postoji li mtb sa velikim točkovima

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa evo sad vidim da postoji mtb sa točkovima od 29''
a jesam mislio i na tanke gume:rumenko:

Znaci tebe zanima MTB sa slick gumama, onim za grad i takvu voznju? Pazi ne vidim razlog zasto tako nesto hoces da umes, poenta MTB jeste da ga vozis na mestima gde bike sa tankim gumama/gumama bez dubokih sara nije u mogucnosti sa lakocom da prodje. U ostalom mozes ti da kupis bilo koji MTB i da pazaris poseban set guma za njega :) Jedina mana je ta sto ces morati da ga nosis u servis da ti nameste brzine na zadnji tocak :)

Visina nema ama bas nikakve veze sa velicinom tocka..vec sa ramom..uzimas xl/xxl ram na koji mozes ako zelis staviti vece tockove..na koje ne idu krampon vec slik tanke gume..tako da nema biranja..a i ne kapiram gde to vidis visoke ivicnjake i zasto bi vozio trotoarom uopste

Meni se licno ova varijanta ne dopada koja lici na mtb zbog te velicine tocka

Visina nema ama bas nikakve veze sa velicinom tocka..vec sa ramom..uzimas xl/xxl ram na koji mozes ako zelis staviti vece tockove..na koje ne idu krampon vec slik tanke gume..tako da nema biranja..a i ne kapiram gde to vidis visoke ivicnjake i zasto bi vozio trotoarom uopste

pa nema visina al ima brzina, a ja oću da mi sprava bude hitra; nije baš da možeš da staviš točkove kolke oćeš jer to zavisi od veličine viljuške; ne mislim samo na visoke ivičnjake, meni se srce cepa i kad preko džombe pređem finim biciklom

traži se jedan spoj brzine i izdržljivosti i da pri tome bude velki

Velika porasla;)
Pazi on ti nije stabilan u krivinama pri velikoj brzini i kad slučajno udariš u ivičnjak odma padaš...A o gumi defektima da ne govorimo...Ja sam imao flat,slick gume kao za kišu bušila mi se guma 3 puta za 3 nedelje...Putevi su nam kao oni u Mad Mxu srče exera i šrafova na sve strane...Nije lako ni sa mtb a kamoli sa city...

Velika porasla;)
Pazi on ti nije stabilan u krivinama pri velikoj brzini i kad slučajno udariš u ivičnjak odma padaš...A o gumi defektima da ne govorimo...Ja sam imao flat,slick gume kao za kišu bušila mi se guma 3 puta za 3 nedelje...Putevi su nam kao oni u Mad Mxu srče exera i šrafova na sve strane...Nije lako ni sa mtb a kamoli sa city...

ma znam bre kume, vozim ga 15+ god
i staso je za pemziju, ili bar manjeg vozača
i sad je fora naći pravi

intimno, najviše volim trkačke
al mi žao sofisticiranim uređajem da idem zemljanim putem, preko ivičnjaka i to
pa sam smislio da bi mtb sa velkim točkovima bio super
al eto, njima retko stave preko 26''
i naravno, ne pada mi na pamet da uložim više stotina evra

kad bi znao da postoji ogromna viljuška za mtb...ihsss

pa nema visina al ima brzina, a ja oću da mi sprava bude hitra; nije baš da možeš da staviš točkove kolke oćeš jer to zavisi od veličine viljuške; ne mislim samo na visoke ivičnjake, meni se srce cepa i kad preko džombe pređem finim biciklom

traži se jedan spoj brzine i izdržljivosti i da pri tome bude velki

Ovaj koji sam postavio ima u capriolu..ne secam se kolko bese para..bela varijanta..kad uzmes ram koji ti odgovara na njega mozes svasta budziti..mada oduvek pricam da novo ne treba uzimati znaci strpljenje i pratis oglase..u svakoj varijanti ako cuvas bajs neces divljati i uvek se staje ako je visok ivicnjak..kakav god bajs bio

Back