DeepPurple
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Stoorbak:Anonymous:Stoorbak:somebody:stoorbak...koji si ti faktor ovde?
)...pusti ljude da se svadaju
...
inace ja gotivim hc...mada nisam ni sam siguran koje se tacno grupe podrazumevaju pod hc-om
...ali u svakom slucaju kORn je cool
... i ko nije cuo za njih nek ih poslusa
...
toliko od mene![]()
Kako znash tako i pricash!!!
Kashesh da ne znash shta je HC pa onda nemoj brate ni da diskutuje! Gotivish ga al' ne znash koji bandovi spadaju u HC, pa to je stvarno strashno!!!!!!! Cimi mi se ljudi da je josh jedan pozer navratio da vidi shta ima na forumu!!!!
p0z
e...i ja mislim da se ovja srobcina previse pravi neko i nesto....ne znam ali ti mi vise licis na nekog pozera cim nazivas ljude pozerima.....covek je samo rekao da voli muziku a ti se tu pravis pametan...mogu damo da ti kazem da si luzer kad vredjas ljude...ako ne zna sta je hc mogao si da mu objasnis ,a ne da se pravis pametan i da nazivas druge pozerima pozercino jedna.....
Pa verovatno imam argumenate da njega nazivam pozerom!!!! Naveshcu samo neke!!! Kako cesh definisati coveka koji za Korn kaze da je HC, koliko se ja razumem u muziku Korn je komercijalniji Trash, a on tako govori jer je video da se klinci loze na Korn, Slipknot i ostalo pa je ok da i on bude u "fazonu"!!!!!!
p0z
Stoorbak, ne uzbudjuj se, ja sam sa tim j*bivetrom imao izvesne diskusije...procesljaj malo forum pa ces uvideti o kakvom se retardiranom magarcu radi! :wink: I da znas, on i somebody su iste osobe -to je decko, posto je veoma inteligentan, otkrio u topicu "Live". Pogledaj i smej se!