Poštovaoc vašeg lika i dela

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Već više meseci unazad mi se dešava da mi jedan misteriozni forumaš da sa vremena na vreme reputaciju sa nekim otrovnim komentarom.Gotovo sam fasciniran njegovim komentarima u reputaciji i uvek se radujem kada mi da neku novu.Osećam se poštovano bez zezanja.Neko misli na mene.Ne daju svakoj osobi takve komentare i uvek ih iščekujem kao klinac rođendanski poklon.Uvek uzvratim iz divljenja prema toj osobi.:lol:

Elem nezavisno od foruma a može i forum bez pominjanja imena, da li imate nekog redovnog obožavaoca ili hejtera ili naprosto zaintresovanu osobu, ili više njih i šta vam uglavnom poručuju i koliko često?

( Moram da se zahvalim čoveku na inspiraciji za ovu temu.Hvala najiskrenije. :hvala: )

Uglavnom, su to komentari lepi, ali da imam, da. Čak i kada te neko onako ostrašćeno pljuje u reputacijama ili bulazni kojekakve grozote, uvrede, ničim izazvan/a ja i na to moram da odam neko poštovanje. Znaš, cenim ljude koji odmah pokažu pravo lice, pa makar i djubrad bili. To moraš da poštuješ. Pokaži, šta si, pa makar bio i gad. Ali, daj da vidimo lice, bez fola i svake farse. A, to ipak jeste za svako poštovanje. Uopšteno, i mržnja, nepodnošenje nekoga , ostrašćenost i jednoumlje...jednostavno pogrešna pažnja u tom vidu, ukazuje na neku iritantnost i svakako da si predmet nečije lupe, ali je svakako reakcija. Jeste gJozna, ali je reakcija. Najgora je ravnodušnost. Ali, svakako, osvanu...I znam da osvanjivaće, ali ne obraćam na to pažnju. Jer, jer...Šta? Znamo recepAt, kome smeta, neka ne gleda. :) Što kažu, kada im dosadi da bljuju takve uvrede, prestaće. Jer nikada ne mogu da budu toliko loši, koliko ja mogu nešto da ne primećujem. :)

Već više meseci unazad mi se dešava da mi jedan misteriozni forumaš da sa vremena na vreme reputaciju sa nekim otrovnim komentarom.Gotovo sam fasciniran njegovim komentarima u reputaciji i uvek se radujem kada mi da neku novu.Osećam se poštovano bez zezanja.Neko misli na mene.Ne daju svakoj osobi takve komentare i uvek ih iščekujem kao klinac rođendanski poklon.Uvek uzvratim iz divljenja prema toj osobi.:lol:

Elem nezavisno od foruma a može i forum bez pominjanja imena, da li imate nekog redovnog obožavaoca ili hejtera ili naprosto zaintresovanu osobu, ili više njih i šta vam uglavnom poručuju i koliko često?

( Moram da se zahvalim čoveku na inspiraciji za ovu temu.Hvala najiskrenije. :hvala: )
I meni se desavalo da dobijem reputaciju sa otrovnim komentarom ne jednom, na takvu reputaciju ne odgovaram nikako i ne ohrabrujem ga u tom cinu uzvracanjem reputacije iliti bilo kakvim odgovorom, ako ima nesto da mi kaze nek mi se obrati ko covek na pp a ne da mi kroz repku peni, samo iskrena repka od srca data mi je draga, o ostale zlonamerne mogu samo dupe da obrisem i ne imponuje mi takva kvazi paznja niti mi treba obozavalac koji ce kroz repku da mi spusta.

pa da mora malo rdjavi i zli da budu da te inspirisu

mozda su previse dobri, a da sam obicna barustina pa hocu da ih nema, mada mozda nekad i fale
ali prosto ne znas kako da ih se resis a teraju te da se menjas i onda mislis, joj treba da se menjam
ali negde i neces
otprilike
da li smo onda mi takvi jadnici losi ili su oni zli
oni su zli :evil:
kao pravednici su neki vodje
sad pozivam na hejt uzivam u tome mrzi me da izbegavam

I meni se desavalo da dobijem reputaciju sa otrovnim komentarom ne jednom, na takvu reputaciju ne odgovaram nikako i ne ohrabrujem ga u tom cinu uzvracanjem reputacije iliti bilo kakvim odgovorom, ako ima nesto da mi kaze nek mi se obrati ko covek na pp a ne da mi kroz repku peni, samo iskrena repka od srca data mi je draga, o ostale zlonamerne mogu samo dupe da obrisem i ne imponuje mi takva kvazi paznja niti mi treba obozavalac koji ce kroz repku da mi spusta.

Moj poštovaoc nije od takvih malignih likova.Pre bih rekao da je neki zajebant, zato mi ne smeta.

jeste mada nekad moras od takvih i da se sklonis, postane malo ... ajd otrovno
pa onda opet medju te
i ti si mozda nekom nekakav kakav god da si nikogovic npr smatram se nevidljivim nikogovicem neprimetnim ali ko zna mozda me neko primecuju i smetam mu mada bi me iznenadilo
valjda ih nisam oterala valjda su dovoljno zilavi, ili ce doci novi.

jeste mada nekad moras od takvih i da se sklonis, postane malo ... ajd otrovno
pa onda opet medju te
i ti si mozda nekom nekakav kakav god da si nikogovic npr smatram se nevidljivim nikogovicem neprimetnim ali ko zna mozda me neko primecuju i smetam mu mada bi me iznenadilo
valjda ih nisam oterala valjda su dovoljno zilavi, ili ce doci novi.

Preoštro sudiš! Fini ljudi zalužuju delux tretman :malav:

Back