jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 33.549
Naisla na liniji losa serija.U svim proizvodima se to desi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Različite šerpe su u pitanju. Fissler pravi uglavnom šerpe od hromiranog čelika, a Le Creuset emajlirane od livenog gvožđa. Koriste se za različite stvari, obe su odlične.Komplet najboljih śerpi na svijetu Fissler kośta 400 eura
A Kineska jedna 200 ,nisam odavde...
Шта ли је тек ово?
Мали оф топик...радио сам у погону емајлирница и знам да смо лошије емајлирали за домаће тржиште и уопште лошија припрема метала..а за страно тржиште се веома водило рачуна о квалитету емајла и целог процеса..Metalac je dobro posudje .Samo bez obzira ko pravi posudje starnci ili mi paziti na poreklo emajla
Tj ne uzimati bele boje .
Nije lijepo ogovarat cijelu fabriku ,jer tamo ljudi hrane djecuМали оф топик...радио сам у погону емајлирница и знам да смо лошије емајлирали за домаће тржиште и уопште лошија припрема метала..а за страно тржиште се веома водило рачуна о квалитету емајла и целог процеса..
Какво оговарање? Нема име фабрике ни име државе. Говорим ти истину како се радило. Не сме се истина казати?Nije lijepo ogovarat cijelu fabriku ,jer tamo ljudi hrane djecu
Prijatelju nisam mislio na tebe ,slabo sam formuliso ,mislio sam na moju temuКакво оговарање? Нема име фабрике ни име државе. Говорим ти истину како се радило. Не сме се истина казати?
купио сам у металцу неке шерпе пре три четри годинеKupila sam ceo set tiganja u metalcu.Tiganj za palačinke mi se izvitoperio posle prvog korišćenja, ali baš posle prvog. Nisu prihvatili reklamaciju. Sad sam kupila u metalcu i nikad vise.