gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
pod velikim točkovima se podrazumevaju točkovi kao na trkačkim bajsevima?
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce ti to? msm poneta mtb-a je da ima gume za malo zesce podloge od glatkog asfalta..za to je pravljen bajz..
pa evo sad vidim da postoji mtb sa točkovima od 29''
a jesam mislio i na tanke gume![]()
pa jeste, stoji to
meni zapravo treba normalan road ali da ga ne smara prelaženje preko ivičnjaka i deonice po zemlji
i da bude veliki (ja sam 190+ i mnogo mi znači da mogu da opružim nogu dok pedalam)
Visina nema ama bas nikakve veze sa velicinom tocka..vec sa ramom..uzimas xl/xxl ram na koji mozes ako zelis staviti vece tockove..na koje ne idu krampon vec slik tanke gume..tako da nema biranja..a i ne kapiram gde to vidis visoke ivicnjake i zasto bi vozio trotoarom uopste
Meni se licno ova varijanta ne dopada koja lici na mtb zbog te velicine tocka
Velika porasla
Pazi on ti nije stabilan u krivinama pri velikoj brzini i kad slučajno udariš u ivičnjak odma padaš...A o gumi defektima da ne govorimo...Ja sam imao flat,slick gume kao za kišu bušila mi se guma 3 puta za 3 nedelje...Putevi su nam kao oni u Mad Mxu srče exera i šrafova na sve strane...Nije lako ni sa mtb a kamoli sa city...
Imaš sve što poželiš samo da dok ne sedneš za njega ne mož da znaš da l ti odgovara...
pa nema visina al ima brzina, a ja oću da mi sprava bude hitra; nije baš da možeš da staviš točkove kolke oćeš jer to zavisi od veličine viljuške; ne mislim samo na visoke ivičnjake, meni se srce cepa i kad preko džombe pređem finim biciklom
traži se jedan spoj brzine i izdržljivosti i da pri tome bude velki