Posuđe Metalac

IMG_20220809_074547766.jpg

Sam bog zna
Da ne bi sumnjo ,kupio sam glinenu śerpu iz okoline T,Užica kod provjerenog proizvođača,zaboravuh ga pitat kako se priprema za upotrebu
Pa neko ko je upučen da pojasni ,śta se uradi prije upotrebe u novoj śerpi ,loncu glinenom

Metalac je dobro posudje .Samo bez obzira ko pravi posudje starnci ili mi paziti na poreklo emajla
Tj ne uzimati bele boje .
Мали оф топик...радио сам у погону емајлирница и знам да смо лошије емајлирали за домаће тржиште и уопште лошија припрема метала..а за страно тржиште се веома водило рачуна о квалитету емајла и целог процеса..

Мали оф топик...радио сам у погону емајлирница и знам да смо лошије емајлирали за домаће тржиште и уопште лошија припрема метала..а за страно тржиште се веома водило рачуна о квалитету емајла и целог процеса..
Nije lijepo ogovarat cijelu fabriku ,jer tamo ljudi hrane djecu
Ali ja sam śerpu platio i kuham hranu i ćuvam zdravlje i ja i ostali
Ali je śerpa popucala ,nemam nikakva prava ,niti mogu kupovat skupe,pa jel drżava truje svoj narod,ili śta
U ćemu da kuham?

Kupila sam ceo set tiganja u metalcu.Tiganj za palačinke mi se izvitoperio posle prvog korišćenja, ali baš posle prvog. Nisu prihvatili reklamaciju. Sad sam kupila u metalcu i nikad vise.
купио сам у металцу неке шерпе пре три четри године
од мајке остале неке металчеве од пре 30-40 година
верујте изгледају исто од употребе и једне и друге

Back