C
Corey
Gost
Koje su vase omiljene hc grupe i zasto.Moja omiljena je SlipKnoT jer su ubedljivi najjaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa HC bandovi su od prilike Machinehead[sa dosta trash-a], Pro-Pain, Rykers, Biohazard.....JaH_G|rL:e HARDCOREPUNK...jel mozes da mi kazes sta se ubraja u hc,bas nisam upucena u to..ali bih htela da saznam..
Tnx..unapred![]()
Corey:Koje su vase omiljene hc grupe i zasto.Moja omiljena je SlipKnoT jer su ubedljivi najjaci.
JaH_G|rL:nisam bas upucena u ovak zanr,kao sto sam moj nick i kaze..ali ako eyesburn moze da su ubroji u hc(sto da ne moze?)..onda su to oni![]()
Tnx Stoorbak!!Stoorbak:Corey:Koje su vase omiljene hc grupe i zasto.Moja omiljena je SlipKnoT jer su ubedljivi najjaci.
SlipKnot nije HC!!!!!!!
Corey:Koje su vase omiljene hc grupe i zasto.Moja omiljena je SlipKnoT jer su ubedljivi najjaci.
...e ja slusham hop...ali stvarno gotivim eyesburn...tako da znam poneshto o njima...pa tako mogu da kazem da je dog life i fool control hc...aaa gabau i cool fire su chist reggae..JaH_G|rL:nisam bas upucena u ovak zanr,kao sto sam moj nick i kaze..ali ako eyesburn moze da su ubroji u hc(sto da ne moze?)..onda su to oni![]()
Anonymous:...e ja slusham hop...ali stvarno gotivim eyesburn...tako da znam poneshto o njima...pa tako mogu da kazem da je dog life i fool control hc...aaa gabau i cool fire su chist reggae..JaH_G|rL:nisam bas upucena u ovak zanr,kao sto sam moj nick i kaze..ali ako eyesburn moze da su ubroji u hc(sto da ne moze?)..onda su to oni![]()
![]()
Corey:Sta si ti.
somebody:stoorbak...koji si ti faktor ovde?
)...pusti ljude da se svadaju
...
inace ja gotivim hc...mada nisam ni sam siguran koje se tacno grupe podrazumevaju pod hc-om
...ali u svakom slucaju kORn je cool
... i ko nije cuo za njih nek ih poslusa
...
toliko od mene![]()
HARDCOREPUNK:E za inat vama pozercinama necu da vam navedem ni jedan HC bend,pa treba da mi se posle * da ste korovci.Jednostavno,ko hoce to da slusa,mora da zivi tako(sad vi ne znate kako,raspitajte se malo)!
Stoorbak:somebody:stoorbak...koji si ti faktor ovde?
...
inace ja gotivim hc...mada nisam ni sam siguran koje se tacno grupe podrazumevaju pod hc-om
...
toliko od mene![]()
Kako znash tako i pricash!!!
Kashesh da ne znash shta je HC pa onda nemoj brate ni da diskutuje! Gotivish ga al' ne znash koji bandovi spadaju u HC, pa to je stvarno strashno!!!!!!! Cimi mi se ljudi da je josh jedan pozer navratio da vidi shta ima na forumu!!!!
p0z
Anonymous:Stoorbak:somebody:stoorbak...koji si ti faktor ovde?
...
...
toliko od mene![]()
Kako znash tako i pricash!!!
Kashesh da ne znash shta je HC pa onda nemoj brate ni da diskutuje! Gotivish ga al' ne znash koji bandovi spadaju u HC, pa to je stvarno strashno!!!!!!! Cimi mi se ljudi da je josh jedan pozer navratio da vidi shta ima na forumu!!!!
p0z
e...i ja mislim da se ovja srobcina previse pravi neko i nesto....ne znam ali ti mi vise licis na nekog pozera cim nazivas ljude pozerima.....covek je samo rekao da voli muziku a ti se tu pravis pametan...mogu damo da ti kazem da si luzer kad vredjas ljude...ako ne zna sta je hc mogao si da mu objasnis ,a ne da se pravis pametan i da nazivas druge pozerima pozercino jedna.....