kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.946
VasingtonSrbi se ne pitaju nista, nego kako Vodja bude rekao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VasingtonSrbi se ne pitaju nista, nego kako Vodja bude rekao...
Zasto bi ziveli tamo?Ljudi umiru svuda. Mora se jednom umreti, nikakvo tvoje ''sasipanje'' ne može to da spreči.
Da li nisi razumeo ili se praviš mutav, ali ja sam pisao o iseljavanju, a ne o umiranju i smanjenju broja stanovnika. Broj Srba na Zapadu je ogroman, a u Rusiji i ostalim ''Briksima'' minoran. Treba li da ti crtam? Evo:
Pogledajte prilog 1401174
Samo volite pare koje stižu jedino od tih iz poslednjeg pasusa. I nemoj me zasmejavati pričom iz 1914. Ništa oni nas nisu spasili, Srbija je potpuno okupirana i vratila se na svoje 1918. uz pomoć Engleza i Francuza. Rusa tu nije bilo. Priče sa Sputnjika, RT i sličnih bajkolina me ne zanimaju.Zasto bi ziveli tamo?
Bitno je da ih volimo. Da nas nikad nisu napali.
Da su pruzanjem pomoći 1914 i ulaskom u rat kad im nije odgovaralo spasili nas nestanka sa karte svet, bili bi izbrisani sa lica zemlje..
Da ne volimo bagru švapsku pirgavce i stoku iz pentagona...
Ma kakva crna ljubav, s NIS-om su nas opljačkali i zbog toga će im i unuci naši reket plaćati. Dok ne vidim političara koji u svom programu ima da se to vrati Srbiji ne pada mi na pamet da izlazim na izbore.
Nemamo mi nista od tih para već izdajnik i oni sa svojim fabrikamaSamo volite pare koje stižu jedino od tih iz poslednjeg pasusa. I nemoj me zasmejavati pričom iz 1914. Ništa oni nas nisu spasili, Srbija je potpuno okupirana i vratila se na svoje 1918. uz pomoć Engleza i Francuza. Rusa tu nije bilo. Priče sa Sputnjika, RT i sličnih bajkolina me ne zanimaju.
Kad nešto voliš onda ideš tamo, a ne teraš druge. Znači kome je Rusija majčica - pravac tamo. Srbija nije Rusija niti će biti.
Ma kakva crna ljubav, s NIS-om su nas opljačkali i zbog toga će im i unuci naši reket plaćati. Dok ne vidim političara koji u svom programu ima da se to vrati Srbiji ne pada mi na pamet da izlazim na izbore.
Evrofanatici imaju izvitoperenu realnost.Samo volite pare koje stižu jedino od tih iz poslednjeg pasusa. I nemoj me zasmejavati pričom iz 1914. Ništa oni nas nisu spasili, Srbija je potpuno okupirana i vratila se na svoje 1918. uz pomoć Engleza i Francuza. Rusa tu nije bilo. Priče sa Sputnjika, RT i sličnih bajkolina me ne zanimaju.
Kad nešto voliš onda ideš tamo, a ne teraš druge. Znači kome je Rusija majčica - pravac tamo. Srbija nije Rusija niti će biti.
Грађани Србије нису ни чули за Брикс, када би се направила анкета, већина не би имала појма о тој организацији. То што ми овде висимо на подфоруму политика, не значи да чинимо српски просек, јер тај просек не зна ни рачунар да укључи.Ауторска тема
Како сам незванично сазнао са Инстаграм профила мог суграђанина и потпредседника Двери Ивана Костића, 47% Срба је за улазак у БРИКС, док је 35% за ЕУ.
Он се позива на "најновије истраживање међу грађанима Србије"
https://www.politika.rs/sr/clanak/567238/briks-evropa-saradnja-srbija
Ti si još manje relevantniji šiptare jer da si bistar ti bi Srbima postavio pitanje hoćete u EU a Kosovo kako ćete da ga sačvate kada EU traži da ga predate?Jako relavantan izvorHocete u BRIKS a Kosovo ?
Srbija je nezavisna država i nikada nije trpela ugnjetavanje tvojih neonacista jer da jeste sada bi nas bilo 30 miliona kao saveznici Nemaca u drugom svetskom ratu ne bi toliko izginuli ali bi ostali bez svoje države kao Kurdi.Koliki procenat Srba želi da živi u nekoj od BRICS država? To jest, koliko promila? Koliko ih trenutno živi tamo, a koliko u jednom jedinom Beču sa okolinom?
Kad budete znali odgovore na ova pitanja onda ćete tnati i koliko taj dverjanin ima veze sa životom.
Па нешто не видим да су немачки савезници остали без територија. Ево Хрвати добили и српску и чак и италијанску територију, Бугари задржали своју, чак и босански Муслимани нису прошли као Курди, а могли су. Мађари су изгубили доста територије, али свакако су то били њихове окупиране колоније, где и није било Мађара.Srbija je nezavisna država i nikada nije trpela ugnjetavanje tvojih neonacista jer da jeste sada bi nas bilo 30 miliona kao saveznici Nemaca u drugom svetskom ratu ne bi toliko izginuli ali bi ostali bez svoje države kao Kurdi.
Dakle nama nije potrebna nacistička EU kao tebi što je.
Normalno da se Balkan prazni. Praznit će se bez obzira na sustave, politike i države jer je geografski slijepo crijevo. Europe. Nema nas sve skupa ni 50 miliona, sve brda i planine, ni jedne plovne rijeke. Da ne znam tko dođe na vlast, nemre tu puno promijeniti.
A 82% za VucicaАуторска тема
Како сам незванично сазнао са Инстаграм профила мог суграђанина и потпредседника Двери Ивана Костића, 47% Срба је за улазак у БРИКС, док је 35% за ЕУ.
Он се позива на "најновије истраживање међу грађанима Србије"
https://www.politika.rs/sr/clanak/567238/briks-evropa-saradnja-srbija