Потпредседник Двери: 47% Срба за брикс, 35% за еу

Sto dalje od rusa?

Tipicno za nesrbina.

Ne pravdam niviha ubistva silovanja. Daleko bilo.

No s obzirom koliko su nas ubijali nemci njihove sluge ustase i drugi, rusi su jedini koji su NAS SPASILI DA NAS NE IZBRISU SA MAPE sveta tvoji nemci i madjari 1914 kada su ISKLJUVIVO ZBOG SRBIJE usli u RAT SA NAJVECOM SILOM KOLONIJALISTICKOM TADA.

ko to ne cjeni nije nista no nesrbin.

Dje si izabrao bas banat u II SV RATU


pun svaba madjara (koji su pohrlili fasistima) i deo u kome pralticno nije ni postojao partizanski pokret a lamoli cetnicki , ona saka jada u vojvodini nije bila ni za jedan vod...to goboti o slugeranjskom narativu lokalnog srpskog stanovnistva tada

Sta su svabe i takvi ocekivali od rusa posle oslobodjenja ? Tortu...


Ko laze sto dalje od rusa kojo su u I sv rat usli zbog SRBIJE i pomogli nam da opstanemo moze biti samo nesrbin.

Nista drugo.

Jes tvoje svabe i madjari su bili med i mlijeko nama srbima...

Ti stvarno treba da posetis nekog strucnog, tolika mrznja ti nije dobra za zdravlje.
 
Narod nema pojma ni o čemu. Spoljna politika i geopolitika su za običnog čoveka isto što i neurohirurgija. Shodno tome, spoljnopolitički stavovi koje običan čovek ima zapravo nisu originalno potekli iz njegovog uma već mu ih je neko u njega usadio.

Tako da, ovi navodni rezultati nekakvih navodnih anketa su čista manipulacija a gospodin Kostić i svi ostali dveraši samo potvrđuju da su na istoj strani kao i oni koji kreiraju TV program, iako za sebe tvrde da su opozicija.
Da li i sebe ubrajaš u narod? Kako si ti formirao svoje spoljnopolitičke stavove? Isto kao i ostali, i ti si isto usvojio nečiji sa TV.
 
  • Haha
Reactions: PA8
Zato što ogromna većina rusofila zapravo voli sedenje na dve stolice i da pare od EU dolaze dok se po medijima uzdižu Rusija i BRIKS. SNS-SPS im omogućava tačno to i verovatno ostale opcije su da se preseče u jednom pravcu ali to Srbi u suštini neće.
Podsećanja radi, 2017. je 2025. godina navođena kao “okvirni datum prijema Srbije i GG u EU”. Proverivo i neporecivo. I koliko ono puta pre toga?
 
  • Haha
Reactions: PA8
Da li to utiče na činjenicu da Kina trenutno ima sama ima veći GDP od kompletne EU zajedno?

Ovo kaže Svetska Banka, a ne ne znam ko:

China's GDP growth is projected to rise to 5.6 percent in 2023, led by a rebound in consumer demand. Capital spending in infrastructure and manufacturing is expected to remain resilient. Meanwhile, external demand is expected to remain soft with weak global growth impacting exports. Jun 14, 2023

https://www.worldbank.org/en/news/press-release/2023/06/14/priority-reforms-key-for-sustaining-growth-and-achieving-china-s-long-term-goals-world-bank-report
Kineska prosecna plata ne otslikava GDP...
 
Koliki procenat Srba želi da živi u nekoj od BRICS država? To jest, koliko promila? Koliko ih trenutno živi tamo, a koliko u jednom jedinom Beču sa okolinom?
Kad budete znali odgovore na ova pitanja onda ćete tnati i koliko taj dverjanin ima veze sa životom.
Da li to utiče na činjenicu da Kina trenutno ima sama ima veći GDP od kompletne EU zajedno? Što se tiče “učlanjivanja”, Srbija može da se “ućlani” u BRIKS isto kao i u G7. Ne primaju male i siromašne.

