudi koji su počinili taj zločin pripadaju istom narodu kojem pripadam i ja. (Aleksandar Vučić, Politika, 21. januar 2010.)
![]()
![]()

Па патриоте с правом бојкотују ову тему!
КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА ГРОБАР СА ПАТРИОТИЗМОМ!?
Чудно је што нема "зеленооког"&company да бране ЛИДЕРА
и "његове" ставове и идеје!![]()
da znas,nema nikog od ovih naprednih da nam objasni kako se to on eto malo zeza,pa cak ni mog omiljenog lika sa Krstarice Somija 
da im se nesto nije desili,jeli ih neko video danas na Forumu