- Poruka
- 799
...ee ovo je vec nesto...moze ......ljuta_mamba:evo nesto antologijsko iz vojvodine...jest bajato al onako za kolce...pred supu na svadbi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ee ovo je vec nesto...moze ......ljuta_mamba:evo nesto antologijsko iz vojvodine...jest bajato al onako za kolce...pred supu na svadbi
otkacena slavonka:imam curu ime joj je kata...
imam curu ime joj je kata..
ima d..e ko crkvena vrata
ima d..e ko crkvena vrata...ijuuuuu![]()

jbte pa jel se ti odvajaš od kompaljuta_mamba:imal koga.....juuuhuuuu

.sta ti sad ne odgovara sto nas je previseOrangeC:Ima 10 % posto rvata na forumu, što možete da zahvalite tokiu jer je on probio led 8-)
klikk:jbte pa jel se ti odvajaš od kompa![]()
viva las vegasos:.......Dobro jutrooo...!!!!!!kak ste susjedi...nadam se da ste se naspavali..

.jooooooooj..evo bas sam sad dosao iz grada skocio nabrzinu....sinoc sam dobio poziv za svatove..sv.Filip i Jakov..kod Biograda .....bit ce ...sam da kazem tu "nekima"...da su svatovi Sremački....tj...iz Novog Slankamena su mledenci....kakva te noćna mora spopala...otkacena slavonka:ja nisam..lose sam sanjala..![]()
viva las vegasos:.jooooooooj..evo bas sam sad dosao iz grada skocio nabrzinu....sinoc sam dobio poziv za svatove..sv.Filip i Jakov..kod Biograda .....bit ce ...sam da kazem tu "nekima"...da su svatovi Sremački....tj...iz Novog Slankamena su mledenci....kakva te noćna mora spopala...
klikk:jbte pa jel se ti odvajaš od kompa![]()

.evo malo sam te čitao okolo....ljuta_mamba:dobro jutro.....sta se radi narode??

viva las vegasos:.evo malo sam te čitao okolo....

..dobro ti prije podne....!!!!koje spavalice ...6:30 vekerica lupa....otkacena slavonka:jutro..spavalicama...![]()
..pa nitko je nije jos otvorio....tamo sam ti odgovorio..za par dana treba da mi stignu info o švabama,foksdojcerima..ili nijemcima...ti ces to vec poslagati nekim redosljedom....ljuta_mamba:i sta kazes na temu? al jbg,tito i brant se slozili,ja ostadoh bez imanja i kuca![]()
..ako zelis ...povezat cu te sa savezom nijemaca i austrijanaca iz Osijeka....sogor mi je "Naci"ljuta_mamba:
Samo da mahnem društvu, mah-mah!viva las vegasos:..dobro ti prije podne....!!!!koje spavalice ...6:30 vekerica lupa....

.postna zena..trznica,trgovina,jutarnja kava muzu....jel takav raspored dijelatnosti...(o onim jutranjim prije 6:15.. necemomedved_bg:Samo da mahnem društvu, mah-mah!
Moja vekerica lupa u 6:15 prvi put, pa u 6:30 drugi put, pa u 6:45 treći put....
Kad je meni jutro bilo...eh...![]()
Tako blizu, a tako dalekoviva las vegasos:.postna zena..trznica,trgovina,jutarnja kava muzu....jel takav raspored dijelatnosti...(o onim jutranjim prije 6:15.. necemo![]()
..tu cemo ficukati)