Ovo kaže Svetska Banka, a ne ne znam ko:

China's GDP growth is projected to rise to 5.6 percent in 2023, led by a rebound in consumer demand. Capital spending in infrastructure and manufacturing is expected to remain resilient. Meanwhile, external demand is expected to remain soft with weak global growth impacting exports. Jun 14, 2023
 
  • Haha
Reactions: PA8
Briksovci bi bezali u eu deo zemlje da rade tamo pa kad dodje vreme za referendum rusovali bi za briks...
Kad beše ono zakazan prijem Srbije u EU? Kaži ti datum tog prijema u EU, za prijem u BRICS je Srbija kvalifikovana kao i za prijem u G7 - ovakvi kao mi kao se ne primaju tamo gde se ima uticaja na donošenje odluka, takav nam horoskopski znak, rođeni pod zlosrećnom zvezdom.

Šta je sa EU? Zapadni ekvivalent “prijema Srbije u BRICS bi bio isto tako imaginaran “prijem Srbije u G7”, tj ni od toga nema ništa. A li šta kaže velikodušna EU? Kada? 35. limburga 35761 galaktičke nove ere? Može li pre? Npr zašto ne sutra, šta ih sprečava da Lajava u EK poročita dekret ovog popodneva i naredi?
 
Poslednja izmena:
Za Srbiju je najrealniji Open Balkan aka Malji Šengen. Zato zapevajmo staru.


Ohrid_12-1024x683 (2).jpg
 
Povratit cemo brojke. Jedna posjeta plave komesarke EU i brojke idu 15 posto za nase💪
Ma daj, kaži ti datum stupanja Srbije u EU ili prestani da zahebavaš. Do onog obećanog 35. limburga meseca 2002023 galaktičke nove ere će mnogo vode proteći Dunavom, može neko drugi da zagospodari i Zemljom do tada, a ne samo Evropom.
 
  • Haha
Reactions: PA8
Za Srbiju je najrealniji Open Balkan aka Malji Šengen. Zato zapevajmo staru.


Pogledajte prilog 1403421
Zašto tako? Pa zar nije bio “ili EU ili BRICS”, i to sad i odmah? Što se tiče Open Balkan da podsetim da su evroentuzijasti ovde konstantno bili izrazito protiv toga. Dokazivo i proverivo su ljudi pro EU orijentacije žestoko napadali Open Balkan.

I zar nije EU bez alternative? A sad ništa. Sad ispada da neko tu nekog laže? 2017. je bilo “2025.”, zaboravio si?
 
  • Haha
Reactions: PA8
Makron i proširenje EU - stvar je potpuno jasna, od toga nema ništa dok se on pita. Posle njega opet treba “konsenzus” za šta nema nikakve nade. Baš zbog “mehanizama odlučivanja”.

DAEEEFB5-93B2-4451-B39A-84950F4AB267.jpeg

Francuski predsednik Emmanuel Macron je ponovio stav da u postojećoj evropsko strukturi nema mesta da se govori o budućem proširenju. Nakon prekida maratonskog samita koji je počeo u nedelju uveče, francuski predsednik je naglasio da evropski lideri moraju da ozbiljnije razmišljaju o pojednostavljenju unutrašnjih procedura i demokratskom kolektivnom funkcionisanju.

„I u ovom kontekstu sam više nego skeptičan prema svima onima koji nam objašnjavaju da je budućnost Evrope u novom proširenju kada se ne možemo složiti sa 28 članica. Ja ću biti beskompromisan i odbit ću svako proširenje pre dubokih reformi našeg institucionalnog funkcionisanja”, podvukao je francuski predsednik.

Od preuzimanja dužnosti prvog čoveka Francuske, Macron se otvoreno zalaže za stopiranje daljeg proširenja EU, pre unutrašnjih reformi evropskih institucija.

Macron je ocenio da je prekid samita “potpuni krah” koji će biti loš za imidž Evropskog saveta, te je odgovornost za ovaj neuspeh prebacio na “neke lične ambicije".

Šefovi država i vlada EU su nakon skoro 19 sati neuspešne rasprave prekinuli sastanak na kojem je trebalo da se postigne dogovor o imenovanju nosioca ključnih funkcija unutar EU. Samit će se nastaviti u utorak u 11 sa namerom da se postogne saglasnost o imenovanju predsednika Evropske komisije, Evropskog saveta, Evropskog parlamenta, viskog predstavnika EU za zajedničku spoljnu politiku i predsednika Evropske centralne banke.

https://www.slobodnaevropa.org/amp/30030275.html
 
  • Haha
Reactions: PA8

Back
Top