Postovani forumasi, DS nije ldp!

• Začetnik teme Začetnik teme Yan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
no_problem:
Е не могу да верујем шта ти мене питаш све. Прво, мислим да откривање идентитета овде није обавезно. Друго, могу ти рећи да би се заиста зачудио када би сазнао ко сам ја. Треће, пошто се сви ви трудите да учествујете у кампањама, тиме се и хвалите. Зар мислиш да неко мора да се хвали да би радио за добробит ове државе? Схватам ја да си ти мали да све то разумеш, али мислим да би могао да поразмислиш о свему.

Ne želim da te upoznam i da se čudim, slabo se družim sa radikalima:lol:
I zašto misliš da je učešće u kampanji za dobrobit države?
Da li sad podtvrdjuješ da je učešće u kampanji,npr, LDP-a, Čanka i ostalih za dobrobit države?
Ili je za dobrobit države učešće u kampanji samo ako si SRS:lol:
Ili baš uvek moraš da pobrkaš lončiće:roll:

dsldpjn5.jpg

Не знам шта Ерејзедбрејн жели да каже, да су у његовој партији лумппролетери? А на њиховом блогу се неки пијаниста залагао да се уведу вечери са обавезним краватама :roll:
Занимљиво да је РС-ДС подигао три прста... Упс ово пи-си испаде као скраћеница за Републику Српску. Збунила ме латиница...

Tzar:

Ово је већ много боља слика. А знамо шта смајли симболизује у "модерном" визуелном жаргону :wink:
У ствари, смајлија треба прецртати

Yan:
Zamolio bih sve prisutne na ovom demokratsko-radikalno-liberalnom forumu da ne poistovecuju DS sa onim cedinim lakrdijasima i zavisnicima!
Primer: " Ubica Ceku podrzava DS, ldp i G17+"
Svima je valjda jasno da taj siptar podrzava iskljucivo one sto "od njih zavisi" i nikoga vise jer svi ostali brane Kosovo - neki diplomatijom, neki "zveckanjem" oruzjem itd...
To vazi i za mnoge druge primere gde se DS i ldp stavljaju u isti kos, nemojte tako, dusa me zaboli... :|
Tako je najgori od sve dece:mrgreen:

Чеда је чедо ДС-а. Тадић и Јовановић су успели да своје приватне размирице пребаце на шири партијски план. С мог аспекта, јес да има неке разлике, све је то исто с.... друго паковање.
У ствари, нема смисла правити разлику, исти им је газда-Полт. Као што се види, само чланство, једних и других, се труди око диференцијације, све остале заболе ...

Back