Постоји ли...

неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?

Ako bi toj osobi to bilo bitno i ako bi mi bilo stalo do te osobe ..dala bih sifru..nista ne krijem ..mada ne vidim ni jedan dobar razlog za to osim sto sam navela....licno ne bih trazila niti bi ako bi je znala zloupotrebila ..kao sto i nisam....sve je to stvar poverenja..ako bih morala da na taj nacin proveravam..znaci da poverenja i nema..

Ono shto nekoga interesuje mozhe da prochita kao i vi,bez shifre... ako mislish na privatne poruke, to redovno brishem, jer sam se jednom opekla na to kad mi je otvoren inbox iza mojih ledja i naravno sve naopako protumacheno... forumashi imaju specifichan vid komunikacije ( bar koliko ja znam) i onaj ko nije chlan nekog foruma i to prochita, mislim da lako mozhe da izvrne... tako da, odgovor je ne . Ne NE kao ne postoji, nego NE kao ne bih nikad to uradila jer ne vidim smisao toga.

Kako god...ja znam shta sam htela da kazhem...ne radi se o nepoverenju.... npr meni je normalno da nekom ko mi je drag poshaljem zagrljaj i poljubac na forumu a to mozhe pogreshno da se shvati tako da...zashto praviti problem? Svoje postove ne mogu sakriti sve i da hocua necu .... i stojim iza njih... ja ovde pricham o pp-ovima i onome mimo javnih postova....

Ко је рекао да мора да буде у питању друга половина?
Неко је било ко, девојка, жена, момак, муж, пријатељ, пријатељица...
Неко коме те зна онаквог какав заиста јеси.

Zanimljivo, ali stvar je u tome da covek ne mora da skriva sebe pre svega od bliskih ljudi u RL, vec da skriva onu drugu stranu sa kojom npr. razmenjuje pp-ove. A uvek taj neko ko bi imao sifru mogao da udje i pise u necije tudje ime.
Ne, niko je nema, niti ce je imati, jedino da me hakuju.:mrgreen:

Odredjena doza privatnosti treba da postoji,ne zbog nepoverenja u ljude,vec zbog nekog reda i harmonije jer bi u suprotnom situacija bila poprilicno haoticna i nepregledna.Svakom treba neki njegov poseban kutak da ga uredi kako misli da najbolje zna.

iskopala sam temu iz mrtvih...and i'm sorry. :D

@topic : ne postoji niko takav, na ovom profilu je sve toliko zamrsheno, u inboxu se nalazi 6 i po godina provedenih ovdje, a neke poruke i dalje chuvam, i iako to nije nesto sto za sakriti, opet bih zeljela zadrzati za sebe :P
sa druge strane, sifru na fejsu zna 5,6 ljudi... ukljucujuci i mog dragog. :lol:

неко у вашем животу, или можда чак и овде на форуму, коме бисте могли да поверите шифру вашег налога и могли да дозволите себи да прочита све што пишете?

Mačak, njemu apsolutno verujem, osim kad je gladan, ali ionako ga niko ne razume osim mene :lol:

Back