gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Нисам мого заспат синоћ, све ми се врћела по глави. Ој шошо, шошана, моја једина.... И на енглеском такође, још боља верзијаU svakom slučaju , pesma je dobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам мого заспат синоћ, све ми се врћела по глави. Ој шошо, шошана, моја једина.... И на енглеском такође, још боља верзијаU svakom slučaju , pesma je dobra.
Јесте, баш сам јуче ишчитао много о тој песми. Ево ако нађем изворе па ћу ти дати овде
Није ово прва песма за коју сам мислио да је оригинал. А оригинал сам имао прилику да чујем дуго времена после верзије групе Дах. Erev Shel Shoshanim,, или у преводу Вече ружа, а негде и Вече љиљана је јеврејска популарна песма, коју је прва издала ондашња певачица Јафа Јаркони 1957. године. Песму је компоновао познати јеврејски композитор Јозеф Хадар на текст једног од највећих јеврејских модерних књижевника, песника Моша Дора. Поменути јеврејски песник је у својој библиографији издао доста збирки песама, а сматра се можда и највећим модерним љубавним песником у Јевреја
Divna pesma

Добра ствар, допада ми се! Хвала много на посвети
Ја обожавам овакве матрице да правим. Иначе се бавим продукцијом аматерски
Familija je bolje od Čorbe opisala šta bi moglo da se radi kad si mladRiblja čorba

Htela sam za @Pinocchio neku pesmu o yambu, ona voli da ga igra, al ne mogu da nađem tako nešto.
Evo nešto drugo
Mostar baš ne poznajem ali je diiiivna pesma