a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.200
zavisi od sagovornika.a ti verujes u horoskop?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi od sagovornika.a ti verujes u horoskop?
ako ona veruje ti si bre milja vujanovic regulus a ako ne veruje.. nemas pojma o horoskopuzavisi od sagovornika.
ne znam nisam u tim problemimaznas ono...
zeni kazes da si kod ljubavnice
ljubavnici da si kod zene
a ti na miru kordiras u starom stanu![]()
Jako si mi mutan...a ko kaze da imam
mozda su krugovi jos otvoreni za mlade talente![]()
upravo tako. Zene vole da kreiraju svet............a ja sam deo njihovog sveta.ako ona veruje ti si bre milja vujanovic regulus a ako ne veruje.. nemas pojma o horoskopu![]()
Tab kao Dr. Manhattan, u isto vrijeme na nekoliko mjesta, ljubuje sa ženom i radi za kompom u isto vrijeme.Ubija vreme dok kodira.
Slazem se, prvo se mora proci reseto vida, pa reseto nosa, pa tek onda reseto mozga
Al uglavnom 1 od 1000 ispunjava uslove
Sem kod bas zahtevnih, kao @tab503![]()
To bi bilo zanimljivo gledati na nekom sport kanaluzato se tab nije razvodio nikad
prvo vizuelna selekcija, potom 3 inicijalna kruga.. metod eliminacija, posle kup sistem...nakon cega dolazi sito i reseto...
ima tih sportskih kanala ako platis dodatnu pretplatuTo bi bilo zanimljivo gledati na nekom sport kanalu
xxx.sportima tih sportskih kanala ako platis dodatnu pretplatu![]()
sto bi dobro bilo da se odrzi olimpijada i dodjemo da navijamoxxx.sport
msilis verujes da je svaka zenska sa kojom si ona prava?Za mene ne. U svoje vreme dosta njih je bil9 ok.
Ne sve. Neke. Šta uopšte znači "prava"? Do kraja života?msilis verujes da je svaka zenska sa kojom si ona prava?
srodna dusa..sa kojom ti je lepo i sa kojom se osecas kao da ste isto... volite iste stvari, zelite iste stvari.. samo pogled i razumete se bez reci... osmeh od uha do uha kad ste zajedno...Ne sve. Neke. Šta uopšte znači "prava"? Do kraja života?
Pa eto. Ko kaze da to mora biti jedna?srodna dusa..sa kojom ti je lepo i sa kojom se osecas kao da ste isto... volite iste stvari, zelite iste stvari.. samo pogled i razumete se bez reci... osmeh od uha do uha kad ste zajedno...
joj spicila me romantika..odoh ja na ljis da se resetujem..
ko kaze da je i pociscenaI ko je na kraju počistio sobu? Da pogodim?
Da je meni sobarica ostavila u sobi ono što je njemu, iste sekunde bi zvao policiju.Tab je laka roba. Vidiš da ga je sobarica ,,safatala,,!
I ko je na kraju počistio sobu? Da pogodim?
mislis da nije uspeh u zivotu naci bar jednu takvu..da mnogi ni ne nadju za ceo zivot?Pa eto. Ko kaze da to mora biti jedna?
Veca bi se tu para uzela nego na olimpijadisto bi dobro bilo da se odrzi olimpijada i dodjemo da navijamo
i onda izvlace sretne dobitnike iz publike da se pridruze olimpijskim sampionima![]()
A jest mu drago!!! Hajd dobro, drago je i meni! Kao da sam i jako kaze da je i pociscena![]()
ti si slatkisA jest mu drago!!! Hajd dobro, drago je i meni! Kao da sam i ja![]()
Pa što ti kažeš "bar jednu". Mada ne smatram to nekim uspehom. Važnije mi je da sam ok sam sa sobom. Ostalo je samo dodatni plus.mislis da nije uspeh u zivotu naci bar jednu takvu..da mnogi ni ne nadju za ceo zivot?
Meni je odmah ličila na Vudu lutku, samo nisam htjela da ga plašim, dok ti nisi izrazio suptilno sumnju.Da je meni sobarica ostavila u sobi ono što je njemu, iste sekunde bi zvao policiju.