Potencijalni kandidati za parlament

koja stranka sigurno prelazi cenzus.

• G17+

• SPS

• LDP

• SPO

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Buduca_Srbija:
Али постоји противотров:

vizija.gif
Скоро да је тако - готово у истом проценту ће бити или не бити парламентарни.
Међутим ЛДП-у би антипод била само КП.

Lacibg:
Скоро да је тако - готово у истом проценту ће бити или не бити парламентарни.
Међутим ЛДП-у би антипод била само КП.

Ма не, ЛДП-у је антипод ДСС!!! Ту нема премца нико!

Али нас не занима господин Коштуница, већ оно што ће доћи иза њега. Ми спремамо Србију за изазове које ће далеко надићи идеале његове паланачке политике!

mislim da ldp ima veće šanse od g17, mada bi bilo dobro da i oni uđu, da se ne rasipaju glasovi. spo je mrtav. voleo bih da sps ne uđe...

eremita:
Петар Трећи је сјајан... сећам га се када се још као дете први пут обратио Србима када су Карађорђевићи тек дошли у Србију. То је било испред Храма Св.Саве - прве речи су му биле на чистом и лепом српском језику: НАРОДЕ МОЈ!........људи су падали на колена и гласно ридали и плакали......то је била незаборавна сцена........прелепи плавокоси принц... 8-)

:grin:

Cenzus ce sigurno preci LDP i G17+ a verovatno i SPS ako ne zasetru nesto debelo na kongresu.
SPO ima minimalne sanse da predje ceznus trebalo bi da se desi cudo pa da uspe da ude u parlament.
LDP je prvi krenuo u kampanju radi to vrlo dobro i da nastupa samostalno verovatno bi bii tesno ali ovako sa LSV koji nosi oko 2% glasova ceznus ce biti lako premasen.
G17+ takodje je ozbiljn krenuo u kampanju a takodje i rezultati lokalnih izbora odrzanih ovew godine pokazuju da je G17+ iznad cenzusa,a takodje i Mladja zna kako se to radi.
SPS nema ni kampanju ni politiku nema nista ali ima neke glasace od pre 15 godina koji tako glasaju po automatizmu.Dok su oni zivi SPS moze da bude parlamentarna stranka.
SPO se nesto trudi ali nema ni novca ni ideja a ima i prevazidjenog lidera.

inagadadavida:
ere mita........koga si od ovih nazvao u ekstazi, " PRELEPI PLAVI PRINC"??? :D :D

Принц Петар Трећи Карађорђевић је те године (а ти размисли пре колико је то година) када су дошли ИМАО ПОТПУНО ПЛАВУ КОСУ. И сада има светло смеђу косу. Ја сам као дете имао потпуно плаву скоро белу косу као неки албин, а сада имам светло смеђе-плаву. Шта ту има необично ???

La Compadre018:
definitivno G17+,možda i ne volim toliko Dinkića,ali takav čovek nam treba za ekonomiju.....

Као што рекох, Г17 треба мало на клупу да се одмори :D Ја их волим, али нек се мало примире, за извесно време.
Отераше Лабуса, ни кривог, ни дужног...

Back