klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
ma **** izjave gle ovoljuta_mamba:jbg nisam razumeo,cek da potrazim po jubito dal ima neka izjava
neću da idem na hrvatsko more sve sam razvrat i perverzija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma **** izjave gle ovoljuta_mamba:jbg nisam razumeo,cek da potrazim po jubito dal ima neka izjava
ljuta_mamba:jooooj mrzliiii laaaaav....joj chicha pali na kurblu sine...joj gde je bre ta konobarica covece.....uh ako nema kelnerice ....dobri su i tamburasi
e to su već pravi bećarciviva las vegasos:.ne mozes nikad becarac s pasuljarom..posteno odsvirati..cuj ti ovo..
..tamburica... sitan vez....klikk:e to su već pravi bećarci![]()

ako smijem dojit sa sise mozeljuta_mamba:brate stigao sam do onih brazil gacica i morao da prekinem....kad ce sledece leto???
vidi plana...ti se mesto u crnca preobuci ponovo u bebu...a ja cu da glumim mladog tatu,koji i nezna bas sa decom...pa mu treba iskusna zenska ruka...ono zbog pelena,papice i tako to![]()

ljuta_mamba:evo nesto antologijsko iz vojvodine...jest bajato al onako za kolce...pred supu na svadbi
bećarci su zakonklikk:e to su već pravi bećarci![]()

Vid',vid'... :shock: A otkud ti znaš da sam ja neka faca,pa bi me bilo koja žena htela?otkacena slavonka:on ne bi sigurno...nema muda..ups :shock:
Registra.:Slavonkaaaaa!! Vidi šta se ovde radi !!!![]()
![]()

Karlito Brigante:Vid',vid'... :shock: A otkud ti znaš da sam ja neka faca,pa bi me bilo koja žena htela?![]()

lijevo, desno, nigdje moga stanaaaaljuta_mamba:ja i timmi pevamo,a evo donosi nam kelner vec cetvrtu turu gemista pa vi vidte....hik![]()