Jeco evo javno da ti se izvinim, i da izrazim zaljenje sto si do sad naletala samo na skotove. Sto se tice finih, zbog skotova zene su sklone generalizaciji pa misle da ih (nas) uopste nema.
Od srca ti zelim da ti se u zivotu pojavi neki fin sa kim ces biti srecna.
Hvala. Prihvatam izvinjenje. Nije problem. Ljudski je grešiti. Znaš, ja sam time samo htela da kažem i napišem, da jeste onako kako ja pišem da jeste a da je svako slobodan da tumači kako mu volja i čak i da se izvinuo nisi (a jesi ipak i to je lepo, cenim i hvala na tome, opet kažem), ja bih opet replicirala, jer želim da se zna na šta mislim, ako nekada nešto možda nedovoljno jasno napišem, pa se krivo razume. Niko nije nepogrešiv. Pa, nisam ni ja. MOžda malo i ja preooštro napisah, pa eto izvini, ako sam i ja preterala možda malkice odmah gardom . Nisam sklona generalizaciji, koliko zaista gubim veru, polako, neprimetno ali lagano i sigurno i toga se ne stidim da priznam. I ja u ljutnji, ogorčenju i sadašnjem jedu, možda kažem tako, "Ma, svi ste vi isti", ali u dubini duše, još jedan plamičak maleni u kutkiću srca plamti i greje čitavo telo, nadu, drži i srcu ne da, da se skameni, jer još uvek veruje. A, onaj većinski deo mene, ne generalizuje, nego zbog nemanja onoga šta želiš, što ne srećeš, što nekako ne ide, što se ne dešava...zbog mene, taj deo mene, sigurno ali lagano gubi veru. Ne u muški rod, da takvi postoje. Jer mora da postoje, sigurno da postoje, što en bi postojali. Nego što ja polako gubim veri i nadu, da će se takav desiti..i meni. To je.

Hvala ti na lepim željicama.
Nije paljba nego cinjenice, koje su svuda oko nas. Zene zaista vole lose momke. Eto neka bude uz ispravku VECINA zena voli lose momke. Vecina zena takodje kaze da voli dobre momke.
Ima izuzetaka kao sto je nasa drugarica Jeca. Verujem da je iskrena, da nije da samo kaze da voli dobre momke, nego da ih stvarno voli i zeli jednog takvog za sebe. I nek ga nadje, posle svih omalovazavanja, sikaniranja, zasluzila je valjda da bude srecna uz nekog ko ce je voleti i ceniti. (sto ne znaci da ostale devojke nisu zasluzile)
Devojka je kako kaze dozivela sikaniranje, vredjanje, iskeno zao mi je zbog toga. Imam i ja sestru, majku. Ja nikad u vezi nisam za svadju i vredjanje, ako mozemo zajedno super, a ko ne, razidjimo se. Nema uvreda, stalno svadja a pogotovo ne nasilja.
Sto ne znaci da treba pobeci posle prve svadje, naravno treba pokusati izgladiti, mislio sam na veze gde su svadje ceste, da ne kazem svakodnevne.
Zaista jeste tako, života mi moga. Pišem kako mislim. Kako mi se jeste dešavao. I to je živa istina sve, o čemu ja pišem. Možda nekome ne deluje. Ali, jeste. Ne treba mene niko da žali, i da me sada tapšikuje po ramenu, briše suze i sklanja kao malom detetu krv s polupanog kolena , ne...već jednostavno samo neka toplina u tom muškom ophođenju, jedno razumevanje i blagost u delima. To sam samo htela da naglasim u svom tom svom pisaniju, a ne da bi neko sutra peti me žalio ili tako nešto, jer nema potrebe za tim. Meni ne treba u životu niko da me žali, već neko da me voli a i ja njega.
Ja Jecu neobično gotivim, ali dobri momci su najčešće jako podmukli.....meni su draži drčni, ali kada ti je teško da te razumeju i pomognu....
Znam, zato si i moja mial drugarica tu; kao što znaš i ti si meni ovde veoma draga kao prijatelj, volim da te čitam i duboko te vrednujem kao jedno fino i dobro biće tu.
NIje poJenta u finoći da se finoćom zove. Ti fonoću onu čisti, nevinu i neiksvarenu vidiš kroz sve situacije. Zeznuta je ona prividna finoća. Što se takvim samo čini. S skotovima barem znaš i kako. A, ovamo osmeh a nož u ruci, kaad okreneš leđanca..e , to je zaista belaj. Jeste. I puno boli. Mada samo iam tu jedna divna stvar koliko može biti "divna", da je ta drčnost i hrabrost što seva u očima, dok ti taj isti nožić zabadaju i zarivaju, samo pristuna, dok je s leđa ubod. Ta ista drčnost, hrabrost i prividna finoća..se gube, kada se gleda licem u lice.