27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
bio sam poceo onomad da ucim siptarski, nije tezak, a onda sam shvatio kakvi su i prestao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam jednu susjednu gdje je to dosta normalno. Istinabog, radi se o ovcama
bio sam poceo onomad da ucim siptarski, nije tezak, a onda sam shvatio kakvi su i prestao
Неупоредиво... Нема везе једно са другим. Предузимач развлачи заштитну мрежу /цераду преко скела које постави око зграде... Мора да их има да не би нешто пало неком на главу доле. Те мреже имају сврху то што су осликане је бонус.. лепа реклама за инвеститора.Neki preduzimaci cak postavljaju zastitne mreze sa nacrtanom fasadom dok traju radovi
Ja rekoh da je to prepisano od Rusa...Kad je bio samit ШОС-a (Sangajska konvencija) u nekim Euakim gradovima,SVE stare zgrade su bile pokrivene takvim platnima.Umesto da srede fasade,ovako je brze i jeftinije.Неупоредиво... Нема везе једно са другим. Предузимач развлачи заштитну мрежу /цераду преко скела које постави око зграде... Мора да их има да не би нешто пало неком на главу доле. Те мреже имају сврху то што су осликане је бонус.. лепа реклама за инвеститора.
Ово што су направили Врањанци нема везе са мозгом а не неку сврху или употррбљиву вредност.
Е сад претерујеш.... Ти нешто схватио?a onda sam shvatio
Hahaha,jos jedan razlog da idemo u Srbiji osim novogodisnje rasveteSjaj i glamura u Vucicevoj Srbiji![]()
Mi smo hteli da izraz Potemkinovo selo upotrebimo kao nešto negativnoИдиотски текст какви су једино и могући на порталу Н1.
Како пусте среће да се овдје ради о "Потемкиновим селима".
За неупућене појам Потемкинова села су у XVIII.вијеку пласирали западни медији, представљѕјући их лажним, фингираним, заправо у питању бјеше завист, озлојеђеност што се Русија изграђује, модернизује и постаје свјетском силом.
Та "Потемкинова села" су се развијала у насеља, градове, имамо ту низ грађевинских подухвата, за времена Катерина подигнута су у Новорусији 144 нова града, укључујући и Дњепропетровск илити Јекатеринослав (и то је једно од тих "Потемкинових села") велелепни град са више од милион душа.
Зато, камо пусте среће да је ово прича "Потемкиновим селима". На жалост, није.
Verovatno su te preko SNS poslali da za dnevnicu radis na turniru kao sakupljac lopti.Mada kakvi ste paraziti tebe i jos desetoricuvrbas? bio sam tamo na drzavnom prvenstvu za mladje kategorije u rukometu. rucao u kuli kod mosta!
Gresis.За неупућене појам Потемкинова села су у XVIII.вијеку пласирали западни медији, представљѕјући их лажним, фингираним, заправо у питању бјеше завист, озлојеђеност што се Русија изграђује, модернизује и постаје свјетском силом.
Delio sendvice.Gde da skuplja lopte,pretesko je to mentalno naprezanje za njega...Verovatno su te preko SNS poslali da za dnevnicu radis na turniru kao sakupljac lopti.Mada kakvi ste paraziti tebe i jos desetoricu